babam annemi aldatiyor

şimdi şöyle bir durum var babam 65 yaşına girmek üzere normalde 65 yaş uzerindekilere kredi verilmiyor ama bankanın insiyatifine kalmış.kredi almasını engellemeliyim.kredi kartı çok fazla 4-5tane kredi kartı var limit 20.000 tl nerdeyse

Babanız azgın teke sendromuna yakalanmış.. :KK14:
Kurtulurda kurtulmasına... Siz onu kurtarana kadar mal mülk giderse riskinide göze alın.. Sonuçta onca yıl kahrını anneniz ve sizler çekmişsiniz..

şimdi şöyle bir durum var babam 65 yaşına girmek üzere normalde 65 yaş uzerindekilere kredi verilmiyor ama bankanın insiyatifine kalmış.kredi almasını engellemeliyim.kredi kartı çok fazla 4-5tane kredi kartı var limit 20.000 tl nerdeyse

Bazı bankalar veriyor ama. Bunu siz engelleyemezsiniz ki. Ayrıca sadece emekli maaşı işe geçinen bir adamsa ve kredi kartlarına borcu varsa da vermiyorlar. Belli bir limit var. Merkez bankası onaylamıyor ki. Nasıl alabilir sürekli?

Aslında mahkemeye verip elimizdeki mesajları delil olarak kullanıp vasiligini almak istiyorum ama bu mumkunmu bilmiyorum

Kız bizleri biliyor babamın evli olduğunu filan bu ilişkiyi zorlayan babam sürekli ısrar eden.benim düşüncem erkekler kolay lokma buldumu fırsatı kaçırmıyor.bu kiz eskiden bu erkeğe kaçmış bir kaç ay sonra çocuk bir güzel kullanıp bırakmış .bildiğimizi bilirse babam ne yapar bilmiyorum.annem evde tahammül edilmesi imkansız biri.asla evde düzen temizlik hiç birşey yok ev darmadağınık .okuma yazması yok ama malesefki kendisini hiç gelistirmedi.anne kiz ilişkimiz hep kötü oldu.bABamla daha çok anlaşırız.

Bence babanız bir tür dolandırıcılık la karşı karşıya
Kızın abilerinin de haberi vardır
Babanızı maddi olarak somurmeden birakmayacaktir
Nasıl kurtarirsiniz hiç bir fikrim yok

Ben olsaydım o kadını cümle aleme rezil ederdim. Tiksiniyorum böyle insanlardan. Babanıza da Allah akıl fikir versin diyecek söz bulamıyorum.

Babamın son zamanda is yerinde çalışan bir kızı hiç dilinden dusurmemesi dikkatimi çekiyordu.evliyim bazı dönemler erkek kardeşimi evden uzaklaştırmaya çalışması,bankalardan sürekli çekilen krediler ama alınan hiçbirşey yok.velhasıl kardeşiyle konuştum babamı takibe aldık cep telefonuna gelen mesajları kardesim kendi gmailine yönlendirdi ve gerçekler ortaya çıktı ama biz ne yapacağımızı şaşırdık kaldık.çok üzgünüm .evde daha bekar erkek kardesim var hiç paramız yok evlendirmeye kalksak emekli olduğu için bütün bankalardan kredi çekebiliyor.kiz 30 yaşlarında benimle yaşıt,bekar,ailesiyle yaşıyor,bekar,abilerinden.korkuyor,duyulmasından korkuyor,babam sürekli para teklif ediyor birlikte olmak için arada evede geliyor.kızı arayıp bu durumu sonlandirmasini söylemem gerekiyor ama dogrumu yaparım bilmiyorum,babamla şu an bu durumu konuşamam.çok üzgünüz lütfen yardımcı olabilirmisiniz.ne yapmaliyim.babam 65 yaşında.kendine çok bakmaya başladı kuruyemisler,mallar,meyveler,kıza hediye almalar,cep telefonu,bot.8000 tl.
Kesinlikle kızı aramalısınız arayıp onu ifşa etmekle tehtit edin ailene söylicez seni falan diyin.
Babanızında oturup ibadet etmesi gerekirken yaptıklarına bakın allah ıslah etsin annenize çok üzüldüm bu yaşdan sonra yazık kadına

Kıza ulaşıp bu olaya son vermesini aksi takdirde kızın ailesine her şeyi anlatacağını söyle.. baktın devam ediyorlar artık annene anlatırsın..

Utanç verici zina en büyük günahlardan.hiç mi ölümü düşünmez insan.babana bile guvenme diye boşuna dememişler.hiç beklemezdim.hep mi böyleydi yoksa bu ilk mi bilmiyorum.ama müge anlida sürekli çıkan cinayetler aklıma geliyor.nasıl yazarsan öyle ölursun.3 kardeste biliyoruz durumu.bişey yokmuş gibi davranıyoruz ne yapalim bu seferde bildiğimizi bilirse resti çeker siz bana karismazsiniz diyebilir.zaten 2 erkek kardesim ve annem evde etkisiz eleman ha var ha yok.evi çekip cevirmezler.

Babamın son zamanda is yerinde çalışan bir kızı hiç dilinden dusurmemesi dikkatimi çekiyordu.evliyim bazı dönemler erkek kardeşimi evden uzaklaştırmaya çalışması,bankalardan sürekli çekilen krediler ama alınan hiçbirşey yok.velhasıl kardeşiyle konuştum babamı takibe aldık cep telefonuna gelen mesajları kardesim kendi gmailine yönlendirdi ve gerçekler ortaya çıktı ama biz ne yapacağımızı şaşırdık kaldık.çok üzgünüm .evde daha bekar erkek kardesim var hiç paramız yok evlendirmeye kalksak emekli olduğu için bütün bankalardan kredi çekebiliyor.kiz 30 yaşlarında benimle yaşıt,bekar,ailesiyle yaşıyor,bekar,abilerinden.korkuyor,duyulmasından korkuyor,babam sürekli para teklif ediyor birlikte olmak için arada evede geliyor.kızı arayıp bu durumu sonlandirmasini söylemem gerekiyor ama dogrumu yaparım bilmiyorum,babamla şu an bu durumu konuşamam.çok üzgünüz lütfen yardımcı olabilirmisiniz.ne yapmaliyim.babam 65 yaşında.kendine çok bakmaya başladı kuruyemisler,mallar,meyveler,kıza hediye almalar,cep telefonu,bot.8000 tl.

bende şuan aynı durumdayım iki gündür kafayı yiyecem babamdan nefret ediyorum artık mesajları nasıl maile yönlendirdiniz acil cevap verir misiniz.

Aynen 65 yaşında ki bir adamla 20 yaşında kızın büroda ilişkiye girdiği olay ile ilgili bir dava vardı. O geldi aklıma. Çok mu zengin baban var.

Back
X