Babam annemi aldatıyormuş ve annem babamı evden kovmuş...

Sizin yanınıza almaya çekindiğinizi kardeş veya bir başkası da almaz. Evlat olarak mecbur siz sahip çıkacaksınız. Anneniz direkt evden kovmadan önce aldatıldığına dair az biraz delil toplayıp boşanma davasını o şekilde açsaydı kendi adına daha hayırlı olurdu. Annenizin yaşı çok değilse, sizin de ekonomik olarak onu taşıma gücünüz yoksa el mecbur çalışması gerekiyor. Bakıcılık tarzı bir işte çalışabilir diye düşünüyorum.

Yok artık boşanmışlar zaten ben bu detayı sonradan gördüm.

kocamı boşamaya gidiyorum. İhbar etmeyin

annem üç ayda bir 1700-2000 lira gibi bir şey alıyor yani istanbul'da bir aylık kira bile ödenmeyecek bir rakam ve üç ayda bir... çok kötü bir durumda yani. ben elimden geldiğince yardım ederim zaten ama şu anda hem kirayı hem faturaları ödeyecek bir bütçem yok.

anlattığına göre babam anneme ilaç parası bile vermiyormuş doktora götürmüyormuş yıllardır vs birçok sebebi var yani. evlilikteki tek sorun aldatma da değil babam tarafından anneme yapılan bir sürü kötü şey var ama haklısınız çok önceden ayrılması gerekirdi o evde kalmaması gerekirdi. ben de yurtlarda kaldım yıllarca o yüzden hiçbir şey yapamadım bu konuda. evden ayrılmamın sebebi ilk başta babamdan kaçmak değildi bu arada sadece kazandığım üniversite başka şehirdeydi ve burs, yurt hakkı vs kazanmıştım o yüzdendi. sonradan da kendisinden soğudum çünkü ben üniversite okuduğum sürece parası olmasına rağmen bana çok az yardım etti ben burslarla geçindim.

O zaman boşansaydı zaten bu rakamlarda nafaka alırdı zaten. Üstüne tazminat da alırdı. Bu işin bahanesi yok

Keşke zamanında boşansaydı. Yetim maasindan daha cok para alirdi. Ne kadar kötü durumda olursa olsun başkalarının kul hakkına girdiğini, haksız para elde ettiğini değiştirmiyor. Her seyinde bir bedeli var malesef. Saglik durumu iyiyse is bulup çalışsın ve en azindan bu zamana kadar aldigi paranin sadakasini vs versin.

Anneniz kaç yaşında? Eğer çalışabilecek yaştaysa çalışsın. Eğer babanız evleri evlilik Birliği içindeyken aldıysa kendi birikimiyle ( miras vs hariç) evlerde annenizin de hakkı olur. Bir avukata danışın. Sizin için de zor bir durum. Ama ben annemi ne olursa olsun yalnız bırakmazdım. En azından biraz durumunu toparlayıp kendine yol çizmesi için yurtdışına taşınana kadar destek olmalısınız.

Babamın üzerine birkaç dairesi var kiralarını alıyor ama annemin malı mülkü yok
annene bakmakla yükümlü dairelerin kirasını versin
babanızın üstünde bulunan malları şerh koydurun malları kaçırmaya çalışabilir
maddi destek sizde çıkmaya çalışırsınız 3 5 ne olursa

İyi de evler adamın kendi ailesinden kalmaymış ..madem görmüş eşinin cimriliğini işe girip çalışsaymış keşke ..resmen günü kurtarmış

İyi de evler adamın kendi ailesinden kalmaymış ..madem görmüş eşinin cimriliğini işe girip çalışsaymış keşke ..resmen günü kurtarmış
cimrilik konusunu bilmiyordum
hep bir kadının üretmesi tarafındayım
işte olmazsa evde çalışması
erkek eline bakıldığını görünce kadını eziyor

Annesi 10 yıl önce yetim aylığı alabilmek için boşanmış zaten ve mal mülk de babasının ailesinden kalma. Teknik olarak adam bekar. Az biraz vicdanı merhameti varsa yardım eder yoksa da konu sahibinin annesi yıkadığı çoraplara donlara yansın. Uyanıklık yapmanın cezasını çekecek sonuç olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…