konustum cok buyuk tartistim bir ay falan konusmadim o kadini aradim bosanmak uzereymis buyun yazismalari kocana veririm cocigunu elinden alrlar diye tehdit ettim ama yok sadece bir kisi diilki zaten babamin maddi ozgurlugu olmadigi icin oyle cikip yeme icme bilmem ne boyle seyler yapamiyo sadece telefonda nette konusabiliyo ama butun gun bilgisayarda belinde artij iki tane fitik cikti siz dusunun artik ne kadar bilgisayar basinda sabahtan aksama kadar geceye kadar .Biz kaldirmaya calissak laf soylesek sadece kendimize zarar veriyoruz .Evde kavga cikariyo evi esyayi birbirine katiyo hakaretler ediyo ozellikle anneme cok yukleniyo .Bu yuzden sirf annemin kardesimin huzuru kacmasin diye sustuk.Ama artik ben katlanamiyorum yerli yersiz annemle kavga ediyo ve eminim ki internette o kadinlarla alakali problem yasiyi ve anneme bulasiyo.Psikolojik sorunlu kesinlikle ama bunu kabul etmiyo.Hepimizin psikolojisini bozdu.Tehditte ettim bi keresinde annemede soledim ama inkar etti beni sucladi o kadin icin benim yegenim yasinda dedi bunlari konusup baskalarina duyurmayin bizi insanlara rezil etmeyin dedi.Napicam bilmiyorum ayni seylere devam ediyo sesim ciktiginda bagiriyo cagiriyo ben evime geliyorum ama tabiki evde annemlere problem cikariyo belkide vuruyo bile olabilir onlara ben uzulmim diye soylemiyolar bana.Kardesim soyluy

nlarin huzursuz olmamalari icin susmak zorunda kaliyorum.Annem cok guclu bi kadin k3ndine ait bi evi var hemsire 3 4 bin tl aylik geliri var kardesimide benide universite okuttu ayaklarimizin ustunde duruyoruz calisiyoruz babamin hayatimizin hicbiyerinde yeri yok hele hele annemin babama hic ihtiyaci yok ekonomik ozgurlugu var.Bosansa bile basimiza bela olcak cunku kendine ait hicbirseyi yok meslegi yok calissin emeklisi yok evi yok yasi olmus 57 kim ona is verir yine bizim basimiza bela olucak anlicaginiz .Psikolojik tedavi mi gormeli bilmiyorum alkol problemide var.