babam annemi aldatıyor..

çok teşekkürler önerilerinizi dikkate alarak doğru kararı veririm umarım..

Kendi dusen aglamaz. Annen boyle kabullenmis yapicak bisey yok. Bence ablanla ankaraya tasinin. Hem bu arada sizin varliginizi ararlar ozlerler belki

Ablanizla sizin daha cok destege ihtiyaciniz var. Ankara'da kendinize guzel bir hayat kurun. Anneniz ayrilmak isterse gelip size eslik eder o zaman belki, istemezse siz kendinizi bu olaylarin disinda guvence altina almis olursunuzen azindan. Allah iyi insanlarla karsilastirsin ablanizla sizi. Mutluluklar dilerim kendi ozel hayatinizda.

önerileriniz için de dilekleriniz için de teşekkür ederim..

O annenizin hakki.istedigi zaman, istedigi gibi kullanir..
Yada kullanmaz.Kadin kocasini boyle kabul etmis.İkisinin aradinda sorun yok uzatmayin

Babaniza da soyleyin.Hicbir kafin eskiden tanidigi birine "nasilim sekerim" diye foto atmaz.Once "methaba beni hatirlafini" filan de.Belli ki surekli gorustugu bi insanmis o kadun Ben olsam teli kirmaz kadinla babamms gibi konusur olayi aydinlatirdim.Ablan babana iyilik etmis

biz bu kadınla babamın konuşmalarını daha önceden yakalamıştık ablamla "eve geçiyorum çıkınca ararım canım" falan yazıyordu babam ben daha önce konuşacaktım ablam susturdu babam o kadar kendinden emin konuşuyor ki sonunda kesin biz suçlu çıkarız yani. getirin kurana el basayım diyor resmen. annemin de bize olan güveni sarsılır,babama iftira atıyoruz zanneder çünkü annem teknolojiden hiç anlamadığından babamın söyledikleriyle yetiniyor.

biz ablamla beraber babamın artık o kadar çok şeyini yakaladık ki. artık sinirden gülesim geliyor 48 yaşında adam evde otururken kendi kendine selfieler çekip o kadına atıyor,bunları da konuşmalarını da gördük. telefonunu dün kırdık bugün daha iyisini almış gelmiş yani önüne geçemeyeceğimi ben artık anladım kendi hayatıma bakmayı düşünüyorum. yardımlarınız için teşekkür ederim..

Siz gidin kendi duzeninizi kurun.. Bi ayaklarinizin uzerinde durun.. Hem siz daha rahat dengenizi kurarsiniz. Bi kapisi oldugunu bildigi zaman kafasi rahat olur. Annenize israr etmeniz daha sonra sizin yuzunuzden ile baslayan bi ton cumle uzerine kurulu olmasindan iyidir.. Kendi karar versin

En büyük hatta annende hani kücükde degilsiniz rahatlikla boşsna bilir.kendisini niye bukadar ezdiriyor babanin ztn size ve ona saygisi olsa utanmadan sizin yaninizda selfie cekip yolamaz. Annen sordubmu hic neden buladar gurursuzsun derdim ben şahsen...

anneme demez olur muyum hiç.."babanla ben 30 yıldır beraberim ben onunla evlendiğimde çocuktum" diyor. babam da tam bir gösterişçidir yani çok iyi rol yapıyor annem ablam ben otururken içeriden gelmiş "ben karımın çocuklarımın gözünde onursuz birisi gibi görünmesini kaldıramam z..... boşanma davası açıyorum" diyor. ablamla bana "allah bizi ayırmadıkça siz asla ayıramazsınız" diyor. annem de gaza mı geliyor anlamıyorum. keşke annem şu iphone telefonları kullanabilse herşeyi görür de babam mesajları biz anneme gösterme gününe kalmadan siliyor sanki bizim söylediklerimiz anneme yalan gibi geliyor işte..

Inan herşeyin arkinda sadece alişkanlik ve korkuyor sanirim

Herşeyin farkinda annen kendisini kandiriyor

Bu okuduklarima emin ol hic yabancilik cekmedim bi iki fark disinda benim amcam senin amcan gibi degil babamin her yaptigini biliyor kendide babamdan farksiz degil cunku benim annemde hic bosanmaya yeltenmedi cunku gidebilecegi sahip cikacak bi ailesi yok babam 55 yaslarinda 2 torunu var ve ayni tas ayni hamam

Bu arada bence annen babanı boyle kabullenmus gibi duruyor ne yapsanizda onu caydiramayacaginiza gore kendi hayatinizi kurtarmaya bakin bak ablan kurtarmis insallah sende kendini kurtarirsin
Bende babami sevmiyirum ama benim gidebilmek calisabilmek gibi hic sansim olmadi ve okumama dahi mani oldu

allah sizin de yardımcınız olsun..ben son çare amcamla konuşmayı düşündüm sonuçta herşeyi öğrendi yani

Ablanla git kardesim. Rabbim yardımcınız olsun

Yanlış birşey söylemekten korkuyorum fakat benim babam da oldukça aldattı annemi. Neler, neler yaşadık kardeşimle beraber. Ama babama tek bi kelime bile söyleyemedim. Aramızda ki ilişki farklı tabi. Annemin ne kadar acı çektiğini farkedip onu karşıma alarak bi konuşma yaptım. Ayrılması gerektiğini, onu her zaman destekleyeceğimi söyledim. Oda bunu söylememi bekliyormuş ki cümlemi bitirdiğim an avukat aramaya çıkmıştı. Uzun lafın kısası boşandılar ve her zamanki gibi olan ben ve kardeşime oldu. Kendimi geçtim ama kardeşim ilgiden çok mahrum kaldı. Dersleri kötüleşti, içine kapanık bi çocuk oluverdi. Arkadaşlarıyla yakın olabilmek için de bizimke birlikte kalmak istemiyo. Babamla kalıyo maalesef ve çok kötü şeylere tanık oluyo. 19 yıldan bu yana (yani doğudumdan beri) babam çok eşliliğine devam ediyo. 43 yaşına geldi hala bi türlü durunamadı. Olan anneme oldu tabi. Zor geçiniyo kadıncağız. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Oda kendine bi hayat kurmayı denedi ama öyle erkekler çıktı ki karşısına babamla ayrıldığına pişman oldu. Bu sadece eş için değil çocuklar için de çok zor.. Hele ki ablan için. Kardeşe sahip çıkmaya çalışmak nasıldır bilirim. Eğer annen ayrılmayı istemiyosa çok fazla zorlama bence. Çünkü ayrıldıktan sonra neler olucağını bilemezsin. Kendi hayatını kurmaya çalış. İyi yerlere geldiğin zaman zaten anneni çıkartıp kurtarırsın bu hayattan. Babana da çok fazla inanma bence. Babamın kurana el bastığı zamanlar da olmuştu...

bende gidicem annemin kendi kararı sonuçta inşallah sen de

keşke annem de senin annen gibi olanların farkında olsaydı. maalesef o hala "l..... yapmaz,o evine düşkündür" diyor. babam da bizim yanımızda anneme "boşanabilirsin" diyor biz yokken (gizlice dinledim) "ben onları bu yaşlarına kadar okuttum seni de alıp gitsinler benim ektiğim ağacın meyvelerini beraber yiyin beni terk edin öyle mi" diyor. annemin bu durumda ayrılmasını beklemek mucize olur zaten. ama biz anneme her koşulda bakarız,ablam hakimlik-savcılık sınavına hazırlanıyor,bende üniversiteyi bitirince annemi asla yalnız bırakmam. ama bunu ona anlatamıyorum zaten en iyisi kendi hayatıma bakmak. yardımınız için teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…