Babam bizi sevmiyor

sevdimama

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
781
2
26
Bolu
2 sene önce babam kalp krizi geçirdi daha sonra normal hayatına dönünce hiç sizi düşünmedim aklıma bile gelmediniz dedi başka bir zaman arabayı park ederken annem önümüzdeydi ezicez falan diye korktu ondan bahsediyorduk babamda dalgasına ezerim falan diyodu bende annemi ezersin ama beni ezemezsin dedim sonuçta ondan bir parçayım.Ezerim ben arkadaşım ezemezsin dediği için arabayla çarptım ona dedi.Bende o arkadaşın baba ben kızınım ezemezsin dedim.inatlaşma benimle geç önüme gel nasıl eziyorum görürsün dedi gayet ciddi şekilde.bugün de ilaç almayı unutmuş annem babama.bize geldi Allah belanızı versin yarım akıllısınız dedi.bence babam bizi sevmiyor annemi belki ama ben en azından beni sevdiğini düşünmüyorum terslemez ama laf söylediğinde de ezse ölsem daha iyi yani.bence sırf bize yani çocuklarına annemi sevdiği için katlanıyor babama artık yakın hissetmiyorum kendimi hatta bazen bilmiyorum garip bir his bu.ne yapacağımı bilmiyorum zaten küçüklüğümden beri hep mesafe vardır babamla evde yalnız kalmak bile istemem çünkü paylaşacağım hiç bir şey yok ikimiz olduğumuzda konuşamıyoruz bile zorunlu olmadıkça.

baba kız ilişkisi bambaskadır ya eminim ki seviyodur sevmemesine imkan yok ama ne biliim hani bazı bölgelerde büyüklerin cocuklarına sevgi gösterisi yapması ayıp fln karsılanır derler öle bişi mi acaba babanızdaki

hayır öyle bir ilde yaşamıyoruz ki ben annem için katlandığını düşünüyorum

Cnm kusura bakmada babanın kendını geliştrmesi ve aile kavramını kavraması ve size sahip olmasıyla alakalı bişey bu yaşadıgı şeyler normal hastalığyla alaksı var mı bu durumun bilemıyrm bence olmammalıda ama bazen onlarada hak vermek gerekıyr sürekli sorumlulukları var baynlr gıbı değil sürekli çalışıyolar ve hayatında heycan değişik şeylerde yoksa bıtkınlığın vermiş oldugu duygularla yapıyr olabilr üzülme bunlar aşılması zor şeyler değil zamanla daha iyi anlıycaksın

zaten bu sene ünv.gidiyorum şükür kurtulacağım hepsinden ailemle mutlu değilim sevgilimle aramız bozuk bir gitsem de kurtulsam bilmiyorum neden ama babamı sevemiyorum bana yabancı geliyor

hislerini çok iyi anlıyorum.. 28 yaşındayım öğretmenim tatillerde eve geliyorum ama dayanamıyorum gördüklerime... babam beni hala sevmez hala sevmez ... içinden ne hisseder düşünür bilmem ama sevgisiz, egosu yüksek biridir..onlarla birlikteyken kalbimde hep bir sızı vardır sevgisizlikten dolayı..ama napabilirim hep dua ediyorum inşallah koca evinde mutlu olurum diye ...

senın babanda benımkı gıbı dusuncesız aıle kavramını kavrayamamıs bırı canım bak bence gıt ıl dısında oku senı bu olaylar etkıleyecektır ama ıl dısında kafan rahat olur erkek arkadasında gelır gıder ortamını gorur senın durustlugunede ınanıyorsa ıl dısı kavramı bır sorun yaratmaz ıster yurtta kalırsın ıster ev tutarsın bambaska bır hayatın olur ben ıl dısında okumadıgıma cok pısmanım bılmıyorum gorus tarzına uyar mı ama ev tutarsın erkek arkadasınla ıstersenız bırlıkte kjalırsın yada arada gelıp gıder bu ıl dısı olayını o zaman buyutmez tabı erkek arkınla durumunuzu cıddıyetınızı bılmıyorum ben suan oyle yapardım dıye dusunuyorum suan 7 yıllık ılıskım var devam eden lıseden berı keske oyle yapıp ıl dısı okusaymısım dıyorum ama tabı gorus tarzın abaglı

uzme kendını sonucta anne babalarımızı bız secmıyoruz secıcek olsyadık kesınlıkle bunlar olmazdı :)
bazen dıgerlerının aılelerı mukemmel bızımkıler nıye boyle dıye kafayı yedıgım oluyor ama ıse baslayınca evımı ayırıcam ve rahat edıcem !

insanın yaşı ilerleyince ilişkilerini daha mantıklı analiz edebiliyor mesela benim babam da küçükken bizihiç sevmezdi diye düşünürdüm ki şuan çok ciddi psikolojik rahatsızlığı var ben ona rağmen onun aslında bizi sevdiğini anlayabiliyorum..

umarım sizinki de böyle birşeydir...

baba benim için çok önemli bir kavram .sevgilerini göstermezler ama enbüyük desteğimizdir.ALLAH yokluklarını göstermesin .evlenmeden önce bende babam beni önemsemiyor diye düşünürdüm ama evlendikten sonra ne zaman derdim olsa hepyanımda.babanın değerini bil dışarıdada huzuru arama.hayat zor.ne varsa yinede ailende var ...baba diyoruz ya baba bundan ötesi varmı baba candır bana göre babanı anlamaya çalış ...

normalde bu kadar yoğun hissetmezdim ama son zamanlarda çok fazla boşluktayım bu konuda umarım daha sonraları mutlu bir hayatımız olur

zaten il dışında okuyacağım kesin de yurtta kalıcam henüz 18 yaşındayım zaten ama benim ailem pek sevgili ile yaşamayı hoş karşılamaz ilişkim 4 seneyi geçti ama şu an sorunlarımız var ciddi bir şekilde ilerliyor tek amacım ileride onunla en azından mutlu bir hayat sürmek

küçükken böyle düşünmezdim ama babamdan düşünüyorum da orta okula geçtiğimden beri yani aklım erdiğinden beri samimi bir şey göremiyorum bence bizim aramızdaki zorunlu bir baba kız ilişkisi bilemiyorum yani

niye başkasına karşı öyle değil peki kardeşime mesela 8.sınıfa gidiyo ona sarılıp öpüyo ben o zamanlarda bana öyle davrandığını hatırlamıyorum ben ne zamanki aklım ermeye başladı hatırladığım kadarıyla ne ilgi ne bir şey kardeşimi asla kıskanmıyorum yanlış anlaşılmasın ama ben baba kavramının bu olduğuna inanmıyorum en basit bir şeyi bile söyleyemiyorum babama o kadar mesafe var uçurum var.

Olsun sen yinede Allaha sığın herşeyi olumlu düşün ama sana tavsiyem kesinlikle mutluluğu dışarıda arama ortam çok bozuldu .Baban seni seviyordur bundan kesinlikle eminim evin büyük çocuğu olmak kolay değil .Birde bunları annenle paylaş babanla konuşsun.

baban mutlaka seni seviyordur canım hiç sevmez olur mu belki pek sevgisini belli edemiyordur olumsuz düşünme babanla yakın olmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…