- Konu Sahibi TiredHeart
-
Babanın kişiliği belkide böyle baban için bişey diyemem ama kendine hayatı zindan etme ...
1.Açık öğretime kayıt yaptır sınavlara girer çıkarsın hem bu sayede ders çalışmış olursun kafanı meşgul edersin hemde diplanı alır eğitimin tamamlarsın.
2.İnsanlar ölümcül hastalıklarla uğraşıyo o yüzden hastalığına daha olgun düşün zaten bişeylerle meşgul oldukça eminimki stres yapmadıkça düzelme göstericektir hastalık.
3. belediyelerin açtığı kurslar var el işi nikah şekeri yapma,boyama gibi hafta 1 gün gidersin ve bütün hata onlarlada uğraşırsın belki yaptıklarını internet üzerinden de satarsın ...
Bana karşı değil herkese karşı öyle. İnsanlarla iletişimi iyi değil. Diğer aile bireyim annem dediğim gibi ona karşı asla beni savunmaz. Savunmasında şu saatten sonra benim için hiçbirşey değişmez. Aramızda düzelsin istemiyorum çünkü içimdeki hisler hiç birzaman soğumayacak ona karşı. Ben sadece bu evden kurtulmak istiyorum. Bunca yıl hiç yapmadığı şeyi bu saatten sonra yapamaz zaten. Tek istediğim sizinde dediğinz gibi güçlü biri olmak ilerde ekonomik özrgürlüğümün olması. Belki ilerde adam olursam ancak ozaman severler beni (!)
Sedef hastalığı değil başka bir hastalık beyazlama hastalığı çaresi varsada bilmiyorum keşke olsa biraz şu sıkıntılarımın birisi bitse keşke.
Allah'a hep dua ediyorum dediğiniz gibi. Yorumlarınız için verdiğiniz cesaret için hepinize teşekkür ediyorum.
Bana karşı değil herkese karşı öyle. İnsanlarla iletişimi iyi değil. Diğer aile bireyim annem dediğim gibi ona karşı asla beni savunmaz. Savunmasında şu saatten sonra benim için hiçbirşey değişmez. Aramızda düzelsin istemiyorum çünkü içimdeki hisler hiç birzaman soğumayacak ona karşı. Ben sadece bu evden kurtulmak istiyorum. Bunca yıl hiç yapmadığı şeyi bu saatten sonra yapamaz zaten. Tek istediğim sizinde dediğinz gibi güçlü biri olmak ilerde ekonomik özrgürlüğümün olması. Belki ilerde adam olursam ancak ozaman severler beni (!)
Sedef hastalığı değil başka bir hastalık beyazlama hastalığı çaresi varsada bilmiyorum keşke olsa biraz şu sıkıntılarımın birisi bitse keşke.
Allah'a hep dua ediyorum dediğiniz gibi. Yorumlarınız için verdiğiniz cesaret için hepinize teşekkür ediyorum.
canım benım bu konuda tanığım işinin ehli olan mükemmel bır hocam var babanla senı barıştırıp senı aranızı düzeltebılır veya babanı iyileştirebılır.ama bunların bıraz masrafı var ama sonuç muhteşem...eğer ulaşmak görüşmek istersen bana mesaj atabılırsın ...
canım benım bu konuda tanığım işinin ehli olan mükemmel bır hocam var babanla senı barıştırıp senı aranızı düzeltebılır veya babanı iyileştirebılır.ama bunların bıraz masrafı var ama sonuç muhteşem...eğer ulaşmak görüşmek istersen bana mesaj atabılırsın ...
aile derken canım amca, hala, dayı gibi yakınları da kastedmiştim.. Düşündüğün seyler dogru tabiki kendine bir gelecek kurup sağlam olarak kendi ayaklarının üstünde durman lazım. Ama aileyi tümüyle hayatımızdan cıkartamayız, yani baban hep baban kalacak o yüzden tedavi görebilirse herkes için en hayırlısı olur diye düşünmüştüm.
durumuna çok üzüldüm arkadaşım umarım babanız degişir bir an önce bir uzmana gitmesi şart rahatsızlıgınız vitiligo mu acaba tv de dinlemiştim tedavisi var diyorlardı[h=2][/h]
hastalığının adı büyük ihtimal vitiligo..dediğin gibi sıkıntıdan olur.benim annemde de olmuştu baya kötü bişey hakkaten.ama tedavisi var.annem bu hastalığa yakalandığında 10 sene önceydi ve o zaman bile tedavisi vardı..ve bi senede hallettik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?