Çok ama çok uzun aradan sonra bdv ye yazayım dedim
100 k nedir diye sordum ona bile beğenmedim yapıldı bdv hep ayni
Neyse
Ben ilk yorumumda kızın unide sanarak yazdım değilmiş sonradan fark ettim ...bunu düzleyim sonrası alıntılar yapıp hakaretler ve polemikler yapıldığı için bende yazdım...
Kızımız 18 yaşında olduğunu yazdığı için 15 değil her hangi bir yerde çalışabilir çocuk işçi değil yani
Keşke çalışmasın dersine odaklansin istediği bölüme girsin bunu diler duada ederim ...fakat 10 bin tl yetmiyor deyip şikayet edip babasına hakaretler yağdırdığı için dedim ki çalışabilirsin annen size yetmiyorsa babanın verdiği parada yeterli değilse ne yapılabilir başka? Yanı soruyorum
Abisi varmış üniversite de o çalışıp destek olabilir yani illaki bu para yetmiyor deniyorsa ki diyor ...ya kendi ya abisi çalışılacak başka varmı çaresi
Ve ayrıca burda bir dünya konu açıldı boşandıktan sonra çocuğuyla hiç görüşmeyen ilgilenmeyen anne baba konuları
Bu baba parasını veriyor tabiki de verecek dedim ki babana davranisindan dolayı böyle de yapabilir baban çok kötü davranmış annene ama araya girme ofkeliysen bile sınırın olsada tavrın bu denli olmasin babasına şerefsiz deyip para vermiyor demesi daha fazlasını beklemesi garibime gitti
Annesinden dolayı bileniyor olabilir haklı da hemde çok haklı ama bileneyim derken de gelen paranın önünü de kesmesin ya baba senin davranışlarından dolayı para yok derse biraz düşünüp kontrollü olmalı akıllı olmalı annesine sonuna kadar destek olup yanında olmalı bir yandan da babasıyla iyi bir yolda çizmeli kendi için çünkü maddiyatini karşılayacak tek kişi baba...Maalesef her ne kadar zulüm etmiş biri de olsa babaya muhtaçlar
Adam 2 çocuğa her ay 20 bin tl veriyor liseye giden birine yeter bence evet arada ekstra durumlar olabilir paraya ihtiyaç olabilir bu kadar para geliyor sa birazda dikkatli harcamak gerekiyor...yukarda yazdığım gibi abi çalışabilir
Her ay 10 bin tl lise öğrenci olan çocuklarınıza bu parayı veriyormusunuz bilemiyorum bunu soruyorum bilmedigim için hemen bundan algı yaratıp vay efendim demeyin ... ha maddi durumu çok çok iyidir verir harca harca bitmez ...ben klasik ay sonunu yetiştirme hesabı yapan ailelere diyorum