babam annemi aldatıyor mu

beatiful_111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2011
86
0
96
Arkadaşlar bazı şüphelerim var .Ben kararsız kaldım.Lütfen yardımcı olun.
Babam iş arkadaşlarıyla yemeğe gidiyoruz dedi.O gece annem kum düşürüyormuş.Bizde de kanser hastası dedem vardı.O bile geldi baktı anneme.Babanı ara kızım dedi.Aradım aradım açan olmadı.2 saat sonra babam aradı ve bir şey olmaz yatsın uyusun dedi.Sonra babam eve gelince telefonunu karıştırdım çünkü içime bir kurt düştü.Ben annem kötü dedim o ilgilenmedi bile.Ve fotoğraflarda gazino gibi bir yerde olduklarını anladım.Ama yine de konduramadım.

Sonra babamın doğum gününü iş yerinde de kutlamışlar.Babamın kolunun arasına genç bir kadın girmiş.Fotoğrafta bir babam bir o kadın.Ben yine konduramadım tabiiii

En sonunda annemle araları biraz bozulur gibi oldu ama annemde fazla üstelemedi.Babam hep anneme senin için fesat yok öyle şeyler falan diyodu
Annem az önce babamı aradı.Babam açmadı.Sonra kendiliğinden (dokunmatik telefon diye herhalde)babam annemi aradı annem açtı.Bir kahkaha sesleri falan.Kız babama Metinciğim falan diyor.Babam 2 kez kızı restorana götürmeyi teklif ediyor.Kız babama bu saatte eve mi gidiliri falan diyor.Sonra balık restoranın girip balık alıyorlar kız için ve babam ödüyor.Cüzdanını alırkende telefonun açık olduğunu fark ediyor.Şimdide babam anneme mesaj atıp duruyor neden telini açmıyorsun cnm çocuk gibisin falan

Ben hep babam yapmaz diyordum ama bende ikilemde kaldım.Annem hep babamı eve erken gel çocuklarla ilgilen diyor babamda hep işim var falan diyodu.Birde üstelik annem yanında kim var diyince yok yanımda ahmet var diyor.Kabullenmiyorda yalan söylüyor.Sizce babam annemi aldatıyor mu?

Babam iş arkadaşlarıyla yemeğe gidiyoruz dedi.O gece annem kum düşürüyormuş.Bizde de kanser hastası dedem vardı.O bile geldi baktı anneme.Babanı ara kızım dedi.Aradım aradım açan olmadı.2 saat sonra babam aradı ve bir şey olmaz yatsın uyusun dedi.Sonra babam eve gelince telefonunu karıştırdım çünkü içime bir kurt düştü.Ben annem kötü dedim o ilgilenmedi bile.Ve fotoğraflarda gazino gibi bir yerde olduklarını anladım.Ama yine de konduramadım.

Sonra babamın doğum gününü iş yerinde de kutlamışlar.Babamın kolunun arasına genç bir kadın girmiş.Fotoğrafta bir babam bir o kadın.Ben yine konduramadım tabiiii

En sonunda annemle araları biraz bozulur gibi oldu ama annemde fazla üstelemedi.Babam hep anneme senin için fesat yok öyle şeyler falan diyodu
Annem az önce babamı aradı.Babam açmadı.Sonra kendiliğinden (dokunmatik telefon diye herhalde)babam annemi aradı annem açtı.Bir kahkaha sesleri falan.Kız babama Metinciğim falan diyor.Babam 2 kez kızı restorana götürmeyi teklif ediyor.Kız babama bu saatte eve mi gidiliri falan diyor.Sonra balık restoranın girip balık alıyorlar kız için ve babam ödüyor.Cüzdanını alırkende telefonun açık olduğunu fark ediyor.Şimdide babam anneme mesaj atıp duruyor neden telini açmıyorsun cnm çocuk gibisin falan

Ben hep babam yapmaz diyordum ama bende ikilemde kaldım.Annem hep babamı eve erken gel çocuklarla ilgilen diyor babamda hep işim var falan diyodu.Birde üstelik annem yanında kim var diyince yok yanımda ahmet var diyor.Kabullenmiyorda yalan söylüyor.Sizce babam annemi aldatıyor mu?

öyle gibi..bu arada tek çocukmusun canım..bi de özel olmassa babanın ve sizin yaşlarınız kaç?

Ne yazık ki , büyük ihtimalle aldatıyor :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok acı bunlari biz de yaşadık sonucu ne olur bilemem ama baba kelimesini her duydugunda tüylerin bi diken diken olucak erkeklere farkli gözle bakmaya basliycaksin.. çok adice bişey gerçekten

Cok kötü bi durum ne yazık ki erkeklerin cogu böyle genlerinde var istersn dünya güzeli ol yok yetmio bacım onun icin artık yapcak bisi yok yasını basını almıs adam hatasını anlar düzelir umarım sonucta annen gibisini hicbirzaman bulamıycak

Seker kissss

Biz 3 kardeşiz.Ortancayım.3 yaş büyük ablam ve 11 yaş küçük kardeşim var.Bende 15 babam 43 yaşında.Neden sordun ki?

tahmin ettiğim gibi..
fedakar bir anne..
sorumluluğun ağırlığıyla yanlış şeylere yönelen bir baba..
anne-babanın diyaloğu çok iyi değil muhtemelen..
ve bu durumdan en çok etkilenen ortanca çocuk...
benzer şeyleri yaşadım da ondan sordum tatlım...
Allah yardımcınız olsun..
Bol bol dua et olur mu?:54::54:

Canimm okurken kendi gunlerimi yasadim ins degldir ama muhtemelen evet aldatiyor.bak sakın ama sakin annene belli etme kendin çöz ayni senin durumdaydm suphelendm annem hic suphelenmzken babami takibe basldm ve benden kucuk bir kizla birlkde oldgnu öğrendim en buyuk pismanligm anneme duyurmak oldu daha hersyn basndasn canim annene sakin belli etme.benim annem cok cekti.2yil mucadele ettik annem neler yasadi psikolojisi tamamen bozuldu ah ben belli etmesem hic bisey bu hale gelmzdi.neler yaptik olmadi babam kadindan vazgecmdi 1ay oldu babami terk ettik tasinip gittik haberszce suan haytmN en kötü günleri. Bu hikaye hep böyle baslar sonu korkunc sakin duygusal ani seyler yapma bizim yuvamz yikldi sizinde yiklmasn.suan bitms haldeyim ve ayrica benim babam dunyanin en guvenlr en namslu adamydi asla ummmazdm.sen akilli ol bu isi zekice çöz eger yeni biseyse annen duymadan konu kapanir deglse allahim sizi korusun.arabalar evler bir kadin ugruna hepsi gitti.anne duyurma suan bak ben bu aciyla cebellesiyorum senin sonun ven gibi olmsn cozulur bu konu sakin ol anneni sakin alevlendrme yoktur de yapmaz babam de annen duyarsa yikim buyuk olur

umarım değildir umarım baban böyle birşey yapıp senin ileride ki hayatını mahfetmiyordur..
bunlar çok acı şeyler..
rabbim kimseye yaşatmasın..
allah yardımcınız olsun..
annenle her zamankinden daha yakın olmaya çalış en zorunu o yaşıyor..
size yansıtmamaya çalışır büyük ihtimalle herşeyi içinde yaşamaya çalışır yalnız bırakmayın annenizi..

Back
X