Babam annemi aldatıyor...

ben avukatım...
başka bir düşünce de olsaydınız ne biliyim gerçekten çaresiz olsaydınız size yardım ederdim, ama siz çaresizliğinizden değil, nefretinizden soruyorsunuz bu soruyu...
sizi muhattap alamıycam o nedenle...
Allah sizin gibi bir evlat nasip etmesin hiç bir babaya...

Öfkenizden olsa gerek ne dediğinizi bilmiyorsunuz siz.
Babanız annenizi aldatıyor. Sizi değil.
Siz konuyu annenize bildirin. Kanıtlarınızı sunun.
Yapılması gerekenleri anneniz yapsın.
Ayrıca babanız büyük yanlış yapmış, suç işlemiş olsa da hakkında bu şekilde konuşmasanız.
Çok yakışıksız olmuş bence.

aynen katılıyorum..
boşanma davasının tarafları karı-kocadır, anne-baba değil...
anne istemedikten sonra kim, neyi, kimi boşayacak...
kaldı ki, karı-koca boşanırken dahi çocuk hiç bir şekilde bu olaya dahil olmamalıdır...

ben avukatım...
başka bir düşünce de olsaydınız ne biliyim gerçekten çaresiz olsaydınız size yardım ederdim, ama siz çaresizliğinizden değil, nefretinizden soruyorsunuz bu soruyu...
sizi muhattap alamıycam o nedenle...
Allah sizin gibi bir evlat nasip etmesin hiç bir babaya...

merhaba avukat olduğunuzu yazmışsınız size bir şey danışmak istiyorum ben 2000 yılında evlendim bundan 3 yıl önce aldatıldım internetten bulduğu birisi ile ama eşimin salaklığı ssayesinde yakaladım affetmediğimi çocuğumuz için eve araya çok saygı duyduğum kişi yüzünden annem ve babam üzülmesin diye (bunların hepsi) devam ettim ama şu anda yine şüphelerim hat safhada ben bunu casus telefonla dinlemek istiyorum elimde kanıt olsun istiyorum çünki baştan yakalanan kişi daha temkinli davranır buda ancak casus telefonla olur şu sıralar telefon almak istiyor bana soruyor ne alsam diye sen al diyor bana hazır elimde fırsat varken böyle bir telefon almalımıyım yani aslında çok istiyorum dinlemeyi ama bunu yapan kişilere güvenemiyorum bunların bir dükkanı falan yok galiba internetten buluyorum bir tanesiyle yüz yüze görüştüm bana pek iç açıcı gelmedi çekindim doğrusu kaptı kaçtı gibiydi bu işi yapan garantili bir yer yokmudur bana fikir verebilirmisiniz en azından elimde kanıt olduktan sonra avukatımda siz oluverin olmazmı.:34:

Benimde babam annemi aldatıyor sizden bir önceki konu benım farkederseniz..ve benimde annem babama tazminat davaları açtı.Çeksin,sürünsün istiyor.Elindekileri almak istiyor,aynı sekılde babamda anneme davalar acıyor suan ıkısıde dusman gıbıler ınanın bu durum benı cok yıpratıyor fakat ben kesinlikle bunlara karışmıyorum sonucta ıkısının arasında süregelen bir ilişki ve bu bir evlada çok zarar verir.Bırakın anneniz yapsın elinden geleni,kanıtlarla,davalarla o ilgilensin.Siz sadece onun destekçisi olun.Neden bunları söylüyorum bilmiyorum aslına bakarsanız benimde kafam çok karışık ama ben işin daha çok babamla olan ilişkim boyutunda olduğum için konunuz ilgimi çekti cevaplamak istedim..Herşey olacağına varır , eden bulur bunu unutmayın özel olarak çabalamanıza gerek yok hiç birşey karşılıksız kalmaz..

aynen katılıyorum..
boşanma davasının tarafları karı-kocadır, anne-baba değil...
anne istemedikten sonra kim, neyi, kimi boşayacak...
kaldı ki, karı-koca boşanırken dahi çocuk hiç bir şekilde bu olaya dahil olmamalıdır...

katılıyorum. babanız size karşı görevlerini yaptıktan sonra annenizle ilişkisi sizi ilgilendirmez. yapacağınız şey en fazla bu durumu annenize anlatmak olabilir, o da annenize iyi geleceğini düşünüyorsanız. üstelik bir babaya herif denmesini hiç beğenmedim. yarın evlatlarınız olur da size karı derlerse siz de üzülürsünüz.

benim babamda aldatıyor annemi karsima gelip itiraf etti üstelik
hiçbişey olmaz tazminat alabilir ancak ama bunun anneni ne kadar yıpratacagını düşün bence hiç karisma bu ise annene kötü davranmıyor ve sizden maddi olarak bişey esirgemiyorsa muhattap olma sonucta o kadından hevesi gecicek tilki döner dolasır yine kürkcü dükkanına .. sakin olup bi süre olayların akısına göre görmezden gelmelisin

Back
X