• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam aralarında hiç bir sorun olmamasina rağmen eşimi istemiyor

Kimseye yorum begendiremiyoruz vallahi, kotu birsey denmedi. Biri tdk der digeri baska birsey😐😂 kusur bulmak isteyen bulur
Bugün herkes gergin zaten :))
Bazi ciftler cidden boyle ve bu tuhafliktan da iki taraf memnun. Ben gelemem asla boyle seylere. Tek basima tatile de giderim kizlarla. Esim de gidebilir. Ben de yurtdisindayim biletimi aldim aileme gidecegim esim benden 2 hafta sonra gelecek.
Tabi burda aileye yapilacak ilk ziyaret var birlikte gitmek istemisler, heves etmisler.Bir de devami daha beter hep boyle mi olacak? Bu babayla zor. Allah yardimcisi olsun
Kişinin kendi alanı bu zaten sürekli dip dibe olmak nefes alamamak gibi bana göre,ben bunalırım resmen .
Şunda haklı zaten ilk ziyarete eşiyle nede gidemesin demi herkes bunu ister ama durum karışık ailede baba zaten ilginç gelemez diyor.
Sonu ne olur kmse kestiremez bunu herhalde.
İyi yolculuklarınız olsun sizede.
Biz de kendimize koca seviyor demeyelim. 😂
Demiyom zaten vaz geçtim:))

bence babana gitmemelisin diyerek konu sahibininde iyiliğine yazdık hee..
konu sahibi yokuşa sürdü
babası bu adam değişmez sonuçta
kocasını ezdirmemesi gerek öyle babadan da zaten uzak durmak gerek
kendisini düşündük yazdık
bir iki kişi konu sahibinin bir cümlesi yüzünden soru sordu diye konu nereye geldi
altı üstü soru soruldu
ördek ailesi gibi betimlemesini bende kullanırım bazen, ördekler heryere beraber gider ve sevimlidir
ördek nasıl hakaret oluşturur o kadar sevimli birşey nasıl hakaret olarak algılanır
orada vurgulanmak istenen sürekli yan yana olma durumu burada kimse konu sahibie ördek falan demedi yani
ayy
şaka gibi
Ordek demekte ne var yaw😐 valla hic saka kaldirmiyor bazisi..

Bende dedim ben olsam gitmezdim diye.. hatta soyledim kv namahrem degil diye sonradan dedi konu sahibi babamin dinle ilgisi yok diye…

Yanlış biliyorsun tatlım önemli olan (!) tdk nin ne dediği, halk arasında nasıl anlaşıldığının, yaygın anlamının ne önemi var. Tükçe lastik gibi de değil zaten çektiğin yere gitmiyor, cümle alem tdknin dediğini baz alarak konuşuyor. Sen fesatsın. 🤣

Siz sonrasında gayet güzel yorumlar yapmışsınız zaten kaldı ki "ne o ne ben" demiş. Bütün yorumları okudum. Kimseye bireysel cümle kurmuyorum, mesajlara baştan bakarsanız manipülatör ve hayır benim dediğim diyen tipleri siz de çok rahat seçersiniz.
Hatta bence her kişi tdk sözlüğünü cebinde taşımalı,
Bir ortamda söylediği yanlış anlaşılırsa ispatını yapabilsin diye :)
Halk dili diye bir şeyde yok aslında,
Hatta gömme Ege'de patlıcanla yapılan bir yemeğin adı olarak bile geçebiliyor.
Neyse son yorumumdur, ana fikir haricinde çok şey konuşuldu zaten.

Yalnız konu sahibi çetin ceviz çıktı Baksana ortalığı kardı kattı gitti :D :D :D

Baba demek ki baldızına yanlayan biriymiş zamanında herkesi öyle sanıyor sapık herif. Ablamın kocası beni kardeşi gibi görür korur kollar evli olduğum halde gerçek bir abi gibi. Eşimde yeğenlerime öyle, annemin omzuna elini atar sarılır annesi gibi gördüğü için yani nasıl bir zihniyet ben olsam tekte gitmem.

Şunu da söylemek istiyorum bence herkes bir değil, kimi ayrı takılmak ister kimi birlikte vakit geçirmek ister bu kişiyle alakalı.
Yeri geliyor eşimle yapışık ikiz gibi oluyoruz yeri geliyor günlerce annemlerde kalıyorum eşim evde veya kendi ailesinde kalıyor. Yada İkimizde ayrı arkadaşlarla ayrı zaman geçiriyoruz. İnsanların tercihlerine bu denli sert yorumlar yapılmamalı diye düşünüyorum. Ya da yaptın lafını söyle geç git polemiğe sebep olmaya gerek yok bence.

Babanızın düşüncesi çok yanlış.. O zaman namahrem diye sizde kayınvalidenize de gitmeyin sonuçta evde kayınpeder ve eşinizin erkek kardeşleri olabilir.
Sorun namahrem olması değil zaten, damadı istemiyor baba, uyduruvermiş bu durumu da gelmesin diye...

Hem mutsuzsun, hem caiz değil tek başına biryerlere gitmen süperanneanne... Allah allah ya, yapışık yaşayalım kocalarımızla lütfen, liiiiitfeeeeen abla :halay:
Ahaaaa geldibaşımın tatlı belası,kuzumm napan yaaaa bak litfennnnn dmeeee yok olmaz artur arada yanlız kalıyor zaten alıştı adamm habire geziyiom yaaa :KK53::dondurma:

Ahaaaa geldibaşımın tatlı belası,kuzumm napan yaaaa bak litfennnnn dmeeee yok olmaz artur arada yanlız kalıyor zaten alıştı adamm habire geziyiom yaaa :KK53::dondurma:
o zaman adam haklı seni nafakasız koysun kapının önüne :-)
vay arkadaş şöyle koca sevici olamadık yahu, tamam bizimde sevgi aşk iddiamız var ama bunun adı bağımlılık bence:KK51:

o zaman adam haklı seni nafakasız koysun kapının önüne :-)
vay arkadaş şöyle koca sevici olamadık yahu, tamam bizimde sevgi aşk iddiamız var ama bunun adı bağımlılık bence:KK51:
Bu yaz ne olacak bakalım nereye gideceğim:)) nafaka verecek ona göre var böyle insanlar illada eşim der belki bize ters geliyor bu durumlar :KK200:

Kiz kardesin varsa evet namahrem olurda🙄 yani annen annesi gibi baban babasi yerine gecer eger cok dinle ilgiliyse baban. Gitme bence..
Ne alaka Allah aşkına kız kardeşine namahrem dir demeniz birgunluk değil evlilikler hayatları boyunca hicmi bir araya gelneyecekler insanlar bu nasıl bir düşünce yapısı dır

Ne alaka Allah aşkına kız kardeşine namahrem dir demeniz birgunluk değil evlilikler hayatları boyunca hicmi bir araya gelneyecekler insanlar bu nasıl bir düşünce yapısı dır
Ohhf senlede ayri ugrasalim bakalim😐 yazmak istemiyorum bu konuya artik yeterince yazdim.. baldiz evet namahrem, ama adamin zaten mahremle namahremle ilgisi yokmus.. ayrica bunu gidip konu sahibinin babasina soyleyin bana ne bee😐😂 dahada alinti yapmayin burda bana

İnsan babasinin bu tavrini esine aciklamaktada zorlanir.. esiniz gelmek isteyecekk midir bunlari ogrendikten sonra ? yani ben boyle bir zihniyete kendi ayaklarimla gitmezdim de.
Ama esiminde ailesiyle gorusmesine engel olmazdim..

Ohhf senlede ayri ugrasalim bakalim😐 yazmak istemiyorum bu konuya artik yeterince yazdim.. baldiz evet namahrem, ama adamin zaten mahremle namahremle ilgisi yokmus.. ayrica bunu gidip konu sahibinin babasina soyleyin bana ne bee😐😂 dahada alinti yapmayin burda bana
Offf almanıza gerek yok sizden açıklama da beklemiyorum insanları namahrem diyerek adlandirdiginiza göre yazdım siz bile yazdığınız yorumla celisiyorsunuz siz konu sahibinin babasının avukatmisiniz ki onun ağzından yazıyorsunuz emin ol babası yapmış olsaydı sizin yaptığınız yorumu odana aynı cvp verirdim

Offf almanıza gerek yok sizden açıklama da beklemiyorum insanları namahrem diyerek adlandirdiginiza göre yazdım siz bile yazdığınız yorumla celisiyorsunuz siz konu sahibinin babasının avukatmisiniz ki onun ağzından yazıyorsunuz emin ol babası yapmış olsaydı sizin yaptığınız yorumu odana aynı cvp verirdim
Valla zorla insani gunahkar yaparsiniz. Konu sahibinin yorumlarini okuyun bana laf yetistireceginize bence. Konu sahibi kendisi acikladi bunlari..tovbe yaa

Dine göre namahrem.Ama burda babayı savunan yok ki.Aksine yaptığı,düşünce tarzı çok çirkin.

Aşırı garip bir konu olmuş yorumlarla beraber 😬 Şimdi öncelikle konu sahibi eğer siz sadece babanızın eşinizi istememesine ne yapacağıniza bir çözüm arıyorsanız konuda özellikle ona vurgu yapmalısınız ki insanlar ona yorum yapsın mantıken, ama siz sürekli gereksiz ve eksik ayrıntı verirseniz ona takılır kafalar. Ben şöyle bir analiz yaptım mesela yorumlarda; iki insanın mutluluğunu mu kıskanıyosunuz ve konu içinde de, hiç ayrılmayiz hep beraber gitmek isteriz diyerek bu konuda kanıtlama ihtiyacı mi hissediyosunuz bu konuda komplekslisiniz sanki.İnsanlar napsın sizi? Ayrıca tek sorun burada babanızın zihniyeti resmen korkunç, iğrenç. Damadı sonuçta yani bu nasıl kafa? Önce bunu konuşun babanizla lütfen.

Kişi kendinden bilir işi diyorum.O kadar muhafazakar tanırım böyle bir bakış açısı ilk defa duydum

Evde baldız varsa tabi namahrem oluyor dine göre kardesin rahat edemez. Bende kaynım geldiği zaman rahat edemem ha içimde bir kotuluk olduğu için yada kaynım bana yürüyecekmis gibi kötü niyetli olduğundan değil mesela oturması kalkması hep sıkıntı oluyor rahat edemiyorum baban haklı bence muhazakar adam belli namaz orucu onun borcudur önce itikat bence baban itikatli inanclı biri

Kız kardeslerimin yaşı küçük biri 17 biri 8 yaşında. Dinle uzaktan yakindan ilgisi yok. Ne namazi ne orucu ne de başka bir şeyi var. Tek takıntısı namus ve bu hastalik derecesinde geri kafalılık. İranda ırakta yaşıyormuş gibi davranıyor. Hareketleri bu yönde.
valla baban bu kafadaysa öncelikle o evden gittigin icin yarın sabah sadaka ver ayrıca annende sesini cıkarmatı ogrenicek iran sahına demekki cocuklarımı özledim deyip kavga etmiyo sen neden üzülüyorusn babanın tavrı yuzunden gidemiyosun sonucta annenin evine o zaman annen alıcak kardeslerini sana gelicek

Back
X