• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam beni sürekli ağlatıyor, azarlıyor en küçük bir şeye.

Annemle tartıştık. Banyodan çıktım, annem iççamaşırları atmış bana giyecek bişe bırakmamış. Anne naptın ne giyim ben şimdi dediğimde onlar zaten çok eskimişti, yırtılmıştı dedi. Anne yenisini almadan niye atıyorsunuz zaten yeni bir şey almıyorsunuz 1 krş verip alamıyorum dedim. Sonra babam a.... k.. kızı iyi yapmış atmakla dedi ameliyatlı falan dinlemem döverim seni dedi. Bende ağladım ağlamama bile kızıyor şimdi bana hep küfür hep hakaret ediyor dayanmakta güçlük çekiyorum artık odamdan dışarı çıkmıyorum 4 duvar arasındayım güneş görmüyorum. Söz veriyor daha sana küfür etmeyeceğim diye daha fazla ediyor. Ben katlanmak zorundayım sanırım hep buna :KK43: Napim ben şimdi ağlamak bile yasak benim hastalığım(bipolar bozukluk) sorunlarım yetmiyor bi de ailemle mi uğraşim :KK43:
Rezil herif insan kızına oyle küfür edermi

Niye ki özelde çalışanlar atanmıyor mu?
Özelin çalışma şartları çok ağır haftada 50 saat derse giriyorsun ve 1500 tl veriyorlar özel okul daha fazla veriyor ama referans yani torpil istiyor başvurdum ama cevap gelmedi. Dersanede tutunabilmek içinde kendini kanıtlaman lazım ortaokul için dersaneler az pek almıyorlar benim bölümüm ortaokul mat ama dersanede çalışan arkadaşlarım lise derslerine giriyor bu demektirki evde de ders çalışacağım. Ailem zaten 1500 tl yol parasına yemek parasına üni kredine anca yeter diyor. Onlara doğru dürüst para kalmayacağını biliyor o yüzden en kısa zamanda devlete atanmamı istiyor. 5 bin tl çünkü.

24 yaşında branşım ortaokul mat öğret. Ama sağlığım yüzünden atanamadım bu sene tekrar hazırlanacağım. Ailem kazanıp onlara yardım etmemi istiyor durumları kötü değil iyi denebilir. Özelde çalışmamı istemiyorlar çünkü alacağım 1500 onlara faydası olmayacağını biliyorlar.
İnşallah atanırsın bir an önce sana küfür eden babandan kurtulursun 1 kuruşta verme

Sessiz duranı herkes ezer
Laf eder
Kendimden biliyorum
Yapı meselesi ama aşılabilir güçlükle de olsa

Back
X