Babam annemi aldatıyor

Arkadaşlar hepinize toplu cevap vereyim. Annemle babam evin içinde kavgalı vs değillerdi gayet iyiydiler. Bizde ona şaşırıyoruz. Kız kardeşim kadınla konuştu dün gece. Babam peşini bırakmıyormuş aşık olmuş. Heryerden engellemiş babamı. Babam çok sevmiş onu öyle söylüyormuş. Babamın işi dolayısıyla bir yerden bulup aramış o bulaşmış babama. Evli olduğunu öğrenince arkadaş kalalım demiş. Babam o kadar gurursuz ki kadını bırakmıyor arıyor devamlı. Dün hepimizden özür diledi. Kadına bişey demeyin kimsenin ahını almayın ben suçluyum dedi. Annemden de özür dilemiş. Bu konuşmadan önce annemle de konuşmuştum. Babam normal değil iki günde aşık olmuş ne yaptığını bilmiyor. Bu saatten sonra boşanıp millete bırakamam evimi yurdumu onca yılın hatrı var. Allaha havale ediyorum. Elbet pişman olacak. Ömür boyu aklına gelir elbet dedi. Zaten anneannem çok hasta ölüm döşeğinde annemin bunlara üzülecek dermanı kalmadı. 1 haftada 4 kilo vermiş. Artık düşünemem diyor. Babam da aşırı üzgün. Bu saatten sonra da devam ederse mesafemizi koyarız ona başka çare yok. Annemi aşırı üzdüğü için bende tepkisiz kalamam. Bende bir anneyim. Annelik çok zor çok 😪
Bilemiyorum çok üzüldüm sizler için ama benim annem bu durumda olsa idi,boşanması için rest bile çekerdim.

Annem yuvasını kurtarmak istiyor. İşine geldiğinde ben yaşlandım derdi babam. Gerçekten babamı sevmeyen yoktur. İyi bir baba ve eşti. Bunu yapmasının bir mantığı yok aklım almıyor. Annem 4 kilo verdi iki günde o ve annesi ölmek üzere o kadar üzgün ki babamsa hala o kadının peşinden koşuyor liseliler gibi mesajlaşıyor ayıp değil mi ya yazık değil mi 😪
Can alıcı nokta bu 'annem yuvasını kurtarmak istiyor' sizin 2 günüdür cwktipiniz o sıkıntıyı ben tam 10 yıl çektim annem de sözde yuvasını kurtarmak istedi hepimizi doldurup doldurup boşanmadıbcehennem gibi 10 yıl bitti ama bizde bittik annem kanser oldu. O işler öyle ha deyince bitmiyor hanımefendi babam by pass olduğu halde bırakmadı o kadını. Çok ümitlenmesin anneniz yuvamı kurtaracağım diye kurtarır ama tüm ailenizi bitirir o psikoloji bucak gibi kesip atsa boşasa o zaman anca belki pişman olur babanız. Bir anne böyle bir ortamda boşanmayıp cocuklarınıda bu ortama cekiyorsa o kadın haksız benim gözümde. Annem de öyle hala lafı geçince dert yanar. 20 yasında evlendim ben o evden kaçmak için. Ha tek suclu kadın değil babanıza babama zaten söylenecek laf yok ailesine bunu yasaktan adam buluyor belasını merak etmeyin

E boşansınlar anneyle baba? Yani bu onların sorunu aslında sizi neden sütten kesiyor ki? Tamam anneniz üzülür haklı tabiki ancak o anne oteki de baba... Noldu babanız başkasına aşık olunca sizin için neden şeytan oldu? Anne ve babaların hayatına bir noktadan sonra karışmayın artık. Destek verin ama adil olun.
Sizin eşiniz de sizi aldatirsa sakin sizde üzülmeyin eşin sevdiginin kollarina gitsin birakin adam mutlu olsun

Aldatıyorsa ayrılsınlar sende annene destek ol ve bebeğini düşün. Bu yaştan sonra karısını aldatan adama bende baba demez tavrımı koyardım. Torunu olan bir adamın aşk meşk neyine? Annen için çok üzüldüm ne diyeyim ki Allah herkesi bildiğini gibi yapsın yazık kadıncağaza bu yaştan sonra...

Basliga ithafen cok da sasirmayin neden derseniz artik herkes herkesi aldatiyor, eminim burda babasi, kocasi, erkek kardesi aldatan tonla kadin vardir.

Back
X