Babam annemi aldatıyormuş ve annem babamı evden kovmuş...

Yani doğruluğunu yanlışlığını tartışmaya pek gerek yok.
Kira ve faturaları senin ödeme şansın var mı?
Sevgilisi ile yaşadığını,y.dışına gitme planı oldugunu yazmış konu sahibi hatta kardeşleri ile yaşayamaz galiba diye ihtimal vermiş.
En iyisi maaşı ile gidip bir kuruma yerleşmesi orda yaşlanır

Kirada evler var da neden siz, kiradasiniz. . 10 yıl önce boşanmış zaten neden bu kadar dert ediyorsunuz ki ...unu elemiş emeği asmis . Yetim maaşını alip oturacak . Bu maaşla geçinen bi dolu bayan var ..

Sebebi kirada olan evler başka şehirde, annemla babam başka şehirde yaşıyorlar.

Bu arada şu an yazdığınız ihbar da sayılıyor. Anneniz şikayet edilse ceza alacağını biliyorsunuz dimi?
O kadar çok ki bu tarz insanlar hak nedir sadece yemeye odaklanan ve gerçek ihtiyaç sahibi insanlar mağdur. Ayağı minik aksıyor dalavere ile %100 engelli maaşı alıyor. Esra erola çıkan bi kiz vardi minik boylu onu hiç bi engeli yoktu car car anca . Ona ne diye maaş veriyor bu devlet anlamam. . Görevimi yapmış olsaydım asla rapor cikarmazdin bu tür insanlara.

Siz babanıza dayanamamissiniz o evden ayrılmışsiniz ama anneniz ayrılınca bir şok geçiriyorsunuz.
Bu ülkede yediden yetmişe herkeste anneler ceksin mantığı var.
Kadınsan cekersin gibisinden.
Annenize ayrıldiğına göre bakacak basının çaresine.
Girecek bir ise çalışacak.

Kul hakkı diye bir şey var. Bunu düşünmeden yapılan her eylemin sonucunda iyi bir şey çıkmıyor. Ben bunu yapan ne kadar çift gördüysem çoğu aldatıldı. Üç kuruş para için değer mi bence değmez.

Çok dogru yazmışsınız.erkekler hemen fırsata çeviriyor nafakasız,tazminatsız boşanıp üstüne kapının önüne koyan çok .
Bu konular bir yerde açılması iyi gözümüz açılıyor,insanın kendine yaptığını kimse yapmamış sözü yerini buluyor

Babamın ailesinden kalma, kendisi almadı.
Anneniz zaten boşanırken babanızın mirasından hak iddia edemezdi (yanılıyorsam düzeltsin hukukçu arkadaşlar) yapacak birşey yok ..anneniz bir işe girecek .İyi yapabildiği birşey varsa bu alandan gitsin.Benim kuzenim eşi ile boşandıklarında aldığı nafaka (annenizin aldığı yetim maaşından kesinlikle fazla değildir) ve evde yaptığı mantı, sarma ile iki çocuk büyüttü üniversitede okuttu.Anneniz tek başına bir kadın..yatılı çocuk bile baksa ne kirası olur ne masrafı

O zaman cimri para vermiyor diye böyle bir çözüm (!) bulmuş kendince ama hak hukuk umurunda olmamış. Şimdi alabileceği nafaka tazminat vs üç kuruş için vazgeçmiş oldu

Boşanırken babanızın üstüne olan evler ikiye bölünür evlilik sürecinde edinilen mal ise.

O kadar mal mülk varken, annen sırf dedenden kalan 3-5 kuruşu alabilmek için kocasından 10 yıl önce boşanmış. Babanın yaptığı şey her ne kadar etik olarak uygun görünmese bile, neticede resmi olarak bekar bir adam! Annen, hakkı olan (!) aynı maaşı almaya devam edecek ve kendi ayakları üzerinde duracak, yapabileceği başka da bir şey yok.

yetim maaşı ne kadar babanız yardım yapmazsa eğer onu geçindirebilecek bir rakam mıdır? Erkek arkadaşımla kalıyorum demişsiniz ama ya kimse yardım etmezse hele kızı varken neden başkası yardım etsin orası da ayrı sizde kalması daha doğru değil mi? Keşke kenara birikim yapsaymış şimdi ortada kalmazdı. Sizde çok bencil geldiniz kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…