aslında sizin anne babanızın arasında kalmamanız lazım. bu konularda arabulucu yada durumu duzelticiliği sizin yapmammanız lazım bence. olabildiğince uzak kalın olaydan. anneniz babanız bu sorunları çözer yada çözmeyip boşanmaya karar verirlerse onların kararı olur. siz arada kalırsanız daha çok yıpranırsınız ve babanıza olan bakış açınız değişir. sonuçta olanlar karı koca arasında olan biten seyler.. aynı ev içinde bişeyler bilip kayıtsız kalmaz çok zor tabi ama bence çocuklar anne babalarının hayatları ile ilgili sorumluluk almamalılar. inşallah içinde bulunduğunuz durum en kısa zamanda düzelir.
mrb arkadaşlar evliyim 26 yaşındayım eşim 33 yaşında ve 14 yaşında bir kız kardeşim var eşim kardeşimi taciz etti hatta geçen senede sıkıştırmış ama kardeşim bana söyliyememiş korkudan ben bu olayı hissettim üstüne gitti bir sürü dolapla dümanle ortaya çıkardım üzüntümü anlatmamın imkanı yok kahroldum dünyam başıma yıkıldı olay geçen ay oldu ayrıldım baba evindeyim ama eşim boşanmamakta diretiyo gerizekalı sapık nefsime yenik düştüm affet diyo bensiz yaşıyamazmış yalaaaannnnn tabiii.... herneyse bu saatten sonra ona dönmektense ölürüm daha iyi bu dert beni çıldırtıçak kimselere diyemiyorum içim yanıyo çok cnm yanıyo benim yaaaa nasıl atıcam ben bu acıyı içimden??????? aklıma geldikçe midem bulanıyoherşey bitarafa 8 yaşında 1 oğlum var garibim nebilsin babasının sapık olduğunu babamı özledim annecim neolur barışın diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?