• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam annemi aldatıyor

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Babam çok çektirdi bize. Hep içti annemi defalarca aldattı. Şimdi 56 yaşında. Annemi aldatıyor. Kadının evi semt olarak bize yakın. Bu aralar eve hiç bakmıyor. Sarhoşken söyledi. Yok ben evlenince annemi boşayacakmışta. WhatsApp durumlarına kadınla resmini atıyor. Kadının 2 kızı var kızları da biliyor kadını. Kadının face geçmişine baktım. Tanımadıgı erkek dolu facesi. Yok 4 ay önce adamın biri evlenme teklif etmiş hepsini gördüm. Babamla zaten pek konuşmazdım. Şimdi ben ve kız kardeşim hiç konuşmuyoruz. Anneannem falan halaa yaşıyor. Teyzem boşandı. Yıllardır onlarla yaşıyor. Durumları çok iyi. 4 5 evleri var. Bir evde yıllarca dayım oturdu. Şimdi kiraya verdi. Bir evde teyzem oturdu.. Bir evde kızı oturuyor. Annem dışlanmış evlat resmen. Oraya gitse kadına çeneleriyle huzur vermiyorlar. Ben 4 5 aya evlenicem. Dedem falan çok yaşlı.Boşansa en azından maaşını alır. Napayım ben. Kadını rezil mi etsem mahallesinde. Ama babam bana kızar bayaa kavga çıkar. Kadına çok baglı, mesajlarını okudum. Ne yapacagım. Nasıl bir ailem var. 😭😭😭😭😭😭😭

babanizi kendi haline birakin.. zaten hayri yokmus.. ne yaparsa yapsin. Allahindan bulur zaten.. evlenin. annenize ve kardesinize de bir hayat kurun kendi yakininizda. gidip siz konusun annane dedeyle. annemin yardima ihtiyaci var. sizin bir evladiniz degil mi yardim edeceksiniz deyin. babaniza da hemen bosa annemi evlenmemi hic bekleme deyin.

Her ne kadar dışlanmış evlat muamelesi görüyor gibi gelsede size merak etmeyin böyle bir durumda sahip çıkarlar. Evlat sonuçta. Anne baba kardeş bir aile sonuçta. Delillerle birlikte dava açarsada anneniz nafaka alabilir üstteki arkadaşımızında dediği gibi. Önce oturup konuşulması lazım herkesin bir araya gelip.

Pardon da kadını niye mahallesinde rezil edeceksiniz??? Babanızı mahallede rezil etmeyi bir deneyin önce. Hani annenizle nikahlı olan, sadakat sözü verip tutmayan adamı.. Gidin kadını rezil edin evet düş babamın yakasından deyin sonra babanız annenize kalsın, tabi yeni birini daha bulamazsa. .

Erkek profili açın, oradan kadına yürüyün. Varlıklı görünsün, yakışıklı olgun bir erkek fotosu bulun. Kadın belki babanıza yüz çevirir bu sayede.
Aklıma başka bir şey gelmiyor, rezillikle falan olacak iş değil. Miras davası açsa uzun sürer mal alması da annenizin.

En büyük suçlu babanız, metres de suclu ama en günahkarı o, umarım hastalık bulasmamıstır. arkadasımın annesi rahim agzı kanserinden öldü, babası aldatıp hpv bulastırmıs cunku. Boyle adamlara babam da olsa merhamet etmiyorum. Rezil edilmeyi hak ediyorlar.

Erkek profili açın, oradan kadına yürüyün. Varlıklı görünsün, yakışıklı olgun bir erkek fotosu bulun. Kadın belki babanıza yüz çevirir bu sayede.
Aklıma başka bir şey gelmiyor, rezillikle falan olacak iş değil. Miras davası açsa uzun sürer mal alması da annenizin.
Mesele sadece kadın olsa işe yarar ama adamın karakteri bu. Bu biter öbür kadın baslar..

Annen niye her iki tarafa sessiz kalıyor çenesini açsın hakkını savunsun babandan maaş bağlatsın diğerleri oturabiliyorsa gitsin o da annesinin evine yerleşsin

Allah yardımcınız olsun. Babanın elinde ne var ne yoksa alıp, dımdızlak atmak lazım. Hak etmiş. Annenize iyi bir avukat bulun, çaktırmadan, telefonundan paylaştığı, yazdığı her şeyi kendinize atın ekran görüntüsü ile, hatta kadına facebooktan iyi bir hesap açıp gerçekçi olsun, yazın, nasıl bir malsa zaten diğer erkeklerin yazışmalarını saklıyor. Babanızın üzerine mal varsa onu annenizin üzerine geçirin ve anneniz boşansın, bir de olmadı annenizin adına SGK yatırsın. Bunları avukatla planlar ve adamı iyice, kurnazlıkla sıkıştırırsınız. Hemen çirkefleşmeyin. Babanızın annenizle oturduğu eve arabasına vs avukatla başkasına geçiremesin, satamasın diye yapılan bir işlem var onu yaparsınız, sonra da ne hali varsa görsün. Anneniz de olmadı tek başına yaşar, eve öğrenci alır, kiracı gibi bir ek geliri olur. Aman dikkat, uyanık olun.

Anneniz şimdiye kadar hep sineye çekmiş aldatilmayi. Bunu da çeker. Boşanma niyeti yok gibi. Sizin bu durumda evlat olarak rezillik çıkarmak yerine annenizi desteklemeniz gerekir. Psikolojik destek alsa bosanir belki. Sizde yardim etseniz. Babaniz zaten hayırsız teki. Diğer kadın alıp tepe tepe kullansin

anneniz kendine bunları reva görüyorsa elden hiçbişiy gelmez. boşanmak istiyorsa tüm desteğinizi verirsiniz ama ortada eylem yoksa kendi hayatınıza bakın derim. nice çocuklar yara aldı bu kadınların cesaretsizliği yüzünden. evliliğinize sevinmeniz gerekirken hala olgunlaşamamış anne babanızla uğraşıyorsunuz. biraz bencil olma vaktiniz gelmiş olabilir

Ne yapacağınızı bilemem ama ne yapmamaniz gereken açık. O da kadını rezil etme çalışması. Kaosa kaos eklemekten baska hiçbir işe yaramaz

Siz anne babanızın çocuğusunuz, ebeveynleri değil

Yolunda gitmeyen hayatları, evlilikleri için anne baba rolüne soyunmanıza gerek yok.
Babanız da yaptığının farkında, anneniz de.
Anneniz boşansın neden babanızın siz evlendikten sonra dava açmasını bekleyeceksiniz ki.
Ha anneniz boşanma konusunda isteksizse sizin müdahale edeceğiniz bir durum yok demektir.
Anneniz bilmiyor mu babanızın Whatsapp durumuna birlikte mesaj attığını? Bunu kabul edemiyorsa davasını açar.
Diğer kadın zaten rezil olmayı göze almıştır, pek işe yaramaz sizin “Rezil etme” çabanız.
Ayrıca en büyük suçlu babanız burada.

Bu tip durumlarda yapilacak tek sey var hicbirsey yapmamak. Kadini rezil etmen olaylari degistirmez ya da sen rezil ettin diye kadin babandan vazgecmez. Ancak baban vazgecerse biter bu iliski ama anladigim kadariyla bu kadin gitse de baskadi gelir. Cunku baban anneni hep aldatmis. Muhtemelen annen de seziyordur. Senin yapabilecegin birsey yok. Malesef.

Back
X