Babam aşırı düşkün ya of

nurr06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2020
181
273
103
30
Kızlar merhabalar 26 yaşındayım babam 56 yaşında ve bana aşırı derecede düşkün bu durum beni çok rahatsız ediyor kendisiyle konuştum ama vazgeçmiyor çocuk gibi davranıyor saçımı bile kendisi kurutsun istiyor Yatağıma kadar kendisi düzeltiyor ben yorulmayım aman diye ve yaşlandıkça daha çok vakit geçirmek istiyor odana gitme yanıma otur elinde telefon hep falan yanıma gel öyle şeyler şımarıklık demeyin lütfen ben Herseyin farkındayım ama aşırı bir düşkün abim var tek çocukta değilim onların araları berbat hiç konuşmazlar tek ben ve annemle işte iletişim dünyası ama ben bazen evlilik acıyorum evlenmek istiyorum bir sevgilimde var uzzzzun yıllardır ama bana öyle bir davranıyor ki konuyu açamıyorum bile aranızda böyle olan var mı acaba yani inanın buraya yazmaya yetmeyecek şekilde düşkün bana yeter ama sıkıldım bundan

Ben ne yapcam ya of konuşuyorum olmuyor tavır yapıyorum olmuyor annemle konuşuyorum olmuyor iyi davranıyorum bu sefer hepten çocuklaşıyor birde bana sen güçsüzsün zayıfsın vitaminsizsin bileklerin ince gibi şeyler söylüyor çok üşüyorum diye birde yoruluyorum diye aman aman sen yapma ben yaparım sen git yat diyor bu ne tür bir şiddet acaba

Babanız sizin bir gün evleneceğinizi biliyor.
Sizin kendi mutlu yuvanızı kurduğunuzu görmeyi ister bence...
Ha, burada trip atan pek çok anne görmedik değil kızı gidiyor diye, bir de baba görürüz en fazla.

Ama sizin evlenme kararınızla meczup olup sokaklara düşeceğini sanmam, acıyorum demişsiniz de, acımayın yani.

Siz babanızın düşkünlüğünden, yatağınızı toplatmayacak kadar size prenses muamelesi yapmasından sıkılırsınız, başkası babasının içkisinden içince hakaretlerinden sıkılır, bir diğeri başka bir şeyden...

Hayat böyle bir şey işte, baba evinde illâki bir dert olur.

Hiç kolay değil tabii, Allah yardımcınız olsun, hayırlısıyla evlenip tez vakitte kurtulursunuz bir an önce umarım.

Allah başınızdan eksik etmesin babanızı.

Babanizi acaba ilgilendigi bir kulübe üye mi yapsaniz.
Bir hobi bulursa kendine, bu durum düzelir.

56 yasindaymis yasli degil ki, duzgunce anlatabilirsiniz bence. anlar yani eger cok anlayissiz biri degilse ki degil gibi gorunuyor.

benim babam 72 yasinda, ben kucukken boyleydi simdi kardesim kucuk ona karsi boyle. ama kardesim bile rahatsiz oldugunda “baba birakir misin ben kendi tabagimi kendim gotururum” diyebiliyor, 12 yasinda. bunu mesele haline getirip babaniza acimaniz daha garip, konusun yahu illaki anlasirsiniz ortak noktada.

Ben ne yapcam ya of konuşuyorum olmuyor tavır yapıyorum olmuyor annemle konuşuyorum olmuyor iyi davranıyorum bu sefer hepten çocuklaşıyor birde bana sen güçsüzsün zayıfsın vitaminsizsin bileklerin ince gibi şeyler söylüyor çok üşüyorum diye birde yoruluyorum diye aman aman sen yapma ben yaparım sen git yat diyor bu ne tür bir şiddet acaba

Ne şiddeti ??? Bu hem şiddet hem taciz..! Ben önceki mesajımda tez vakitte Allah kurtarsın dedim ama bu kadarını bilmiyordum, bu çok beter bir durum, burada arkadaşlar yol yordam konusunda yardımcı olurlar, yetkili makamlara bir an önce müracaat edin. Aman Allah'ım, anneniz de bu duruma sessiz kalıyor öyle mi ??? Allah kurtarsın kardeşim, keşke bir yardımız dokunabilse. Ben şimdi ciddi ciddi akıl sağlığından şüphe ettim babanızın. Bir babanın kızına sen yapma yorulursun demesi ne demek ??? Evlerden uzak ya Rabbim..!

Ne şiddeti ??? Bu hem şiddet hem taciz..! Ben önceki mesajımda tez vakitte Allah kurtarsın dedim ama bu kadarını bilmiyordum, bu çok beter bir durum, burada arkadaşlar yol yordam konusunda yardımcı olurlar, yetkili makamlara bir an önce müracaat edin. Aman Allah'ım, anneniz de bu duruma sessiz kalıyor öyle mi ??? Allah kurtarsın kardeşim, keşke bir yardımız dokunabilse.
Ya ben yazamadım ama saç kurutmasındn bende hoşlanmadım

Ne şiddeti ??? Bu hem şiddet hem taciz..! Ben önceki mesajımda tez vakitte Allah kurtarsın dedim ama bu kadarını bilmiyordum, bu çok beter bir durum, burada arkadaşlar yol yordam konusunda yardımcı olurlar, yetkili makamlara bir an önce müracaat edin. Aman Allah'ım, anneniz de bu duruma sessiz kalıyor öyle mi ??? Allah kurtarsın kardeşim, keşke bir yardımız dokunabilse. Ben şimdi ciddi ciddi akıl sağlığından şüphe ettim babanızın. Bir babanın kızına sen yapma yorulursun demesi ne demek ??? Evlerden uzak ya Rabbim..!
Babasının psikolojik sorunları mi var acaba

Babanız sizin bir gün evleneceğinizi biliyor.
Sizin kendi mutlu yuvanızı kurduğunuzu görmeyi ister bence...
Ha, burada trip atan pek çok anne görmedik değil kızı gidiyor diye, bir de baba görürüz en fazla.

Ama sizin evlenme kararınızla meczup olup sokaklara düşeceğini sanmam, acıyorum demişsiniz de, acımayın yani.

Siz babanızın düşkünlüğünden, yatağınızı toplatmayacak kadar size prenses muamelesi yapmasından sıkılırsınız, başkası babasının içkisinden içince hakaretlerinden sıkılır, bir diğeri başka bir şeyden...

Hayat böyle bir şey işte, baba evinde illâki bir dert olur.

Hiç kolay değil tabii, Allah yardımcınız olsun, hayırlısıyla evlenip tez vakitte kurtulursunuz bir an önce umarım.

Allah başınızdan eksik etmesin babanızı.
İnanın sevgilimle hep evlilik hayali kuruyoruz işimiz gücümüz de var ama babam hep öyle davrandığından yuvamızı kuramıyoruz konusu bile açamıyorum oysa hep yuva kuran arkadaşlarımdan bahsederim kimse de demez ki ya kızım senin bir sıkıntın mı var derdin mi var yok

Babanizi acaba ilgilendigi bir kulübe üye mi yapsaniz.
Bir hobi bulursa kendine, bu durum düzelir.
Bir kaç iş yeri buldu kendine ama devam etmedi emekliliğe devam şuan zaten kovid olduğundan bir yere çıkmıyor hobi bile bulsa sanmıyorum değişeceğini

Kardeşim var oda psikoloji sıkıntısı var ailecek çok zor dönemde geçiyoruz sınanıyoruz desem yeridir ailede kimse düzgün değil aslında 🙂
Pandemi dönemindeyiz, herkes etkilendi evet ama bana abartılı geldi babanızın davranışları

Allah başımdan eksik etmesin ama aşırı fazla düşkün 2 vasıtalı yere bile ben yorulmayım diye kendi bırakır gelir yaş 26 dikkatinizi çekerim inanın kendimi suçlu hissediyorum sevdiğinle gizli buluşuyorum ama eve gelince babam aşırı iyi davranıyor psikolojimi düşünebiliyor musunuz

Sac kurutmasi disinda digerleri normal seyler demekki cok seviyor.bende ne cok isterdim babamin sevgisini boyle gostermesini.sevdigini bilirim ama soylemez utanir.bi kere olsun seni seviyorum kizim dese ne guzel olurdu.belliki uzerinize titriyor evet abartili ama ben rahatsiz olmazdim acikcasi

Back
X