• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam beni sürekli ağlatıyor, azarlıyor en küçük bir şeye.

Morbidanqel

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
863
375
323
Annemle tartıştık. Banyodan çıktım, annem iççamaşırları atmış bana giyecek bişe bırakmamış. Anne naptın ne giyim ben şimdi dediğimde onlar zaten çok eskimişti, yırtılmıştı dedi. Anne yenisini almadan niye atıyorsunuz zaten yeni bir şey almıyorsunuz 1 krş verip alamıyorum dedim. Sonra babam a.... k.. kızı iyi yapmış atmakla dedi ameliyatlı falan dinlemem döverim seni dedi. Bende ağladım ağlamama bile kızıyor şimdi bana hep küfür hep hakaret ediyor dayanmakta güçlük çekiyorum artık odamdan dışarı çıkmıyorum 4 duvar arasındayım güneş görmüyorum. Söz veriyor daha sana küfür etmeyeceğim diye daha fazla ediyor. Ben katlanmak zorundayım sanırım hep buna :KK43: Napim ben şimdi ağlamak bile yasak benim hastalığım(bipolar bozukluk) sorunlarım yetmiyor bi de ailemle mi uğraşim :KK43:

belki babanın canı baska birşeye sıkkındı . ama ilk baş hata sende. bana birşey almıyorsunuz etmıyorsunuz demek bi aile yada anne baba için çok incitici olabilir. herkes evladına en guzel seylerı almak ister. bence bu konularda biraz daha anlayıs gösterebilirsin . benım dusuncem bu

bu arada babanın küfür etmesini onaylamıyorum tabikide.

Anneniz sizin eşyanıza neden karışıyor? Kaç yaşındasınız? Öğrenci misiniz yoksa çalışıyor musunuz? O aileden kendi düzeninizi kurup çıkmaya bakın.
24 yaşında branşım ortaokul mat öğret. Ama sağlığım yüzünden atanamadım bu sene tekrar hazırlanacağım. Ailem kazanıp onlara yardım etmemi istiyor durumları kötü değil iyi denebilir. Özelde çalışmamı istemiyorlar çünkü alacağım 1500 onlara faydası olmayacağını biliyorlar.

belki babanın canı baska birşeye sıkkındı . ama ilk baş hata sende. bana birşey almıyorsunuz etmıyorsunuz demek bi aile yada anne baba için çok incitici olabilir. herkes evladına en guzel seylerı almak ister. bence bu konularda biraz daha anlayıs gösterebilirsin . benım dusuncem bu
?????
Ne anne babalar var kimsenin edemediği kötülüğü kendi evlatlarına ediyorlar. Ne demek herkes evladına en güzel şeyleri almak ister. Ütopya mı bu
2 tane iç çamaşırı da almıyorlarsa o lafı duymaya hazır olsunlar

Hatanız falan yok ! Nasıl bir şeydir bu ya kız çocuğuna bir baba nasıl küfredebilir? Asla kabul edilebilir bir şry değil bu. Ne yapmış olursanız olun o küfürü hak etmiş olamazsınız. Allah babanıza hidayet versin size de güç,sabır.

?????
Ne anne babalar var kimsenin edemediği kötülüğü kendi evlatlarına ediyorlar. Ne demek herkes evladına en güzel şeyleri almak ister. Ütopya mı bu
2 tane iç çamaşırı da almıyorlarsa o lafı duymaya hazır olsunlar
bu benim düşüncem !

Ne yapın edin, işe başlayın ve o evden ayrılın. Kendi hayatınızı kurun. Aileniz bile olsa sizi bu kadar aşağıya çekmeye, kötü etkilemeye hakları yok.

Bence anne babanin psikolojik sorunlari var. Bir yerden basla calismaya ve kurtul o evden. Yoksa sagligin hic bi zaman düzelmez. Adina cok üzüldüm umarim bu günleri cabuk atlatirsin :KK43:

Eski konularınıza da baktımda
Annenizle babanızın da yaşadıkları çok zor
Kardeşlerinizde rahatsızmış
Adam evinizi satmış tedaviler için
Çokda ciddiye almamaya çalışın söylediklerini
Belliki yaşadıkları ağır gelmiş

24 yaşında branşım ortaokul mat öğret. Ama sağlığım yüzünden atanamadım bu sene tekrar hazırlanacağım. Ailem kazanıp onlara yardım etmemi istiyor durumları kötü değil iyi denebilir. Özelde çalışmamı istemiyorlar çünkü alacağım 1500 onlara faydası olmayacağını biliyorlar.

Bence özele girip çalışın. İhtiyaçlarınızı alırsınız. Az az birikim yaparsınız. Atanınca da ayrı eve çıkın.

Sizin düşünceniz olduğunu siz yazınca anlıyorum zaten
Dünyada evladını taciz eden anne babalar bile varken her konuda çocuğu suçlayan zihniyeti acımasız ve kötü buluyorum
Bu da benim düşüncem.
ben yazınca benım dusuncem oldugunu anlıyorsanız dusunceme saygı duyacaksınız!

Belliki yaşadıkları ağır gelmiş
bende bunu demeye calısıyorum işte..