- 25 Aralık 2020
- 6.430
- 23.139
- 298
- 41
- Konu Sahibi damaged lemon
-
kadın zaten 10 sene önce boşanmış bu 1Boşanırken babanızın üstüne olan evler ikiye bölünür evlilik sürecinde edinilen mal ise.
Annesi 10 yıl önce yetim aylığı alabilmek için boşanmış zaten ve mal mülk de babasının ailesinden kalma. Teknik olarak adam bekar. Az biraz vicdanı merhameti varsa yardım eder yoksa da konu sahibinin annesi yıkadığı çoraplara donlara yansın. Uyanıklık yapmanın cezasını çekecek sonuç olarak.
Nekadar güzel yazdınızyetim maaşı alma hakkını bilen bu haklara sahip oldugunu bilmez mi?O zaman boşansaydı zaten bu rakamlarda nafaka alırdı zaten. Üstüne tazminat da alırdı. Bu işin bahanesi yok
Hiçbirşey evliyken alınmamış ki..Adamın aile mirasıIyide ortak sayilmiyo mu evler? Bosanirlarsa mahkeme yari yariya vermez mi zaten?
Tabi ki bilir de niyet boşanmak değildi. Adam cimri diye neden boşasın ki kadınNekadar güzel yazdınızyetim maaşı alma hakkını bilen bu haklara sahip oldugunu bilmez mi?
10 yıl önce bosanmislar zaten evlerde mirasmisIyide ortak sayilmiyo mu evler? Bosanirlarsa mahkeme yari yariya vermez mi zaten?
Haa evet.. evlilikten once yapilan mallarda kisinin kendi ustune oluyormus, bosanan es hak talep edemiyormus.Hiçbirşey evliyken alınmamış ki..Adamın aile mirası
Yazik olmus… 10 yil once bosandilarsa beraber mi yasiyolarmis10 yıl önce bosanmislar zaten evlerde mirasmis
Evliyken kalan miras da ikiye bölünmüyor.Haa evet.. evlilikten once yapilan mallarda kisinin kendi ustune oluyormus, bosanan es hak talep edemiyormus.
Evet birlikte yaşayıp "amaan bizim gönüllerimiz bir,nikaha mı ihtiyaç duyacağız bu saatten sonra" demiş büyük olasılıkla...şimdide hiçbir kararda söz sahibi olamayan kızcağız düşünmek zorunda annesinin kirası nasıl ödenecek, geçimi nasıl olacak diyeYazik olmus… 10 yil once bosandilarsa beraber mi yasiyolarmisvalla beynim yandi
Burada olağanüstü bir durum var, biraz planlarınızı erteleseniz mi acaba? Hani ortada kalan şahıs anneniz ya? Şaka gibi, kardeşleri falan diyor. Siz ne güne duruyorsunuz?Anneni yanına al diyecekleriniz olacaktır belki ama ben şu anda erkek arkadaşımla yaşıyorum ve yazın evlenip yurtdışına yerleşme planımız var. Kardeşim filan yok, annemin kardeşleri var ama onlar da evliler ve annemle pek anlaşamıyorlar açıkçası, yanlarına alırlar mı bilmiyorum. Ne yapmalıyım?
Miras degilde normal kendi edindigin mallar bolunuyor diye biliyorumEvliyken kalan miras da ikiye bölünmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?