Babam aşırı düşkün ya of

Akrabalarla biz bu tarz şeyleri konuşmayız çünkü hepsi bir çıkar peşinde olur güvenmeyiz yani öyle hep bir birbirini seven gibi gözüküp içten içe haset ederler. Annemle konuşmadım onada cesaretim yok arada çıtlatır ama ben yok falan derim şakaya vurdururum o da zaten şakayla karışık sorar. Annemden de çekiniyorum bunca zaman bizi kandırdın biz görüşmedin bitirdin sandık sen meğer yıllarca görüştün falan muhabbeti olur diye bilmiyorum 😟
Anladım o zaman erkek arkadaşında sende aranızda anlaşın uzun süre konuşmamış aradan zaman geçince tekrar konuşmuşsunuz gibi davranabilirsiniz bunu onlara o şekilde aktarabilirsin

Hayır kesinlikle davrnaışları masumca bunu biliyorum ne demek istediğinizi çok iyi anladım öyle bir şey kesinlikle yok

bana çok garip gelmedi davranışları aynı şeyleri yaşamışız, tek sorunu böyle ailelerin evlatlarının aşırı suçluluk hissetmesi. başkalarının ne var bunda diyeceği şeyler benim için katlanılmaz vicdan azapları oldu.
en ufak bir sesimi yukseltsem gecelerce uyuyamadım falan.

Kızlar merhabalar 26 yaşındayım babam 56 yaşında ve bana aşırı derecede düşkün bu durum beni çok rahatsız ediyor kendisiyle konuştum ama vazgeçmiyor çocuk gibi davranıyor saçımı bile kendisi kurutsun istiyor Yatağıma kadar kendisi düzeltiyor ben yorulmayım aman diye ve yaşlandıkça daha çok vakit geçirmek istiyor odana gitme yanıma otur elinde telefon hep falan yanıma gel öyle şeyler şımarıklık demeyin lütfen ben Herseyin farkındayım ama aşırı bir düşkün abim var tek çocukta değilim onların araları berbat hiç konuşmazlar tek ben ve annemle işte iletişim dünyası ama ben bazen evlilik acıyorum evlenmek istiyorum bir sevgilimde var uzzzzun yıllardır ama bana öyle bir davranıyor ki konuyu açamıyorum bile aranızda böyle olan var mı acaba yani inanın buraya yazmaya yetmeyecek şekilde düşkün bana yeter ama sıkıldım bundan

Ne yapacaksın ki? Baban sevgisini böyle gösteriyor şu andan sonra nasıl degistireceksin?
Benim babam da aynıydı. Evlendikten sonra da aynı düşkünlük, tabi biraz azalarak devam etti. Şimdi iki buçuk yaşında kızım var babamın gözü beni görmüyor bile. Tüm ilgisi önceliği ona yöneldi. Bazen bana nasılsın demeyi unutuyor torunuyla ilgilenmekten.
Bence sıkıldım bunaldım vs diyecek bir durum yok. Size karşı iyi bir babaysa boşuna kırmayın

Ben ne yapcam ya of konuşuyorum olmuyor tavır yapıyorum olmuyor annemle konuşuyorum olmuyor iyi davranıyorum bu sefer hepten çocuklaşıyor birde bana sen güçsüzsün zayıfsın vitaminsizsin bileklerin ince gibi şeyler söylüyor çok üşüyorum diye birde yoruluyorum diye aman aman sen yapma ben yaparım sen git yat diyor bu ne tür bir şiddet acaba
Benim istedigim türden bi şiddet 😣

Kızlar merhabalar 26 yaşındayım babam 56 yaşında ve bana aşırı derecede düşkün bu durum beni çok rahatsız ediyor kendisiyle konuştum ama vazgeçmiyor çocuk gibi davranıyor saçımı bile kendisi kurutsun istiyor Yatağıma kadar kendisi düzeltiyor ben yorulmayım aman diye ve yaşlandıkça daha çok vakit geçirmek istiyor odana gitme yanıma otur elinde telefon hep falan yanıma gel öyle şeyler şımarıklık demeyin lütfen ben Herseyin farkındayım ama aşırı bir düşkün abim var tek çocukta değilim onların araları berbat hiç konuşmazlar tek ben ve annemle işte iletişim dünyası ama ben bazen evlilik acıyorum evlenmek istiyorum bir sevgilimde var uzzzzun yıllardır ama bana öyle bir davranıyor ki konuyu açamıyorum bile aranızda böyle olan var mı acaba yani inanın buraya yazmaya yetmeyecek şekilde düşkün bana yeter ama sıkıldım bundan
Ilginç....Ne desem bilemedim

Canım her şeyin karârı güzel olması gereken.
Yok ya birileri bana sen yapma yorulursun, git yayil keyif yap, tv seyret, keyfine bak falan desin, kararsiz ve ayarsiz diyebilir sorun olmaz. Sen de evlenip, coluk combak olursan sana da desinler bilakis memnun olursun.

Ben dün babamı kaybettim o da 53 yaşındaydı ve uykusunda kalp krizi geçirmiş bugn defnettik kucağım yüreğim ellerim bom boş kaldı kolum kanadım kırıldı keşke olsaydı yanımda bi sarılsaydım sımsıkı :((( nolur kıymetini bil nolur

Ne kadar genç babanız. Asker filan mıydı erken emekli olmuş. Benim babam 80 e yakın yaşı. Eskiden babamda yapardı bize. Gece uyanınca üzerimizi filan örterdi. Seni halen küçük bebeği gibi görüyor bence. Anne babaların gözümde çocukları hep küçük kalır. Oğlum 11 yaşına geliyor. Sıkıştırıp öpüyorum arada.
Aynen asker emeklisi babam. Çok yere tayin çıktı gezdik hep kurulu düzenimiz olsun ha bire okul değiştiriyoduk emekli oldu o da. Aileler çocuklarıyla herseyi paylaşmalı ama onların ebeveyni olduklarını da çocuklarına unutturmamalı bence. Ve bazı şeyler zamanında olmalı babam küçükken bu kadar düşkün değildi işleri vardı yogundu hep ama şimdi emekli oldu 10 yıldır emekli ve hem hareketleri hem bana karşı çocuklaştı. İnsan istiyor ki bunlar küçükken olsun büyüyünce iki olgun insan gibi davranılsın . Bizim ki tam tersi oldu ..

Ben dün babamı kaybettim o da 53 yaşındaydı ve uykusunda kalp krizi geçirmiş bugn defnettik kucağım yüreğim ellerim bom boş kaldı kolum kanadım kırıldı keşke olsaydı yanımda bi sarılsaydım sımsıkı :KK43:(( nolur kıymetini bil nolu

Canım benim rabbim sabırlar versin rahmet eylesin . Sen öyle deyince bir üzüldüm gerçekten haklısın..

Tüylerim ürperdi istemsizce.... 🙄

benim babamda bana çok düşkündür, bende ona. evlenirken sorun etmedi ama güzelce konuştuk tanıştırdık mutlu oldu hatta mutlu olacağım diye. evlendikten sonra da ben çok sorumlu hissettim kendimi, dört beş gün görmeyeyim üzülürüm hala bir de tek çocuğum :-) babanız bir gün evleneceğinizi biliyor, konuyu açtırmıyor sadece o gün gelmiş olmasın diye ama bu kadar ilgiliyse sanmıyorum sizinle ters düşsün. eğer evlilik düşünüyorsanız alın karşınıza konuşun. bu nereye kadar böyle gidecek sonuçta

Sizde normal değilsiniz ama 26 yaşındasınız ama evlenmek istediğinizi söyleyemiyorsunuz babanızı kırmamak için baba kız hayal aleminde birbirinizi pispisliyorsunuz hadi babanızın tavrı normal değil siz niye babanızı çocukmuş gibi aman üzülmesin kirilmasin diye ses çıkarmıyorsunuz

Babanız sizin bir gün evleneceğinizi biliyor.
Sizin kendi mutlu yuvanızı kurduğunuzu görmeyi ister bence...
Ha, burada trip atan pek çok anne görmedik değil kızı gidiyor diye, bir de baba görürüz en fazla.

Ama sizin evlenme kararınızla meczup olup sokaklara düşeceğini sanmam, acıyorum demişsiniz de, acımayın yani.

Siz babanızın düşkünlüğünden, yatağınızı toplatmayacak kadar size prenses muamelesi yapmasından sıkılırsınız, başkası babasının içkisinden içince hakaretlerinden sıkılır, bir diğeri başka bir şeyden...

Hayat böyle bir şey işte, baba evinde illâki bir dert olur.

Hiç kolay değil tabii, Allah yardımcınız olsun, hayırlısıyla evlenip tez vakitte kurtulursunuz bir an önce umarım.

Allah başınızdan eksik etmesin babanızı.
Alttan alta iğnelenecek bir konu değil bence. Diğer babaların alkol içip sapıtması da konu sahibinin sorunu değil. Bu konudaki baba da bahsettiğiniz babalar da normal davranışlar sergilemiyorlar.

Babanın prensesisin ne güzel böyle babalarda varmış. benim saçımı bile okşamazdı babam kafası bozulursa döverdi hatta

Valla ben senden büyüğüm baya ama bazen keşke bi saçımı tarayan olsa, bi dokunan seven olsa diyorum yani...Keşke benle dr birisi böyle ilgilense, tek başımayım her işte

Back
X