• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam bana beddua etti

OturanMuhendis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
40
17
38
31
Arkadaşlar merhaba çok şükür iyi bir babam var, genel olarak iyi anlaşırız ama bu akşam ufak bir mesele sonucunda tartışma çıktı.Allah sizin belanızı versin dedi, inançlı bir insandır babam baba ne dediğimin farkında mısın sen dedim ne diyorsun evet farkındayım dedi.sonradan pişman olmuştur biliyorum ama 1 saat gözümün yaşı dinmedi hem babamın öyle demesine üzüldüm hem de baba bedduası sonuçta Allah korusun ya tutarsa

Babalarin duasi kabul olurmus.. Bir anlik sinirle agzindan cikti belli ki. Insallah bir sey olmaz üzülme, oda pisman olmustur.

Bazı insanların diline pelesenk olmuştur bu tür sözler..
Merak etmeyin olay büyük degıl anladığım kadarıyla sitem tarzında söylemiştir..

İçinden gelerek söylememiştir biliyorum ama inanin duyunca o an gözümden yaşlar akmaya başladı.Yarın ilk isim gönlünü almak olacak.Teşekkürler arkadaşlar

Babalarin duasi kabul olurmus.. Bir anlik sinirle agzindan cikti belli ki. Insallah bir sey olmaz üzülme, oda pisman olmustur.
Ben babamı ömrümde görmedim,onun da ahı bana tutar mı yani?
Yok daha neler,
Konu sahibi ah tutması diye birşey yoktur,haklı haksız vardır,Allah kimsenin yanına bırakmaz,olay o.

Haksız beddualar tutsaydı ohoo:eek:
Hoş tutsa da o bedduayı eden özellikle de babamsa onada çaktırmazdım
Sürünsem belli etmezdim
Öylede ketumum :110:

Back
X