Babam annemi aldatiyor mu ?

Annem hic bisey bilmiyo su anda napcami.hic.bilmiyorum

Babanın karşısına çık öğrendiklerini anlat....
Bakalım ne tepki verecek..

Bu arada annene anlatma diyorlar ama biz annemizden gizledik sonra annemiz yüzümüze zor baktı çok kırıldı bize bence babanızla konuştuktan sonra bunu değerlendirin böyle birşeyi annenizden gizlemeyin...

Not : ekleme yaptım

Babami karsima aldim sordum kim ne bileyim aksam kadar kac tane operator ariyor bende ustelemedim aramadim kkimmis dedi . Hic konusmadim ddedi kayitlar var elimde .. konusmasin oylemi dedim agzima.geleni saydım defol git bu evden benim annemin.tirnagini haketmiyosum dedim o kadin kim benim annem kim sen.benim annemi ne hakla boyle uzersin dedim ortaligi yiktim cikti gitti evde

Belgeler olunca artık daha ne kadar inkar edebilecek ki...
Umarım çabuk atlatırsınız böyle şeyler gerçekten çok zor...

Kadin ne dedi aradiginda, suan baban napiyor gorusmeye devam mi

Olaylar soyle gelisti ..

Babama gecen.arayan kadin kim diye sordum bilmem ustune dusmedim yanlis aramistir gunde kac operator ariyor diye gecistirdi oysa ben self servisten gorusmeleri zaten goruyordum cia dan kadinin num arattim facedende arattim kadin ismi soy ismi ogrendim.otrdgu yere kadar kadin evli torunu bile var ... ar damarlari catlamis onlarin..

Inkar etti cocukmi var.karsinda senin brnim.annrme bunu.nasil yaparsin dedim.kovdum evden saydim sovdum..
Kadini aradim ardindan acmadi son anda acti x hanimlami.gorursuyorum dedim buyrun dedi tekrar dedim evet benim dedi ..
Surekli babamin yl sizin cagrinizi goruyorum kimsiniz dedim haaa kizim yanlislikla aramisim dedi bana .,
Oysa benim.kim.oldgumu nerden.biliyor ?
Babam diyince nerden cikardi yanlis aeadgibi kekeledi onada saydim sen kimsin.dedim annemin tirnagi olamzsin benden.kork aileni evini biliyorum kocana.soyleyecegim dedim ..

Kadin num degistirdi sanirim. Babamda sanki brn.sucluymusim gibi ben.konusmuyorum o hic konusmuyor anneme soylemedim ablam tatile geldi hizursuzluk olmasin dedim annem uzulsun istemedm ..
Herkes soruyod can yaram kus durmaz naotin ona diyorlar utanmiyor bile cevap vermiyo bana kotu kotu bakiyo terliyo itekliyo muhattabina almiyo ..

Ablam gidince naparim bilmiyorum

Cok kotu Allah yardimcin olsun. Acaba sadece telefonda mi gorusuyolar yoksa yuzyuze de gorusme var mi, ben olsam kadinin kocasina anlatirdim korktugu seyi yapmasin pislik, babanda nasil yuzune bakiyor ya yuzsuz onuda korkut bence kocasina soyleyecegim diye allah cezalarini versin. Kadinin kocasina cocuklarina anlatmalisin cezalarini ceksinler

Kadının ailesine söylediniz mi?
Belki doğru belki yanlış bilmiyorum ama sanırım kadının ailesine herkese tek tek ulaşırdım. Allah belalarını versin

ah canım benim nasıl başa çıktın bir başına benim babamda aynı cinsten bazen nefret ediyorum bazen tiksiniyorum bazense emeği var üzerimde diye merhamet duyuyorum.Kimbilir kaç tane oldu ben cesaret edip gidemedim üzerine hatta çocuğu olduğundan bile şüpheleniyorum(((annem ayrılmayı kaldıramaz iyi olsunlar düzelsin diye dua ediyorum ama insanın babasına güvenemesi çok yıkıcı bee

Soyleyemedim kadini oldyredebilir korktum karsisindaki nasil hiri bilmiyorum bildgim 3 erkek cocugu var torunu var kizi var kobusmalar kisa sanki.nerdesin geliyorum tarzinda anladgim kadari ile .. ustelik bu yastaki adam muhabbet icin kobuscak degil mutlaka bi gorusmeleri vardir

Brn yuzune bile takmiyorum babamin bir baskasinin namusuna goz diktigini duaunmek beni tiksindiriyor anndmin yuzine hala bakiyor utanmadan evimizde bi namus duamani pislik varmis bilemedk

Sen neden korkuyosun ki bi halt yiyolarsa sonuclarina da katlanirlar bence hic zaman kaybetme anlat kadinin kocasina da cocuklarina da pislikler ya cok sinirlendim sakin bu konuyu kapatma pesine dus hatta babana bugun anlattim kadinin kocasina de korksun

Buyuk hi faciadan korkuyorum

Ve tek basima ancak bu kadar ustesinden gelebiliyorum ablama anlattim ama bilmiyormus gibi davraniyor bosver diyo bu yastan sonra diye konuyu kaoatiyo kendimi mal gibi hissediyorum sadece benmi.guduyorum bu kini ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…