babam bu şehri ter ederim diyo:(((((

derya55_25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2008
27
0
86
Samsun
meraba arkadaşlar derdim içimi okadar bunaltıo ki ölsem daha iyi
5 yıldır çıktıgım biri var daha önce bir evlilik yapmış ve boşanmış iki çocugu var ben üniversite mezunuyum o açıköğretim mezunu babama bu konuyu açtım evlenmek istediğimi söyledim ben 30 yaşındayım o 34 babam kesinlikle ayrılcaksın dedi ben onaylamıyorum kesinlikle tanışmam dedi eğer bana rağmen evlenmek istersen herşeyimi satar bu ili terk ederim dedi
annem zamana bırakmamı söyledi eve gitmek istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum ne olur bana akıl verin

Son düzenleme:
Herkesin bu konuda düşüncesi farklıdır.bana kalsa ben boşanmış aynı zamanda 2 çocuğu olan birisiyle asla başlamam bile ama çokta büyük konuşmamak lazım tabi.babanın da yaşadığı büyük şok.çok normal bir tepki vermesini bekleyemezsin.zamana bırakman en iyisi.umarım üzülmeden halledersin ..

ailen çocygu tanıyormu sen nekadardır tanıyosun ? bence zamana bırakmalısın hem 2 çocugu varmış sen kabul edıyomusun peki ?benımde aynı olay başıma gelmıştı ben çocukları kabul etmedım bunu gögüslüyememkı hiç evlenmemişim çocuklar çok önemli benım ailemde aynısını sölmeişti zamanında onlara karşı çıkmıştım aramızda nişan yapmıştık 6 sene sürdü bu ama gel zamn gıt zaman ailem haklı çıktı ayrıldım aileler klasık olucak ama bızım kötülügümü istemezler asla sende ıyı düşün bence canım

Ailemin onaylamadığı bir evliliğe cesaret edemezdim ben.

Peki ya annen onaylıyor mu?

babam tanımıo ama annem teyzem tanıo onlarda başta karşı çıkmışlardı ama zaman geçtikçe bana bıraktılar ben 5 yıldır tanıorum çocuklara ben bakmayacağım anneleryle kalıolrlar tabi haftada bir iki gelir kalırlar zaten ben çalışıorum

ben de başlama cesareti gösteremezdim.neden dersen bak bir etrafına, boşanma sebeplerini değerlendir ve çok büyük oranda erkeklerden kaynaklı oldugunu gör.

Ben cesaret edemezdim heralde.

En ince ayrıntısına kadar düşünmeden kararını verme derim, şimdi sana çocuklara haftada 2 gün bakmak kolay gelebilir ama ileride bakarken aynı şekilde kolay gelmez. Çocuk sorumluluğu zordur, maddi manevi yorar seni.

En basitinden kazancımı kendi evladıma harcamak dururken, eşimin ilk eşinden olan çocuklarına harcamak istemezdim.

Aile ne derse çıkıyor..
Allah anne ve babaya öyle bir his vermiş sanırım..
Yap derse yap, yapma demezse yapma.. Ben öyle düşünüyorum..
En ufak konuda bile zıtlaşsam ailemle, o iş burnumdan gelir benim hep..
Babanı kulak ardı etme bence..

Ailenizin onaylamadığı bir evliliğe kalkışmak ileride neler getirir neler götürür bilinmez,ama 2 çocuklu biriylede hayatınıza yön vermek ne kadar doğru olur tartışılır..Hele ki aileyi karşınıza almak işleri daha da zora sokar..

Bekar olsaydım belki deli cesareti ile evlenirdim bende ama şimdi baba ahını almanın ne demek olduğunu öğrendim. Hiç mutlu olanıda görmedim.

Bekar olsaydım belki deli cesareti ile evlenirdim bende ama şimdi baba ahını almanın ne demek olduğunu öğrendim. Hiç mutlu olanıda görmedim.

babamın ahını almak istemiorum amacım onu ikna edebilmek buyüzden zamana bırakıcam ama ayrılcaksın die tutturdu yoksa bu şehri terk edermiş daha önceden de anneme senle boşanırım deip sevgilimden ayrılmama neden olmuştu şimdide giderim dio((

ben onun onayı olmazsa zaten evlenmem ama ayrılmam da öle bekar bekar beklerim

sen bekarmısın yoksa daha once bosandın mı**?

bu soruyu yanıtlarsan daha ıyı cvp verebılırız

bende katıllıyorum nurgüle

ben bekarım hiç evlenmedim

cnm tatam gönüldür kalptir aştır saygım varda....

evlenmıs bosanmıs 2 cocugu olan adama kadar baska hıcmı kımse yoktu etrafında...
nerede yasıyorsun sen...
nıye kendı cocuklarınla olacak bır evlılık hayaıyle degılde..
esının cocuklarıyla olan hayallerle yorulacaksın....

bu kadar mı deger verıyorsun kendıne...
her genc kız gıbı ılk evlılık ılk heycanla ev yuva esyalar gelınlık hayallerı degılde...
2 cocuk eskı eş ve getırdıgı sıkıntılarla hayal kuruyorsun kendıne...

o senın melek dedıgın adamı bırde eskı esıne sor ıstersen bakalım ne dıyecek sana...

kendıne deger verıyorsan ayrılırsın...
kendıne deger vermeyıp kalbını dınlıyorsan devam edersın cnm...

kimse kimsenın aşkından ölmez ayrılınca bunuda unutma..!!

bu konuda aileleri göz ardı etmemek lazım dedikleri her zaman çıkıyor kötülüğümüzü istemiyorlar bizim bende ailemin onay vermediği biriyle evlenmek istemem çocukların sorumluluğunu almak da hiç kolay değil

sen ailenin tepkisini bilmiyormuydun neden ümit verdin ki adamada yazık, illa aileni anlaman için evlenip ahlanıp vahlanman mı gerekiyor buraları iyi oku burda çok mağdur var ben çıkıpta mutluyum diyeni görmedim oda gitsin kendine denk birini bulsun 5 yılını vermişsin birde yazık değil mi sana da

Zamana birakacaksinda nereye kadar. Adaminda yasi geciyor, onuda oyaliyorsun.-Gerci o 40 yasinda bile olsa 20 yasinda kiz bulur evlenir belki, erkege yine birsey olmaz.
Sen onunla beraber oldugun sürece baskalariyla tanisamiyacaksin, yasin gececek, baban yine vermek istemiyecek, verse bile sen o evlilikte mutsuz olacaksin.
Esinin cocuklari büyüyecek, büyüdükce onlarin sorunlarida büyüyecek. su anda kücükler abla diye dolasirlar belki arkandan, ama büyüdükce sen nekadar sebep olmadiysan bile yinede annelerinin babalariyla bosanmis olmalarinin acisini belki senden cikartacaklar. Hadi cocuklar iyi oldular büyüyünce diyelim, bu sefer onlar daha okuyacak, evlenecek, mutlaka esinde maddi manevi hep yardim edecek.

Bence sen cok yipranirsin bu iliskide. Gercektenmi hic sana karsi baska ilgi duyan seninde ilgini uyandiran bir bekar erkek yok etrafinda? Yada en azindan cocugu olmayan dul bir adam?
Yoksa acaba senmi erkek arkadasini aldatmamak icin kimsenin yüzüne bakmiyorsun.

Babanda iyiligin icin söylüyor tabii, onada cok görme, bekar güzel okutmus kizini harcamak istetmiyor adam.
Onada yazik, ne hayalleri vardi senin icin, sen nelerle karsina geliyorsun babanin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…