Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar lütfen biri ilgilensin yaaaaaa![]()
canım eşim polis benim hapis cezası olacağını sanmıyorum dedi tam bir bilgimiz yok ama...kanıtlarsan tazminat olur sadece diyor...ve annen üzülmez mi bu duruma emin misin aldattığından ?
biz babama çok şans verdik
yeter artık
annem ayrılmak istemiyor ama yeter artık
en kısa zamanda kanıtlayacağım
bir avukatla felan görüşürsen aslında sana daha çok yardım edebilir...tazminat konusunda..diyecek biirşey bulamıyorum başka umarım yardımcı olabilmişimdir..
avukatı nerden bulayım şimdi canım yaa
sinirden alev alev yanıyorum şu an
ben önce şu kanıt işini halledeyim de
sonra boşanma davasını açınca avukat işini düşünürüz
donuna kadar soyacam bu herifi
bu arada teşekkür ederim canım ..
kızlar eşine dava açmış aldatmayı kanıtlamış
bu badirelerden geçmiş kimse yokmuu
canım konu başlıgına buna benzer bişey yaz da fark edilsin konu... avukat üye ya da tecrübe etmiş üyeler vardır mutlaka görüp yardım eden olur ...
öncelikle elinizde ne kadar kanıt varsa bunları belgeleyin.telefon mesajları,fatura dökümü,internet görüşmeleri,fotoğraf vs.
sonrasında en yakın adliyeye gidip size (ücretsiz) avukat temin edilmesi yollarını sorun soruşturun.
kararlı ve sakin olun.annenizi ikna edin ve bi adım atarak süreci başlatın,gerisi gelecektir..[/B]
avukatı nerden bulayım şimdi canım yaa
sinirden alev alev yanıyorum şu an
ben önce şu kanıt işini halledeyim de
sonra boşanma davasını açınca avukat işini düşünürüz
donuna kadar soyacam bu herifi
bu arada teşekkür ederim canım ..
Öfkenizden olsa gerek ne dediğinizi bilmiyorsunuz siz.
Babanız annenizi aldatıyor. Sizi değil.
Siz konuyu annenize bildirin. Kanıtlarınızı sunun.
Yapılması gerekenleri anneniz yapsın.
Ayrıca babanız büyük yanlış yapmış, suç işlemiş olsa da hakkında bu şekilde konuşmasanız.
Çok yakışıksız olmuş bence.
öncelikle elinizde ne kadar kanıt varsa bunları belgeleyin.telefon mesajları,fatura dökümü,internet görüşmeleri,fotoğraf vs.
sonrasında en yakın adliyeye gidip size (ücretsiz) avukat temin edilmesi yollarını sorun soruşturun.
kararlı ve sakin olun.annenizi ikna edin ve bi adım atarak süreci başlatın,gerisi gelecektir..[/B]
canım benim şimdi diyelimki sen ispatladın babanın anneni aldattığını ee annen sence boşanacakmı. boşanacaksa tamam maddi tazminat talep ederki buda çok bişi yapmaz nafaka alır. donuna kadar alamazsın babanın. ispat için gerekli şeylerde muhakkak net delil yazılı bi belge resim vs. şimdi öyle ben vallahi gördüm mördüm kar etmiyor mahkeme resmi belge olmayan hiç bişieyi kabul etmiyor. baban ne kadar maaş alıyorsa annenin nafakasıda onun üçte biri bu arada. tazminat işide babanın mal varlığına bağlı. ama öyle o sanatçıların aldığı ütopik rajkamlar varya onlar olmaz
canım eğer boşanma davasını açıp aldatılayla ilgili delilleri de sunarsanır tazminat alabilir, babann parası çoksa çok alır. onn dışında yaptırımı yok maalesef...