Babam annemi aldatti

50 yaşına gelmiş bir adamın arkasını sizin toplamanız gerekmiyor.
Yuvanızı o kadın değil,babanız dağıtmış.
Siz evlat olarak görüşmek istiyorsanız görüşün tabii,ama tek başına ne yapar falan diye vicdan yapmanıza gerek yok.

BDV da okuduğum birçok konu arasında ciddi öneme sahip olduğunu düşündüğüm bir dert bu
öncelikle ailece hepinize geçmiş olsun
ve dua edinki
bu kadın evlendikten sonrada babanızla münasebetine devam etmesin
babanızın burnunun iyice sürtmesi için bir süre daha sürünmesini seyredin
ancak senin yada eşinin elinden gelen başka bir şey yok bu konu ile ilgili
annen de çözülür bu düğüm
eğer affedebilir ise
müdahale de etmeyin
çok yazık olmuş
bazen hemcinslerimden tiksiniyorum
bir yuva yık
başka bir yuva kur
keşke bunun kanunda yeri ve cezası olsaydı

baban büyük ayıp etmiş ama onu affetmeyecek olan annen bence sen aramalısın eski samimiyetin elbette olmaz ama en azından iyimisin diye bir sor, baban kaç yaşında da böyle körkütük aşık olmuş? ayrıca annen ile evlilikleri çok mu kötüydü? o kızın başka bir adamla evlenmesi de çok ilginç olmuş aynı anda kaç insanla ilişki yaşıyorsa....

Şahsen ben ailesini zamanında düşünmeyip yanlış adımlar atan adama şans falan vermezdim. En azından annemin gücüne gider diye yapmazdım.

Babam 51yasinda evet resmen kor kutuk asik olmus evlilikleri cok güzeldi biz hep beraberdik.babam cok efendi yardim sever bi afamdi hep bundan geldi basina kizin facesinde 700erkek var kız tam pislik babam bunu bile bile kizdan vazgecmedi

Eminimki onunda yuvasida olmayacak bir sekilde duycam o kizin surundgunu.babamdan suan hic haberim yok kizla bitmiştir diye dusunuyorum umarim gorusmez kiz tlfnlarini falan kapams.birde kiz bana diyorki ben ustayim sen rahat ol esimin haberi olmaz diyor. Bunu yapan hemcinsimiz.cok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…