- 20 Nisan 2012
- 600
- 65
- 323
arkadaşlar annem babam ayrı... ben 14 yaşındaydım ayrıldıklarında... 11 yıldır babamla ayrı evlerde yaşıyorduk ben annemle kalıyordum... babamla sadece haftasonları iki üç saatliğine görüşürdük...11 yıldır hiç aynı evde yaşamamıştık... ta ki ben göreve başlayıp kendi evimi tutana kadar... babam bu süre zarfında hep kendi yemeğini, kendi evinin temizliğini yaptı kendi düzeniyle yaşadı... e erkek adam ne kadar yemek yapabilir kendine bakabilir ki? bu sene ben de babamı evime kışı beraber geçirmeye çağırdım... çünkü benim evim çok konforlu kaloriferli 24 sıcak su var... ben zaten her gün sıcacık ev yemekleri yapıyorum beraber yiyoruz içiyoruz oturuyoruz... 11 yıldır yapamadığımız baba kız hayatını yaşıyoruz... sorun şu ki babam bu bekar hayatı boyunca hijyen konusunda özen göstermemeye alışmış... tamam yalnız yaşadığı ve evi sobalı olduğu için 10 günde bir banyo yapsa da tamam anlarım...çünkü hasta olmaktan korkar insan. üşenebilir banyo ve odalar buz gibi olduğu için... ki normal bi insan en az haftada iki kere yıkanmalı!!! babam evin durumu uygun olmadığı için kendi evinde çok nadir banyo ediyodu kışları... ama benim evde de bu şekilde sürdürüyor... banyo sıcacık odalar sıcacık her yer kalorifer su desen 24 saat sıcak su var ama adam bi türlü banyo yapmıyor ve çok kokuyor kızlar ya
( erkek terini bilirsiniz...koltuk altı deodorantı da kullanmıyor kaç kere aldım babacım kullan dedim onu da sürmüyor... sanırım alışmış böyle yaşamaya... kahvehaneye de gidiyor bi de orda diğer adamların ter ve sigara kokusu siniyor üstüne
(
bi kaç kere laf arasında dedim babacım bak burası senin ec gibi değil banyomuz sıcacık evimiz sıcacık yıkan sık sık vücudun dinlenir diye ama aynı... ben de çekiniyorum açık açık söylemeye baba kokuyorsun demeye
( kızlar küçücük bi koltuk takımım var babamın sürekli oturduğu ikili kanepe bile kokmuş biraz önce bilgisayar kucağımda o koltukta oturuyordum oturamadım kalktım... buram buram koltuk altı kokuyo kolunu açıp koyduğu yerler... sizce nasıl söyleyebilirim babamı kırmadan
(

bi kaç kere laf arasında dedim babacım bak burası senin ec gibi değil banyomuz sıcacık evimiz sıcacık yıkan sık sık vücudun dinlenir diye ama aynı... ben de çekiniyorum açık açık söylemeye baba kokuyorsun demeye