- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
Uçkur dediğiniz şey evliliğin baya temel bi gereksinimi bu berbat yakıştırmayı yaptığınız adam da babanız. Zor geliyorsa yapmayıverin ya adamın arkasından saymazsınız bari.
Babanız belki de yıllardır cinsel sorunu olduğunu için bu ilaçlarla bir şeyler yapıyordur. Bu tür ilaçlar illa insanları azgın teke yapmıyor.
Yıllardır cinsel terapi gören evli tanıdıklarım var ve bunu eşleri için yapıyorlar. Belki kendi gururuna yediremediği için söylemiyordur.
Atalarımız Kurt kocayınca.... demişler..
Neden çocuk yapmamalısınız olgusunun kamu spotu gibisiniz.
Midesi bulanıyormuşda karnı ağrıyormuşda...
Hadsizlik başka hiçbişey degil.
Babasinin özel hayatina karisacak kadarda arsizlik soz konusu.
Eli ayagi tutmuyor hala uçkur pesinde şeklindeki igrenc bir cumle kuracak kadarda terbiyesizlik mevcut.
Birgün çocuklariniz buyudugunde sizin babaniz icin dusunduklerinizi cocuklarinizinda sizin icin dusunmeyecegi konusunda garantiniz oldugunu umuyorum.
Ayrica adamcagizin faturalari yüce piremsesimizin odediginden haberi dahi yokmuş, simarmasin diye gizli tutuyorlarmis, yani adam haberi bile olmadiği bisey yuzunden suclu tutuluyor. kaldiki piremsesin annesi zaten parayi babadan geri aliyormuş, yani yine donup dolasip faturalari adam odemis oluyor. Kirasinida bi zahmet odeyiverin, odemiyorsanizda bugune kadar size ettigi masrafi geri iade edinde onunla odesin kirasini.
Kesinlikle katılıyorum,anneniz için de içiyor olabilir. Aldatma konusu hassas bir konu emin olmadan yargılamayın derim. Birde maddi yardım yaptığınız kişi babanız kendi kanınız canınız bu kadar zalim ve bencil olmayın. Biraz daha bekleyin başka şeyler de bulursanız annenizle konuşursunuz ama çok yargılayıcı bir tutumunuz var olaylara objektif bakın derim.
Abarttığınızı düşünüyorum. Kullandığı ilaçlar çok mu pahalı?
Anneniz öyle bir değişiklik yok dediğine göre normalde belki hiç cinsel gücü yok ve bunlar biraz olsun işe yarıyor, anneniz normal hali sanıyor.
Ya da ilaçları kullanıyor, etki etmiyor. Belki ilk kez aldı, denedi.
Sonuçta aldatma durumu olacak kadar işe yarasa anneniz de farkederdi.
Konuda bahsettiğiniz durum uçkurunun peşine düşmek değil, cinsel hayatını sürdürmeye çalışmak bence.
Ve çok normal...
Kaç yaşında bu işi bırakmaları gerektiğine evlatları karar veremez.
Babanız kaç yaşında ?
Gerçekten tepkinize değecek yaşta mı ? 80-90 ?
Sanıyorum anca 50lerde
Siz cinselliği kestiğinizi düşünün bakın nasıl oluyo hayat
Babanızın kullandığı cinsel hap sizi ilgilendirmez. Net
Bazen Kalp hastalarına veriliyor bu ilaçlardan belki dr vermiştir babanıza sorun bu ilaçlar ne için işe yaramıyorsa doktorunu değiştirelim ya da ilaçları diyin.
İyi de ben size kötü bir şey demedim ki.Ya siz anlamiyosunuz yada ben anlatamiyorum benim babami benden iyi taniyacak degilsiniz ne biliyorsunuz daha onceden annemi aldatmadigini aldatti ve hala ayni seyi surdurmesinden korkuyorum. Soylediklerinize dikkat edin belki karismaya hakkim yok evet ama ben zaten babama karismadim ki buraya konu actim napicam diye sorayum diye ama masallahiniz var gercekren
Ustunuze alinmayin coklu cevap oldu kusura bakmayinİyi de ben size kötü bir şey demedim ki.
Bu konudan uzak kal benceKizlar icimi burdan baska bi yere dokemiyorum lutfen babamla ilgili onceki konularima bakin. Kardeslerime bu durumu nasil anlaticam 3 kiziz.
Babam hasta calisamiyor diye uzuluyoduk ki kendi isinde calisiyo ama is az. Kirasini faturasini odemek icin kendimi paraliyorum. Annemle az once konusurken baban bi ilaclar kullaniyo ama benden sakliyo ne oldugunu bilmiyorum dedi. Anne dedim onlari bul resimlerini cek bana at. Az once atti ve internrtten arastirdim babam cinsel gucu arttiran hap kullaniyo ya kafayi yicem yemin ederim nefret ediyorum.cebinde 5 kurus parasi yok hastayim diye bin bir naz yapip maasli bi ise girmekten kaciyo bunu nasil yapiyor yemin ederim anlamiyorum. Anneme ne dicem desemde annem napicakki aksamlari evde sohbet muhabbet bile olmuyo anneme en ufak biseyde kiziyo konusmuyo. Acikcasi bide annem bu ilaclarin o ise yaradigini anlamis bana diyoki oyle bi degisiklikte yok onda diyo. Ya babam annemi aldatiyomu ben bu isi nasil cozcem nolur bana bi akil fikir verin kafayi siyiricam artik
Ya siz anlamiyosunuz yada ben anlatamiyorum benim babami benden iyi taniyacak degilsiniz ne biliyorsunuz daha onceden annemi aldatmadigini aldatti ve hala ayni seyi surdurmesinden korkuyorum. Soylediklerinize dikkat edin belki karismaya hakkim yok evet ama ben zaten babama karismadim ki buraya konu actim napicam diye sorayum diye ama masallahiniz var gercekren
Eh yani sormayin elbette.Ama ben sormadan annem soyledi oyle bi degisiklik yok onda diye ben sormadim yani simdi annemede sorsam sorulmaz demi anneye(
Bide sen hastayim diye ise girmiyosun omurilik daralmasi var yolda zor yuruyo bu ilaclarda neyin nesi ya
Ama ben sormadan annem soyledi oyle bi degisiklik yok onda diye ben sormadim yani simdi annemede sorsam sorulmaz demi anneye(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?