babam beni evden kovabilir mi?

Yok canım eskidenmiş o, şimdi kafalarına göre hareket edebileceklerini sanmıyorum.
ınşallah böyle şeyler yaşamadan halledersiniz.

Yok canım eskidenmiş o, şimdi kafalarına göre hareket edebileceklerini sanmıyorum.
İnşallah böyle şeyler yaşamadan halledersiniz.

bilmiyorum artık bişiler yaşamak istiyorum her dediğini yapıp sonra en başa dönmekten bıktım. çok gururum kırıldı, gurur olmamalı nefsi yenmeli ama bu sefer iş artık babaya itaatten çok inada bindi. bi rezil olalım elaleme bakalım nası oluyomuş.

bilmiyorum artık bişiler yaşamak istiyorum her dediğini yapıp sonra en başa dönmekten bıktım. çok gururum kırıldı, gurur olmamalı nefsi yenmeli ama bu sefer iş artık babaya itaatten çok inada bindi. bi rezil olalım elaleme bakalım nası oluyomuş.

olaylarınızı neler yaşadığınızı falan bilmiyorum.
ama sence bu yapmaya çalıştığın biraz ağır olmuyormu?
sonuçta karşındaki babadır,babanene gitmek istemediğin iin kızmış ve o sinirle bi şeyler söylemiş olabilir.
polis çağırırsam ne olur vs... şeklinde hesaplara girmen doğru değil.
seni evden falan atamaz yasal olarak.geçerli bir sebebi olmalı bunu yapabilmesi için.gayri ahlaki hayat sürmen veya babanın canına kast etmen gibi.
bu yönden için rahat olsun.
ama bir evlat olarak yazılarını hiç yakıştıramadım.

sonuçta karşındaki babadır,babanene gitmek istemediğin iin kızmış ve o sinirle bi şeyler söylemiş olabilir.
polis çağırırsam ne olur vs... şeklinde hesaplara girmen doğru değil.seni evden falan atamaz yasal olarak.geçerli bir sebebi olmalı bunu yapabilmesi için.gayri ahlaki hayat sürmen veya babanın canına kast etmen gibi.

Kızını hiç düşünmeden evden kovsa dahimi? Bir baba çocuğunu kaç yaşında olurs olsun sokağa atamaz, en azından gerçekten bir baba ise o duyguyu yüreğinde taşıyorsa yapamaz..

polis çağırırsam ne olur vs... şeklinde hesaplara girmen doğru değil.
seni evden falan atamaz yasal olarak.geçerli bir sebebi olmalı bunu yapabilmesi için.gayri ahlaki hayat sürmen veya babanın canına kast etmen gibi.
benim için fikirleri en değerli üyelerden birisiniz kronick, fikrinizi paylaşmanıza sevindim.

şimdi,sanki ben onun yüzüne kara çalmışım, namusunu kirletmişim, canına kastetmişim gibi beni evden kovmakla tehdit etmesi bana çok ağır geldi kronick. 25 senedir annesi yüzünden bizim evimizde 1 san,ye huzur olmadı. kadın anneme yaptıklarını şimdi bana yapıyor iftira atıyor babamı üstüme kışkırtıyor. babam beni, tek evladını ve bunca sene göz yumuşlarını hiç görmüyor. ben bunlara rağmen, bu özverime rağmen, "kendine yer aramaya başla" diye beni tehdit etmesi benim çok ağırıma gitti.. ben bu kadarını hak etmedim. herkes haketmediği şeyler yaşıyor evet. ama bunca sene iyi evlat olmaya çalıştığım halde, bu kadar aile huzurumuz bozulduğu halde, bunu düzeltmeye çalışmayıp benim babanneme gitmek istemeyişimi bu kadar abartması anlayabileceğim bişey deil. babaneme her haftasonu gidilir, öle uzakta da deil ayda yılda bi görelim. sinirlerim çok bozuk ama artık buna bi son vermek istiyorum ne olacaksa olsun.. annem de çok kızıyor çok abartıyosun diyor ama birileri bişey yapmalı artık.. herkese karşı çok anlayışlı çok iyi, ben bikaç hafta babanneme gitmek istemeyince evden atılmakla camdan atılmakla tehdit ediliyorum çok bıktım artık. yaşım 12-13 değil gülüp geçeyim..

Kızını hiç düşünmeden evden kovsa dahimi? Bir baba çocuğunu kaç yaşında olurs olsun sokağa atamaz, en azından gerçekten bir baba ise o duyguyu yüreğinde taşıyorsa yapamaz..
sokağa ata bilir demedim zaten.dikkatle okursan yasal olarak atamayacağınıda belirttim.
benim için fikirleri en değerli üyelerden birisiniz kronick, fikrinizi paylaşmanıza sevindim.

şimdi,sanki ben onun yüzüne kara çalmışım, namusunu kirletmişim, canına kastetmişim gibi beni evden kovmakla tehdit etmesi bana çok ağır geldi kronick. 25 senedir annesi yüzünden bizim evimizde 1 san,ye huzur olmadı. kadın anneme yaptıklarını şimdi bana yapıyor iftira atıyor babamı üstüme kışkırtıyor. babam beni, tek evladını ve bunca sene göz yumuşlarını hiç görmüyor. ben bunlara rağmen, bu özverime rağmen, "kendine yer aramaya başla" diye beni tehdit etmesi benim çok ağırıma gitti.. ben bu kadarını hak etmedim. herkes haketmediği şeyler yaşıyor evet. ama bunca sene iyi evlat olmaya çalıştığım halde, bu kadar aile huzurumuz bozulduğu halde, bunu düzeltmeye çalışmayıp benim babanneme gitmek istemeyişimi bu kadar abartması anlayabileceğim bişey deil. babaneme her haftasonu gidilir, öle uzakta da deil ayda yılda bi görelim. sinirlerim çok bozuk ama artık buna bi son vermek istiyorum ne olacaksa olsun.. annem de çok kızıyor çok abartıyosun diyor ama birileri bişey yapmalı artık.. herkese karşı çok anlayışlı çok iyi, ben bikaç hafta babanneme gitmek istemeyince evden atılmakla camdan atılmakla tehdit ediliyorum çok bıktım artık. yaşım 12-13 değil gülüp geçeyim..

herkes yaşadığını bilir tabi.
benimde böyle bir babanem var.annem 53 yaşında herkesin saygı duyduğu fikir sorduğu emekli bir öğretmen olmasına rağmen hala babanemin karşısında el pençe divan durur yeterki bi huzursuzluk çıkmasın diye.hatta sevgili babanemin emri yüzünden ben şu kız kardeşimin istendiği gecede olamayacağım.(önceki plana göre uçak biletimi almıştım çünkü.son yapılan planda ben istanbuldayım hala.)
yani neler hissettiğini anlayabiliyorum.
ama senin bu şekilde davranman işleri iyiye götürmeyecek.hatta dahada kötü hal alabilir.
babanın sana bu kadar ısrarcı davranması yanlış tabi ama gitmeseniz sanıyorumki babanen dahada celallenecek ve babanın burnundan getirecek.sanırım bundan çekindiği için ısrarla gelmeni istiyor.
o evden kovma,camdan atma laflarınıda çok ciddiye alma bence.
ama çok üstünede gitme babanın.havalar sıcak,herkes gergin.bir anlık cinnetle insanlar neler yapabiliyor Allah korusun.
babanenin seviyesine düşme,polisle falan halledilecek şeyler değil bunlar.
başka bi çare bulmalı...

cok uzuldum umarim babanizla bir uzlasma yolu bulursunuz acaba gecici bir anlik sinirle sesler yukselmis olabilir mi diye dusunuyorum bence bir baba hemde henuz ogrenci olan bir evladini boyle evden cikaramaz gibime geliyor ama insallah bir iyi bir sonuca baglanir

yok bu ilk değil ve gayet sakindi. zaten bardaklar taşmak üzere. bu sefer dediğini yaptım 1 seferliğine annesine gittim. sade ve sadece Allah rızası için. ama bundan sonra beni yine zorlarsa, itirazım karşısında beni kolumdan tutup atmaya kalkarsa haklarımı bilmem gerekir. babamla birbirimize tahammülümüz azaldı oldukça. o yüzden olacaklar hakkında olumlu düşünemiyorum. yardım eden herkese teşekkür ederim.

Canım,öncelikle çok üzüldüm,
Bildiğim kadarıyla cevap vermek istiyorum,
18 yaşını doldurduğunuz için sizi kovabilir,
siz mahkemeye verdiğiniz zaman da,eğer sizi reddederse,
hiçbir hakkınız olmaz ve sağlık konusunda devlet bakar diye biliyorum...
tahammülünüz yok birbirinize ama bence konuşarak bir anlaşmaya varın,
Allah yardımcınız olsun...
sevgiler...

Back
X