- 6 Eylül 2020
- 4.561
- 7.552
- 108
- Konu Sahibi damaged lemon
-
Yani doğruluğunu yanlışlığını tartışmaya pek gerek yok.
Kira ve faturaları senin ödeme şansın var mı?
Sevgilisi ile yaşadığını,y.dışına gitme planı oldugunu yazmış konu sahibi hatta kardeşleri ile yaşayamaz galiba diye ihtimal vermiş.Yani doğruluğunu yanlışlığını tartışmaya pek gerek yok.
Kira ve faturaları senin ödeme şansın var mı?
Kirada evler var da neden siz, kiradasiniz. . 10 yıl önce boşanmış zaten neden bu kadar dert ediyorsunuz ki ...unu elemiş emeği asmis . Yetim maaşını alip oturacak . Bu maaşla geçinen bi dolu bayan var ..
O kadar çok ki bu tarz insanlar hak nedir sadece yemeye odaklanan ve gerçek ihtiyaç sahibi insanlar mağdur. Ayağı minik aksıyor dalavere ile %100 engelli maaşı alıyor. Esra erola çıkan bi kiz vardi minik boylu onu hiç bi engeli yoktu car car anca . Ona ne diye maaş veriyor bu devlet anlamam. . Görevimi yapmış olsaydım asla rapor cikarmazdin bu tür insanlara.Bu arada şu an yazdığınız ihbar da sayılıyor. Anneniz şikayet edilse ceza alacağını biliyorsunuz dimi?
Peki o evler babanızın ailesinden kalma /miras mıydı ..yoksa babanızın geliri ile mi alınmıştı?Sebebi kirada olan evler başka şehirde, annemla babam başka şehirde yaşıyorlar.
Peki o evler babanızın ailesinden kalma /miras mıydı ..yoksa babanızın geliri ile mi alınmıştı?
Tasinma imkani varsa taşınsın cnm. Senden başka kimsesi yok annemin yanında dur destek ol.yanina al gul gibi yaşayın..Sebebi kirada olan evler başka şehirde, annemla babam başka şehirde yaşıyorlar.
Bildigim kadariyla miras yoluyla aileden kalan mallar, esle bolusulmuyor.Babamın ailesinden kalma, kendisi almadı.
Kul hakkı diye bir şey var. Bunu düşünmeden yapılan her eylemin sonucunda iyi bir şey çıkmıyor. Ben bunu yapan ne kadar çift gördüysem çoğu aldatıldı. Üç kuruş para için değer mi bence değmez.O kadar çok ki bu tarz insanlar hak nedir sadece yemeye odaklanan ve gerçek ihtiyaç sahibi insanlar mağdur. Ayağı minik aksıyor dalavere ile %100 engelli maaşı alıyor. Esra erola çıkan bi kiz vardi minik boylu onu hiç bi engeli yoktu car car anca . Ona ne diye maaş veriyor bu devlet anlamam. . Görevimi yapmış olsaydım asla rapor cikarmazdin bu tür insanlara.
Çok dogru yazmışsınız.erkekler hemen fırsata çeviriyor nafakasız,tazminatsız boşanıp üstüne kapının önüne koyan çok .Kul hakkı diye bir şey var. Bunu düşünmeden yapılan her eylemin sonucunda iyi bir şey çıkmıyor. Ben bunu yapıp ayrılan ne kadar çift gördüysem çoğu aldatıldı. Üç kuruş para için değer mi bence değmez.
Anneniz zaten boşanırken babanızın mirasından hak iddia edemezdi (yanılıyorsam düzeltsin hukukçu arkadaşlar) yapacak birşey yok ..anneniz bir işe girecek .İyi yapabildiği birşey varsa bu alandan gitsin.Benim kuzenim eşi ile boşandıklarında aldığı nafaka (annenizin aldığı yetim maaşından kesinlikle fazla değildir) ve evde yaptığı mantı, sarma ile iki çocuk büyüttü üniversitede okuttu.Anneniz tek başına bir kadın..yatılı çocuk bile baksa ne kirası olur ne masrafıBabamın ailesinden kalma, kendisi almadı.
O zaman cimri para vermiyor diye böyle bir çözüm (!) bulmuş kendince ama hak hukuk umurunda olmamış. Şimdi alabileceği nafaka tazminat vs üç kuruş için vazgeçmiş olduÇok dogru yazmışsınız.erkekler hemen fırsata çeviriyor nafakasız,tazminatsız boşanıp üstüne kapının önüne koyan çok .
Bu konular bir yerde açılması iyi gözümüz açılıyor,insanın kendine yaptığını kimse yapmamış sözü yerini buluyor
Boşanırken babanızın üstüne olan evler ikiye bölünür evlilik sürecinde edinilen mal ise.Şu anda çok üzgünüm gerçekten ne tepki vereceğimi bilmiyorum. Ben üniversiteden beri yani 7 senedir ailemden ayrı başka bir şehirde yaşıyorum. Yılda bir kere ziyaretlerine giderim, çok kalmam. Bunda babamın payı büyük, pek anlaşamıyoruz. Her şeye karışır, yorum yapar, hayatımı yönlendirmeye çalışır.
Neyse sabahın köründe annem aradı beni, dedi ki "babanı evden kovdum, başka bir kadınla görüşüyormuş, haberin olsun". Sabah iş için evden çıkarken bavulunu da alıp çıkmış. Nereye gidecek dedim, "o kadının evine gider herhalde ne bileyim" dedi.
Durumdan hiç haberim yoktu bana hiç bahsetmemişti ama annem uzun süredir şüpheleniyormuş aldattığından. 53 yaşında babam sürekli elinde telefon varmış ve gizli gizli telefonla konuşuyormuş bir süredir. Yürüyüşe çıkıyorum ya da markete gidiyorum diye gece çıkıp yarım saat bir saat gelmiyormuş. İşten eve geç geliyormuş fazla mesai ya da arkadaşı evine bırakıyorum bahanesiyle. Annem çalışmıyor ev hanımı. Oturdukları ev kendi evleri değil kira. Babam çalışıyor, kirayı faturayı o veriyor. Babamın üzerine birkaç dairesi var kiralarını alıyor ama annemin malı mülkü yok, çalışmıyor da. Adamı evden atmış ama hiç geliri olmadan nasıl yaşayacak orda?? Evet aldatılmış sineye çeksin demiyorum ama ne yapacak şimdi? Anneni yanına al diyecekleriniz olacaktır belki ama ben şu anda erkek arkadaşımla yaşıyorum ve yazın evlenip yurtdışına yerleşme planımız var. Kardeşim filan yok, annemin kardeşleri var ama onlar da evliler ve annemle pek anlaşamıyorlar açıkçası, yanlarına alırlar mı bilmiyorum. Ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?