Babam aşırı düşkün ya of

Allah başımdan eksik etmesin ama aşırı fazla düşkün 2 vasıtalı yere bile ben yorulmayım diye kendi bırakır gelir yaş 26 dikkatinizi çekerim inanın kendimi suçlu hissediyorum sevdiğinle gizli buluşuyorum ama eve gelince babam aşırı iyi davranıyor psikolojimi düşünebiliyor musunuz
benim kayinbabam da siz gibi gorumceme yani, bir tek sacini taramiyor.
geriye kalan her sey ayni.
hatta gorumcem evlendi aman kizimin eli kirlenmesin diye pandemi basindan beri ekmeklerini yapip yolluyo falan.
kizi yuruyerek bi yere gitmesin toplu tasima kullanmasin diye her gun arabasini sabahtan goturup birakiyo gelirken yuruyo, kiz isten donerken babasi gilin kapisina geliyo arabayla, kayin babam onu eve birakip geri donuyo falan 😁

Pandemi dönemindeyiz, herkes etkilendi evet ama bana abartılı geldi babanızın davranışları
Evde böyle ama başkasının yanında öyle değil hele kendi ailesinin yanında hiç değil ben üniversite dışarda okudum geldim 3 yıl oldu geleli hadi desem düşkünlüğü beni özlediğinden ama insaf 3 yıldır aynı evdeyiz bazen işe giderken erkenden kalkar çorba yapar işe aç gitmeyim diye diyorum benim için yorulma bu kadar gerek yok istemiyorum istesemde istemiyorum diyorum bilerek yoksa daha çok düşüyor üstüme

Sac kurutmasi disinda digerleri normal seyler demekki cok seviyor.bende ne cok isterdim babamin sevgisini boyle gostermesini.sevdigini bilirim ama soylemez utanir.bi kere olsun seni seviyorum kizim dese ne guzel olurdu.belliki uzerinize titriyor evet abartili ama ben rahatsiz olmazdim acikcasi
Baba kız ilişkisininde bir sınırı olmalı evet sevgiyi söylemek dile getirmek göstermek harika bir şey ama belli yaşa gelmiş evlilik çağındaki kıza da böyle davranılması başka bir şey kimse anlamıyor beni ki 😔

Zaman öyle bi zaman ki abimize amcamıza kuzenlere vs en yakınımıza gerek babamızdan bilr şüphelenir konuma geldik en ufak davranışları fazla samimiyet vs vs ben babamı 10 yaşında kaybettim sadece hastalığını hatırlıyorum sürekli yatardı son zamanlarında bakıma muhtaçtı o derece sizin anlattıklarınızın hayalini kurdum saçımı kurutmasini isterdim belki de onunla uyumaya yaşında 25 küçükte değilim hep mı böyleydi psikolojik sorunları var demissiniz bi yardim mı alsanız veya karşınıza alıp konuşsanız

Baba kız ilişkisininde bir sınırı olmalı evet sevgiyi söylemek dile getirmek göstermek harika bir şey ama belli yaşa gelmiş evlilik çağındaki kıza da böyle davranılması başka bir şey kimse anlamıyor beni ki 😔
Dürüst olun belki çok ağır bişey ama sormak istedim affınıza sığınıyorum özür de diliyorum şimdiden davranışlarından rahatsız oluyor musunuz baba gibi mı davranıyor şüphe duyuyormusunuz? Çünkü insan hisseder . Lütfen kimse ayıplamasın heleki ben bu babasız büyüyen biriyim son yazılana göre değerlendirdim böyle davranılması başka birşey kimse beni anlamıyor insan kimseye güvenemiyor artik

Abarttığını düşünüyorum. Evlenirsin el oğlu yapmazsa yapmadı olur. Baba yapınca off

56 yasindaymis yasli degil ki, duzgunce anlatabilirsiniz bence. anlar yani eger cok anlayissiz biri degilse ki degil gibi gorunuyor.

benim babam 72 yasinda, ben kucukken boyleydi simdi kardesim kucuk ona karsi boyle. ama kardesim bile rahatsiz oldugunda “baba birakir misin ben kendi tabagimi kendim gotururum” diyebiliyor, 12 yasinda. bunu mesele haline getirip babaniza acimaniz daha garip, konusun yahu illaki anlasirsiniz ortak noktada.

Niye acamiyorsun sevgilim var evlenmeyi dusunuyorum tanismaya gelicekler bitti itiraz ederse ben cocuk degilim olene kadar senin dizinin dibinde duramam evlenmek yuvami kurmak istiyorum artik buyudugumu kabullen ve normal bir baba ol diyeceksin. Bu boyle daha nekadar devam edecek

Zaman öyle bi zaman ki abimize amcamıza kuzenlere vs en yakınımıza gerek babamızdan bilr şüphelenir konuma geldik en ufak davranışları fazla samimiyet vs vs ben babamı 10 yaşında kaybettim sadece hastalığını hatırlıyorum sürekli yatardı son zamanlarında bakıma muhtaçtı o derece sizin anlattıklarınızın hayalini kurdum saçımı kurutmasini isterdim belki de onunla uyumaya yaşında 25 küçükte değilim hep mı böyleydi psikolojik sorunları var demissiniz bi yardim mı alsanız veya karşınıza alıp konuşsanız
Önceden bu kadar değildi ama yaş aldıkça daha bir cocuk oldu zaten küçüklükten beri herseyimize karışır bizim adımıza karar verirdi giyeceğimiz mont bile kendisi seçer bize seçim yaptırmazdı çünkü en iyisini o bilir o yapar modundaydı biz büyüdük artık ona bizimse aklımızın olduğunu öksüzde düşğnebileceğimizi göstermeye çalışıyoruz ama çok tuhaflaştı bana karşı ben onu kırmamaya üzmemeye dikkat ederim hep iyi davranmaya çalışırım ama ben iyi davrandıkça o beni minik bir kız çocuğu gbi görmeye devam etti konuştum kaç kez tavır yaptım odama kapandım geldi konuştu bir şey mi oldu diye konuştuk ve bana sen benim için kıvırcık saçlı küçük çocuksun yaşın kaç olursa olsun dedi ve gitti hiç bir problemi çözemedik..

benim kayinbabam da siz gibi gorumceme yani, bir tek sacini taramiyor.
geriye kalan her sey ayni.
hatta gorumcem evlendi aman kizimin eli kirlenmesin diye pandemi basindan beri ekmeklerini yapip yolluyo falan.
kizi yuruyerek bi yere gitmesin toplu tasima kullanmasin diye her gun arabasini sabahtan goturup birakiyo gelirken yuruyo, kiz isten donerken babasi gilin kapisina geliyo arabayla, kayin babam onu eve birakip geri donuyo falan 😁
Ben de sanıyordum ki en ilgili baba benimkisi neler varmış meğerse 😂 Bundan sonraki birkaç gün evde babamı kapris, trip ve kaos bekliyor.

Ben de sanıyordum ki en ilgili baba benimkisi neler varmış meğerse 😂 Bundan sonraki birkaç gün evde babamı kapris, trip ve kaos bekliyor.
daha beteri mevcut 😁 ama bana hep abarti gelir bu kadari toplu tasimaya binince noluyo mesela.
ben hastane islerimi falan hep kendim hallederim, esimi arayip sen niye goturmuyosun dolmusla gidiyo falan der ,😁

Niye acamiyorsun sevgilim var evlenmeyi dusunuyorum tanismaya gelicekler bitti itiraz ederse ben cocuk degilim olene kadar senin dizinin dibinde duramam evlenmek yuvami kurmak istiyorum artik buyudugumu kabullen ve normal bir baba ol diyeceksin. Bu boyle daha nekadar devam edecek
Çünkü sevdiğim çocukla ailelerimiz arasında lisedeyken biz bir problem oldu evimize geldiler falan onun ailesi muhafazakardır lisede arkadaşlığı yanlış anlayıp babama geldiler falan biz o gün kapattık meseleyi sandılar ama yıllardır biz birbirimiz sevdik bekledik üniversite bitti işimiz gücümüzde oldu ama şimdi gelde böyle bir babaya ben lisedeki çocukla görüşüyorum evlencem de 😔

Önceden bu kadar değildi ama yaş aldıkça daha bir cocuk oldu zaten küçüklükten beri herseyimize karışır bizim adımıza karar verirdi giyeceğimiz mont bile kendisi seçer bize seçim yaptırmazdı çünkü en iyisini o bilir o yapar modundaydı biz büyüdük artık ona bizimse aklımızın olduğunu öksüzde düşğnebileceğimizi göstermeye çalışıyoruz ama çok tuhaflaştı bana karşı ben onu kırmamaya üzmemeye dikkat ederim hep iyi davranmaya çalışırım ama ben iyi davrandıkça o beni minik bir kız çocuğu gbi görmeye devam etti konuştum kaç kez tavır yaptım odama kapandım geldi konuştu bir şey mi oldu diye konuştuk ve bana sen benim için kıvırcık saçlı küçük çocuksun yaşın kaç olursa olsun dedi ve gitti hiç bir problemi çözemedik..
Eğer davranışı masumsa çok güzel imrendim açıkçası belki benim ki yokluktan yaşamadığım içindir cok sınırlı yorum yapabilirim sonuçta yaşadığım bi durum değil veya kiyaslayabilecegim bi babam yok o yüzden hakkınızda hayırlısı olsun

Çünkü sevdiğim çocukla ailelerimiz arasında lisedeyken biz bir problem oldu evimize geldiler falan onun ailesi muhafazakardır lisede arkadaşlığı yanlış anlayıp babama geldiler falan biz o gün kapattık meseleyi sandılar ama yıllardır biz birbirimiz sevdik bekledik üniversite bitti işimiz gücümüzde oldu ama şimdi gelde böyle bir babaya ben lisedeki çocukla görüşüyorum evlencem de 😔
Bence konuşabilirsiniz annenizle bu konuyu veya halanız var mı babanizla konuşabilecek siz konuşamıyorsaniz onlar yardımcı olabilirler

Bence konuşabilirsiniz annenizle bu konuyu veya halanız var mı babanizla konuşabilecek siz konuşamıyorsaniz onlar yardımcı olabilirler
Akrabalarla biz bu tarz şeyleri konuşmayız çünkü hepsi bir çıkar peşinde olur güvenmeyiz yani öyle hep bir birbirini seven gibi gözüküp içten içe haset ederler. Annemle konuşmadım onada cesaretim yok arada çıtlatır ama ben yok falan derim şakaya vurdururum o da zaten şakayla karışık sorar. Annemden de çekiniyorum bunca zaman bizi kandırdın biz görüşmedin bitirdin sandık sen meğer yıllarca görüştün falan muhabbeti olur diye bilmiyorum 😟

Dürüst olun belki çok ağır bişey ama sormak istedim affınıza sığınıyorum özür de diliyorum şimdiden davranışlarından rahatsız oluyor musunuz baba gibi mı davranıyor şüphe duyuyormusunuz? Çünkü insan hisseder . Lütfen kimse ayıplamasın heleki ben bu babasız büyüyen biriyim son yazılana göre değerlendirdim böyle davranılması başka birşey kimse beni anlamıyor insan kimseye güvenemiyor artik
Hayır kesinlikle davrnaışları masumca bunu biliyorum ne demek istediğinizi çok iyi anladım öyle bir şey kesinlikle yok

Ne kadar genç babanız. Asker filan mıydı erken emekli olmuş. Benim babam 80 e yakın yaşı. Eskiden babamda yapardı bize. Gece uyanınca üzerimizi filan örterdi. Seni halen küçük bebeği gibi görüyor bence. Anne babaların gözümde çocukları hep küçük kalır. Oğlum 11 yaşına geliyor. Sıkıştırıp öpüyorum arada.

Back
X