Mrb sizlerle icimdeki en büyük aciyi paylasmak istedim bu aci artik icimde durmuyor. Babamin annemi genc bir kadinla aldattığıni öğrendim kadinla konustum kadin tam bir pislik bir cocugu var kocasindan bosanmis.neyse annem bir sekilde olayi duydu evde cok büyük sorunlar yasadik vazgecirmek icin cok mucadele verdim ne yaptim ne ettiysem olmadi hep kizla babam bir sekilde konsdu kadin bana hakaretler etmeye basladi babam tamamen baska bir insana döndü o benim masum babam baska bir insana donsdu okadar iyi bir insanki asla böyle birsey yapacak bir adam degildi.neyse bu mücadele yetmedi biz mahvolduk ben yeni evliyim birden karar verdik annemi bu stresin icinde birakamazdim esyalarimizi topladgmz gibi bir sabah babam evde yokken annemle ben evlerimiz ayri yan yana esyalarimizi toplayip tasindik.babam aksam eve geldiğinde bizim gittigimizi gördü ogun hic aramadi sonra aramalar msjlasmalar oldu babam eve donun diye msj atti hic cvp vermedim.sonra o pisligin evlendigini öğrendim kendi gibi bi adam bulup evlenmis.simdi babam kendi evinde yanlız biz esim annem ve ben yeni bir hayat kurduk boyle iyyiz annem aklina gelince kotu oluyor esimle ben onun yuzunun gulmesi icin elimzden geleni yapiyoruz ama geceleri hep aklimda babam ne yapar ne eder hala akli o kizda biliyor onun evlendigine uzuluyor bu hale nasil geldi bilmyrm kizin buyu yaptigini bile dusundum.bana yardim edin hayatimizin geri kalanina nasil devam edicez babami aramalimiyim babam hep iyi bir bababydi ama bu kiz yuvamizi dagitti
Sizi anlıyorum bende deli gibi severim babamı
Ama onun için bunca fedekarlığı yapmıs kahrını çekmiş çocuklarına bakmıs buyutmus bır kadını 5 dakıkalık zevki için bırakıp gıderse işte o zaman oda herkes gıbı olur gözümde
Annem afetse ben afetmezdim sahsen
Yazık günah değil mi o kadına o kabullenseydı zaten affeder gıderdı yanına
Üzülüyor olabilirsiniz seviyorda ama bırakın lütfen hatasını anlasın affedersenız tekrar yapmayacağının garantisi yok
Ayrıca annenizin düşüncesi ne
bence annenizi düşünün sadece türk kadınları böyle işte yapılanı unutuyor hemen dönse yine fırsat çıksa yine yapar. anneniz ne şanslı onun yanında olan kızı var destek olan damadı var. ve ne güzel belki oğlunun vermeyeceği desteği veren. ama git gellerle hepiniz yıpranırsınız daha fazla cezasını çeksin evlendi diye halen ona üzülen biri var karşı tarafta her ne kadar baba da olsa. Eşinin neler çektiğini ve onu ne kadar üzdüğünü gerçekten anladığında bişeyler yapın bence
Babanızın yaptığı çok büyük bir hata. Telafisi yok ama telafisi anneniz tarafından yok. Babanızın yaptığı bu büyük hatanın ucu tabi ki size dokunmuştur ve çok büyük acılar yaşamışsınızdır. Bu zararı en çok karısına olmuştur. Diyeceğim şu: Babanızı affedin. O hayatta elinizi öpüp bana diyeceğiniz tek insan. Anneniz affetmemekte haklı ama bunu siz yapmayın. Baba-evlat ilişkisi ayrı babanızın annenizle duygusal bağı ayrı. Ömrünüz boyunca küs kalamazsınız.
Babanızı özlüyorsunuz diye kimsenin size kızmaya hakkı yok. Düşünüyorum da annemin kesinlikle yanında olurdum her zaman asla onu yalnız bırakmazdım ama babamı daha kaç yıl görebileceğim bile belli değilken ona böyle davranamazdım belirli süreden sonra sanırım.Zaten dayanamiyorum anlatamayacagm kadar aci cektirdi bize ama özlüyorum kimseye diyemesemde babami özlüyorum tek olmasina yuregim dayanmyor sadece ders alsin istyorum pisman olsun eski haline dönsün
Yani ara bence babani,bugun wariz yarin yokuz,hata yapmayan kmse yok,insanz sonucta,babana sirtini donme
maxi pro 5
Sizi cok iyi anliyorum. Bu konuda benim de yaram cok taze. Ben de annemi sizin yaptiginiz gibi goturmek istedim. Ama annem kardesimi.beni dusunmekten gidemedi. Babam pisman oldu gorusmuyor o kadinla artik.Lakin annem hep acabalarla yasiyor. Ben babami icten ice affetmedim ama annemin daha kotu olmamasi icin affetmis gibi iyi davranmaya calisiyorum evde huzur olmasi adina. Yakinda evlenecegim ben gittikten sonra anneme eziyet etmesin diye. Affedemesem de ben de seviyorum malesef. Cok garip bir his ilk baslarda nefret ediyordum simdi icim sogudu biraz. Benim babam da cok iyi insandir asla yapmaz derdim simdi kimse icin bu lafi kullanmiyorum. Annem benim canim unutsun diye yoktur artik yapmaz seviyor seni diyorum. Tek.avuntum gozlerime bakarak hata ettim artik yapmam diye gozlerimin icine bakarak aglamasi oldu. Cok piskindi onceleri yaptim ettim bitti gecti diye ahkam kesti sonrasi ise pismanlik. Allah yardimciniz olsun cok zor. Sizi anlayabildigimi belirtmek adina ben de acimi paylastim.
çok garip bir his insanın babasının kendinden yaşça çok küçük biri ile gezip tozması..bende yaşadım..ama annem rahmetli olmuştu..
Sizinkisi aldatma sayilmaz. Anneniz hayatta ve hala bir aile iseniz cok cani yaniyor insanin. Rol model baba iken enkaza donusuyor insanin gozunde. Cok agladim yuzune bagirdim bu dunyada en guvendigim sendin ben kime guveneyim diye. Unutulmasa da soguyor insanin ici ama bu daha tuhaf.
Sizi cok iyi anliyorum. Bu konuda benim de yaram cok taze. Ben de annemi sizin yaptiginiz gibi goturmek istedim. Ama annem kardesimi.beni dusunmekten gidemedi. Babam pisman oldu gorusmuyor o kadinla artik.Lakin annem hep acabalarla yasiyor. Ben babami icten ice affetmedim ama annemin daha kotu olmamasi icin affetmis gibi iyi davranmaya calisiyorum evde huzur olmasi adina. Yakinda evlenecegim ben gittikten sonra anneme eziyet etmesin diye. Affedemesem de ben de seviyorum malesef. Cok garip bir his ilk baslarda nefret ediyordum simdi icim sogudu biraz. Benim babam da cok iyi insandir asla yapmaz derdim simdi kimse icin bu lafi kullanmiyorum. Annem benim canim unutsun diye yoktur artik yapmaz seviyor seni diyorum. Tek.avuntum gozlerime bakarak hata ettim artik yapmam diye gozlerimin icine bakarak aglamasi oldu. Cok piskindi onceleri yaptim ettim bitti gecti diye ahkam kesti sonrasi ise pismanlik. Allah yardimciniz olsun cok zor. Sizi anlayabildigimi belirtmek adina ben de acimi paylastim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?