- 1 Eylül 2018
- 1.192
- 858
- 123
- 28
- Konu Sahibi Sheldon_Cooper
-
Vurmadı ama yumruğunu kaldırmıştı,ben de korktum.Afedersin ama baban kafayı yemiş?? Annene şiddet uyguluyor, sonra diyor ki bana karşı gelen bir evlat oldun üzüldüm... vah vah amcaya. Ne yapavakmışsın annen dayak yerken izleyecek miymiş sin?
Büyük konuşmayayım ama babam anneme el kaldırsa annemi kurtarmak için arkadan sandalyeyi sırtına indiriverirdim.
Bir daha yaparsa polisi ara.
annemi doveceksin sandim o yuzden bagirdim dersiniz. alttan alacaginiz bir sey yok.
ne alaka yani adam evde teror estiriyor, siz sesinizi yukselttiniz diye hemen kiriliyor narin bir kelebek sanki. o kadar saygi duskunu adam bir zahmet esine oyle bagirip ustune gitmesin hayret bir sey.
Az çok hatırlıyorum da eskiden daha fena kavgalar olurdu.Şiddet hiç olmadı ama çok fena kavga olurdu.Gerçi bir insanın üstündeki kıyafeti yırtmak da şiddettir bana göre.Baban annene siz evdeyken böyle davrandigi icin kendini suçlu hissetsin mümkünse. Siz evde yokken ya da küçükken ne çektiğini düşünmek istemiyorum annenin. Ama babanın tavırları hoşuma gitmedi
Kızım ne özrü ya. Biz hiç üzülmedik mi sence diye bi sor bakalım. Ne sanıyo bu olanları?
Tabi konuyu açarsa. Sen durduk yere açma zaten.Bir daha sorarsa bir şeyler söylerim.Tartışmak istemiyorum ben artık.
Hem annem hem babam eğitimsiz ailelerden gelmiş küfür etmek bağırmak çok doğal onlara göre.Tamam bunlar hoş olmasa da insanlık hali ama eğer kişi hatasından ders almıyor ve sürekli bunlar tekrarlanıyorsa hiçbir şey yapamazsınız.Karisina karşı gelen bir adam ve kızını korkutan bı baba olduğun için çok üzüldüğünü söyle sende
Bende çok üzüldüm anneme neden bagirdin diye tekrarla defalarca mesela..
Yine de babanıza onun gibi davranın ..diye tavsuyemi yineleyecegimHem annem hem babam eğitimsiz ailelerden gelmiş küfür etmek bağırmak çok doğal onlara göre.Tamam bunlar hoş olmasa da insanlık hali ama eğer kişi hatasından ders almıyor ve sürekli bunlar tekrarlanıyorsa hiçbir şey yapamazsınız.
Onlara göre çok doğal böyle kavgalar,kıyafet yırtmalar bağırmalar birbirine küfür etmeler.
Akraba çevremden biliyorum zaten bi ben farklıyım desem yemin ederim yalan olmaz.
pardon da baba sen annemi dövecek gibi oldun öyle baksa mıydım? diyinBir daha sorarsa bir şeyler söylerim.Tartışmak istemiyorum ben artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?