• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BABAM ANNEMI ALDATIYOR , NE YAPMALIYIM ?

Ekonomik özgürlüğü olan kadınların , böyle işi gücü olmayan ve hala sorun çıkaran adamlarla birlikte devam etmesine hiç alam veremiyorum. Çocukları için ayrılması lazım.

Zor bir durum. Buradan birsey demek oldukça zor. Annenizin ağzını yoklayin.
Aldatilirsa ayrılıp ayrilmayacagini sorun.

Sonrasında yazismalari annenize okuyun.

Bela olacak birsey yok. Aydan aya nafaka verir anneniz , yönde kurtulması ondan hayırlı olur.

aldatılan insan anlar aslında , bazı kadında anlamak istemez idare eder bile bile

annenizi yanınıza alın babanızı o evde bir başına bırakın aklı ancak o zaman başına gelir boşanmakla tehdit edin gözünü korkutun biraz parasız pulsuz ne yapacak döner inşallah hatasından

Merhaba arkadaslar biz 26 ve 23 yasinda iki kardesiz.Babamiz yillardir annemizi aldatiyor.Onceden komsumuzun biriyle, meyhanelerden baska birileriyle, simdide facebook ve intrrnette kadinlarla yazisiyor. Yillardir gozumuzu kulagimizi kapattik gormezden geldik ama annem 57 yasinda ve kadincagiz cok yiprandi insanlar bu yaslardan sonra artik rahat ederim diyor ama annem hala ergen gibi bir esle ugrasiyir.Devamli evde sikinti sorun .Konustugu kadinlarla sorun yasar gelio anneme satasir ama annem bilmiyor baska kadinlarla konustugunu.Ben ve kardesim facebookunu acip goruyoruz ve en kotusude uzaktan akrabamiz olan kadinlar. Ve bu kadinlarin kimi evli kimi bekar .Ama hepsi babamin evli oldugunu biliyor kapak resmi bile annemle ikisinin fotografi. Cok detayli anlatip uzatmiyorum ama isin ozu bu.Annem babamin onu aldattigini bilmiyor.Babam zaten yillardir issiz gucsuz annem calisiyor babam onun eline bakiyor. Bosansa bile annemin basina bela olucak cunku hicbir varligi yok ne isi meslegi ne parasi ne evi hicbirseyi yok.Annemin verecegi 5 liraya bile muhtac bir insan.Napmaliyim bir akil verin , ben evliyim ve aklim hep onlarda cok uzuluyorum herseyi goruyorum ama anneme anlatamiyorum.Onalra yardim edemiyorum , annem mutsuzken mutlu olamiyorum .Sizce konusmali miyim ?

konustum cok buyuk tartistim bir ay falan konusmadim o kadini aradim bosanmak uzereymis buyun yazismalari kocana veririm cocigunu elinden alrlar diye tehdit ettim ama yok sadece bir kisi diilki zaten babamin maddi ozgurlugu olmadigi icin oyle cikip yeme icme bilmem ne boyle seyler yapamiyo sadece telefonda nette konusabiliyo ama butun gun bilgisayarda belinde artij iki tane fitik cikti siz dusunun artik ne kadar bilgisayar basinda sabahtan aksama kadar geceye kadar .Biz kaldirmaya calissak laf soylesek sadece kendimize zarar veriyoruz .Evde kavga cikariyo evi esyayi birbirine katiyo hakaretler ediyo ozellikle anneme cok yukleniyo .Bu yuzden sirf annemin kardesimin huzuru kacmasin diye sustuk.Ama artik ben katlanamiyorum yerli yersiz annemle kavga ediyo ve eminim ki internette o kadinlarla alakali problem yasiyi ve anneme bulasiyo.Psikolojik sorunlu kesinlikle ama bunu kabul etmiyo.Hepimizin psikolojisini bozdu.Tehditte ettim bi keresinde annemede soledim ama inkar etti beni sucladi o kadin icin benim yegenim yasinda dedi bunlari konusup baskalarina duyurmayin bizi insanlara rezil etmeyin dedi.Napicam bilmiyorum ayni seylere devam ediyo sesim ciktiginda bagiriyo cagiriyo ben evime geliyorum ama tabiki evde annemlere problem cikariyo belkide vuruyo bile olabilir onlara ben uzulmim diye soylemiyolar bana.Kardesim soyluyo_Onlarin huzursuz olmamalari icin susmak zorunda kaliyorum.Annem cok guclu bi kadin k3ndine ait bi evi var hemsire 3 4 bin tl aylik geliri var kardesimide benide universite okuttu ayaklarimizin ustunde duruyoruz calisiyoruz babamin hayatimizin hicbiyerinde yeri yok hele hele annemin babama hic ihtiyaci yok ekonomik ozgurlugu var.Bosansa bile basimiza bela olcak cunku kendine ait hicbirseyi yok meslegi yok calissin emeklisi yok evi yok yasi olmus 57 kim ona is verir yine bizim basimiza bela olucak anlicaginiz .Psikolojik tedavi mi gormeli bilmiyorum alkol problemide var.

konunun üzerinden baya geçmiş ama yorum yapmadan geçemicem konuşmaların yazışmaların dökümünü alıp annene bi güzeel anlatıp ispat edeceksin sonra da diyeceksin ki anne bu evraklarla boşanma davası açacaksın ben sana desteğim bırak babamı diyeceksin bak nasıl baban yola geliyor hem çalışmasın katkısı olmasın sonra da karısının parasını o...larla yesin yok öyle bişey babam olsaa gözünün yaşına bakmam valla belki üzülüyorsun aç kalır sefil olur falan diye ama bi şekilde ders vermek gerkiyor kusura bakma gözü toprağa bakar hale gelmiş karısının dizinde ona minnet Allah a şükretmesi gerekirken yaptıkları yutulur cinsten değil anneni biraz seviyorsan anlatıcaksın sen aldatılsan en yakının bilse ve söylemese dah çok üzülmezmisin bide bu yandan bak yazacak çok şey varda çok gerildim kusura bakma karışık bile yazmış olabilirim..

Geçen yıl ocak ayında doğum yaptım anne lerde kaldım iki ay babam bana eşime sürekli işyerinde ki bi kadından bahsetmesi beni supelendiriyodu zamanla annemi bosuycani söylemeye başladı ..telefonunu kurcaladimda bi kadının resimlerini mesajlasmalarini gördüm..kadın dul para veriyo kadına 8 ay bunu içime attım anneme anlatamadım ama kahroluyorum...başka bi şehire gidicez eşimin işi için birkaç gün kala dayanamadım anneme koca na sor onu niye işten atmışlar dedim...demez olsaydım.......

Bence anlatmamak haksızlık.. Her kadın gibi annelerinden hakkı var öğrenmeye.

Eğer ne olursa olsun bosanmayacak dusuncedeyse , orası ayrı.

Çocuklar , özellikle evli kadınlar kendilerini düşündükleri için anlatmazlar. Bencillikten.

Bende eviyim anlattım oluyordu annem şimdi ameliyat olması gerek üzüntüden kulaklarında kristaller oynamış...başına gelmeyen anayamiyo malesef boşalacak olsa 32 yildir bosanirdi her kadın boşanmayı kaldıramaz...bekar olana karı boşanmak kolay mis

Back
X