Babam annemi aldatıyor...

komidin26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2011
695
4
0
Balıkesir
arkadaşlar tecrübelerinize ihtiyacım var

babam annemi aldatıyor
eğer ben bunu kanıtlarsam polise bunun cezası var mı ?
yani hapis cezası veya tazminat ?

başından böyle bir olay geçmiş biri ?

avukat ?

polis ?

Son düzenleme:
kızlar lütfen biri ilgilensin yaaaaaa :43:
görünmez miyim neyim ben anlamadım ne konu açsam bakan olmuyor yaaa

Son düzenleme:
canım eşim polis benim hapis cezası olacağını sanmıyorum dedi tam bir bilgimiz yok ama...kanıtlarsan tazminat olur sadece diyor...ve annen üzülmez mi bu duruma emin misin aldattığından ?

biz babama çok şans verdik
yeter artık
annem ayrılmak istemiyor ama yeter artık
en kısa zamanda kanıtlayacağım

biz babama çok şans verdik
yeter artık
annem ayrılmak istemiyor ama yeter artık
en kısa zamanda kanıtlayacağım

bir avukatla felan görüşürsen aslında sana daha çok yardım edebilir...tazminat konusunda..diyecek biirşey bulamıyorum başka umarım yardımcı olabilmişimdir..

bir avukatla felan görüşürsen aslında sana daha çok yardım edebilir...tazminat konusunda..diyecek biirşey bulamıyorum başka umarım yardımcı olabilmişimdir..

avukatı nerden bulayım şimdi canım yaa
sinirden alev alev yanıyorum şu an
ben önce şu kanıt işini halledeyim de
sonra boşanma davasını açınca avukat işini düşünürüz
donuna kadar soyacam bu herifi

bu arada teşekkür ederim canım ..

Son düzenleme:

rica ederim canım en kısa zamanda kanıtlarsın inş...hak etmiş..

canım konu başlıgına buna benzer bişey yaz da fark edilsin konu... avukat üye ya da tecrübe etmiş üyeler vardır mutlaka görüp yardım eden olur ...

malesef konu başlığı değiştirilmiyor
kkda acil yardım kızlar yazınca herkes bakıyo diye yazdım ben de
oof ya offff..

Son düzenleme:
öncelikle elinizde ne kadar kanıt varsa bunları belgeleyin.telefon mesajları,fatura dökümü,internet görüşmeleri,fotoğraf vs.
sonrasında en yakın adliyeye gidip size (ücretsiz) avukat temin edilmesi yollarını sorun soruşturun.
kararlı ve sakin olun.annenizi ikna edin ve bi adım atarak süreci başlatın,gerisi gelecektir..[/B]

canım benim şimdi diyelimki sen ispatladın babanın anneni aldattığını ee annen sence boşanacakmı. boşanacaksa tamam maddi tazminat talep ederki buda çok bişi yapmaz nafaka alır. donuna kadar alamazsın babanın. ispat için gerekli şeylerde muhakkak net delil yazılı bi belge resim vs. şimdi öyle ben vallahi gördüm mördüm kar etmiyor mahkeme resmi belge olmayan hiç bişieyi kabul etmiyor. baban ne kadar maaş alıyorsa annenin nafakasıda onun üçte biri bu arada. tazminat işide babanın mal varlığına bağlı. ama öyle o sanatçıların aldığı ütopik rajkamlar varya onlar olmaz

öncelikle elinizde ne kadar kanıt varsa bunları belgeleyin.telefon mesajları,fatura dökümü,internet görüşmeleri,fotoğraf vs.
sonrasında en yakın adliyeye gidip size (ücretsiz) avukat temin edilmesi yollarını sorun soruşturun.
kararlı ve sakin olun.annenizi ikna edin ve bi adım atarak süreci başlatın,gerisi gelecektir..[/B]

avukatı ücretsiz olarak barodan talep edebilmek için annenin geliri olmayacak üzerine kayıtlı ev arsa mal mülk olmayacak vs. onun haricinde bi avukat tutuman 1500 ile 2500 arasında değişir.

canım eğer boşanma davasını açıp aldatılayla ilgili delilleri de sunarsanır tazminat alabilir, babann parası çoksa çok alır. onn dışında yaptırımı yok maalesef...

Öfkenizden olsa gerek ne dediğinizi bilmiyorsunuz siz.
Babanız annenizi aldatıyor. Sizi değil.
Siz konuyu annenize bildirin. Kanıtlarınızı sunun.
Yapılması gerekenleri anneniz yapsın.
Ayrıca babanız büyük yanlış yapmış, suç işlemiş olsa da hakkında bu şekilde konuşmasanız.
Çok yakışıksız olmuş bence.

Öfkenizden olsa gerek ne dediğinizi bilmiyorsunuz siz.
Babanız annenizi aldatıyor. Sizi değil.
Siz konuyu annenize bildirin. Kanıtlarınızı sunun.
Yapılması gerekenleri anneniz yapsın.
Ayrıca babanız büyük yanlış yapmış, suç işlemiş olsa da hakkında bu şekilde konuşmasanız.
Çok yakışıksız olmuş bence.

zaten böyle konularda da babayı savunup muhalefet yapmak moda oldu
muhatap almıyorum seni.

canım benim şimdi diyelimki sen ispatladın babanın anneni aldattığını ee annen sence boşanacakmı. boşanacaksa tamam maddi tazminat talep ederki buda çok bişi yapmaz nafaka alır. donuna kadar alamazsın babanın. ispat için gerekli şeylerde muhakkak net delil yazılı bi belge resim vs. şimdi öyle ben vallahi gördüm mördüm kar etmiyor mahkeme resmi belge olmayan hiç bişieyi kabul etmiyor. baban ne kadar maaş alıyorsa annenin nafakasıda onun üçte biri bu arada. tazminat işide babanın mal varlığına bağlı. ama öyle o sanatçıların aldığı ütopik rajkamlar varya onlar olmaz

canım eğer boşanma davasını açıp aldatılayla ilgili delilleri de sunarsanır tazminat alabilir, babann parası çoksa çok alır. onn dışında yaptırımı yok maalesef...

ilginiz için teşekkürler
babam varlıklı biri değil. ben onun tazminatı ödemek için borca gireceğini felan düşünmüştüm ? yine de olsun ne koparırsak kardır misali..
annem boşanmak istemiyor biliyorum ama eğer bigün boşanmaya karar verirse diye kanıt aramaya devam edeceğim
babamın bilgisayarına casus bi program yüklemeye çalıştım bu gece ama beceremedim :((

keylogger diye bi programdan bahsettiler ama onu kurmaya çalışırken sanırım kendi bilgisayarımı mahvettim
bu program konusunda tecrübesi olan varsa konu açıp anlatsın lütfenn :( !!!

aldatmayı ispat ettiğinde annen affederse , sonuç ne olur onuda hesapla, baban iyice ikinizinde üzerine gelir, köpek muamelesi yapar.

sen delilleri koy bir kenara dursun , bu arada kardeşin varsa onuda ailesiz bırakmış olacaksın

--- benim babam anneme yapmadıgını bırakmadı(sadece aldatsa iyi) şu an kuzuya döndü, genel olarak mutlu bir aileyiz ve bence benim annem bir melek herşeye ragmen yuvasını bozmadı, hepimiz okuduk iş güç sahibi olduk .........

yanlış anlama seni bir düşünceye kanalize etmeye çalışmıyorum, muhtemel durumları geniş bir bakış açısıyla görmeni istiyorum sadece Allah yardımcın olsun umaraım doğruyu yaparsın.

Back
X