Babam bunu nasıl yapar? Şoktayız kardeşimle.... :'(

birtanem neticede o senin baban
face açıp yazışmak gibi bir saçmalık yapma
önce sakinleş
bence o iyi bir baba ama zaafları var
annenle cinsel yaşamlarında bir problemleri olsa gerek
arayışlara heyecanlara girmiş.
haklı mı?aslaaaaaa!
sakinleştikten sonra al karşına
suçlamadan eleştirmeden bağırıp çağırmadan
gördüğün şeylerin sana hissettirdiklerini anlat
mesela"babacım istemeden internette bazı konuşmalarına şahit
oldum çok üzüldüm yıkıldım.sen benim hayatta en güvendiğim insansın
annem bunu haketmiyor bence....bunu çözmenin bir çaresine bakalım.güzelim ailemiz dağılmasın
olabilir sen de insansın zaaflarına yenik düşmüş veya bir boşlukta olabilirsin.
sen böyle yaparsan ben evleneceğim insana nasıl güvenirim....."gibi
yargılamadan konuş
suçlarsan savunmaya geçer haklıyken haksız durumuna düşersin.
belki bunları duyunca silkelenir kendine gelir.
anneni üzmeden bir çözmeye çalışın bakalım
yıkmak kolay yapmak zordur.
Allah kolaylık versin bitanem

yüzüne vurmak çok istiyorum ama nasıl yapıcam bşlmiyorum bilmiyorum neden allahım neden nasıl yapar böyle bişeyi babam o yaa :43::43::43:

Babamı her halükarda kaybedicez nasıl olur ya nasıl düzeltirim çok üzgünüm inanılmaz.. Tar,fs,z bişey babamı kaybetmek istemit-yorum ya anne mi de :14::14:

babanı kaybetmek istemiyorsan asla yüzleşme ...

Yüzleştigin anda aranızda saygı kalmayacak

büyük ihtimalle çok kızacak ,bağıracak yada inkar edecek

veya çok utanacak ve evden çıkıp gidecek,

her iki durumda da iletişim noktanız sıfırın altına düşer,

bu konuyu kurcalama,

sonra pişman olucaksınız bence...

Evli ablan -abin var mı? Yaşı büyük kardeş vs ?varsa onlardan birine anlat o konuşsun,ama sizin bildiginiz saklasın

aynı evde olmaz canım,ağır bir durum bu...yüzüne vurursanız asla eskisi gibi olmaz huzursuz olursunuz,o zaman asıl kaybedersin.

Ne diyeyim çok zor bir durum,babanda insan ve hata yapma hakkı var.böyle düşün

babanla böyle bı konuda konuşamazsın aranızda saygı falan kalmaz tamama susmakta zor böyle bı durumda ama sen onun evladısın bıdaha eskisi gibi olmaz ilişkiniz başka çözümler düşünmelisin ama asla oturup konuşulacak bı konu değil

pcye filtre koyucaz artık herşey görunecek kım nereye gırmiş bakmış gibi şeyler söyle çok anlamıyorsa pcden

Ben babanla oturup sakin sakin bu konuyu acikca konusup halletmenden yanayim. Kac yasina gelmis adamla kizi olarak oyle fake hesaplarla yazismak, yalan dolan is cevirmek nesi oluyor? Yakalayacagini yakalamissin zaten daha neyin pesindesin ki fake hesaplarla? :20:"Baba konusmamiz lazim" de otur insan gibi konus, karsindaki dusmanin degil, baban. Face'ini acik unuttugu bir sirada gordugunu, hic yakistiramadigini, yaptiginin cok yanlis oldugunu, annen duysa kendisini aldattigini dusunecegini ve yikilacagini soyle. O ne yaptiginin farkinda bile degildir. Ona dogru birsey yapmadigini sen soyleyeceksin. Adam interneti, face'i ve bir dolu kadini gorunce kabak cicegi gibi acilmis, merakina yenilmis, buyuk ihtimalle de kotu birsey yaptigini dusunmuyor. Erkekler nedense baska bir kadinla yataga girmeden aldatma suclamasini kabul etmezler, akillarina bile getirmezler.

Konusman saygi cercevesinde olsun. Annene de simdilik birsey soyleme, belki de hic gerekmeyen bir aile faciasina yol acma, kadini yikma. Babanin ilk konusmandan sonra kendini toparlayacagina inaniyorum.

Merhaba ablalarım..
Bu konuyu açtığım gün hem çok üzgün hem de çok kızgındım. Yaşamayan anlayamaz ne kadar iğrenç bir duygu olduğunu. Küfrü sevmem ama o derece berbat durumdaydım anlayın...
Şimdilik babama bir şey söylemedim. Söylemekten de vazgeçtim çünkü çoğunuzun da dediği gibi babamla aramda saygı sevgi hiç birşey kalmaz o zaman. Bu aralar zaten onun da benim de boş vaktimiz yok. Takip ettiği kadınları yavaş yavaş takipten çıkarıyorum o kadar. Bir ara da babama "baba senin hesabına virüs mü bulaştı, tuhaf tuhaf kişiler takip ediliyor, dışardan görünüyorlar insanlar seni yanlış anlayacak" tarzı birşeyler söyleyeceğim ya da daha tam karar vermedim. Ama babamla aramı bozamam onu yok sayamam da. Babamdan vazgeçmek yerine onu kazanmayı tercih ederim. Yorum yapan herkese teşekkür ederim :40:

Son düzenleme:
sadece internette takip etmis diosun..bilmem etmeyen varmidir..birde kadinin biri yazmis tmm baban cvp vermis ama evli oldugunuda soylemis..yani bence coook buyuk bir ihanet yok..ben olsam karsima alir bunu nasil yaparsin die mantikli bir sekilde konusur ona yanlis yolda oldugunu bunun cocuklari olarak sizi cok uzdugunu anlatirim..hem kiyamet kopmaz hemde daha kotu seylerin onunu alirsin..sahte hesaba gelince hadi senin duymak istemiyecegin seyler yazarsa seni baska bir kadin sanip..nasil kalkacaksin altindan..oyun falan yapma al karsina konus

o an şoktaydım ya anlatamam büyük bir yıkımdı benim için...teşekkür ederim :)

Bunlar bir şeylerin eksikliğini hissettiğini gösteriyor bana göre. Annenle karı-koca ilişkisi yaşadıklarını sanmıyorum hiç.. Yaşamadıkları için yapıyor bunları.. Dolayısıyla bu iş sadece internette de kalmamıştır.. Erkekler böyle..

bu arada hepimiz çok yoğunuz çalışıyoruz. yani özel hayatları yoktur o kadar sanırım. ama iş azken sık sık banyo yaparlar gece -.- işin kötüsü o zamanlarda da takip etmiş baya aylardan bu yana :47:

Merhaba ablalarım..
Bu konuyu açtığım gün hem çok üzgün hem de çok kızgındım. Yaşamayan anlayamaz ne kadar iğrenç bir duygu olduğunu. Küfrü sevmem ama o derece berbat durumdaydım anlayın...
Şimdilik babama bir şey söylemedim. Söylemekten de vazgeçtim çünkü çoğunuzun da dediği gibi babamla aramda saygı sevgi hiç birşey kalmaz o zaman. Bu aralar zaten onun da benim de boş vaktimiz yok. Takip ettiği kadınları yavaş yavaş takipten çıkarıyorum o kadar. Bir ara da babama "baba senin hesabına virüs mü bulaştı, tuhaf tuhaf kişiler takip ediliyor, dışardan görünüyorlar insanlar seni yanlış anlayacak" tarzı birşeyler söyleyeceğim ya da daha tam karar vermedim. Ama babamla aramı bozamam onu yok sayamam da. Babamdan vazgeçmek yerine onu kazanmayı tercih ederim. Yorum yapan herkese teşekkür ederim :40:

En iyisiniz yapmışsın. Bazı yorumlarda annenle arasının soğuk olması gibi yorumlar yapılmış. Buna da katılmadığımı hiç alakasının olmadığını söylemek istiyorum. (eğer gerçekte olursa o zaman arası soğuk denebilirdi) Arası çok iyi olur ama erkek bunu yine yapar. Kısacası her erkek ama TV den ama internetten bişekilde ulaşır merakını giderir. Sen ve kardeşin içinizi ferah tutun.. Mutlu günler dilerim..

CANIM OKUDUĞUM KADARIYLA FİİLİ DEĞİLDE SANALDA BİŞEYLER YAŞAMIŞ.. ANCAK İNSANIN BABASI OLUNCA KONDURAMIYOR YAKIŞTIRAMIYOR.. ANNENE SAKIN BİRŞEY SÖYLEME YAZIK KADINA.. BABANLA KONUŞMALISIN UTANACAKTIR YAPTIĞINDAN. YANİ UMARIM UTANIR VE SİZDEN GİZLİ YAPMAYA DEVAM ETMEZ..:19::26:OFF BENİMDE BABAMIN ELİNDEN TABLETİ HİÇÇÇ DÜŞMEZ AKLIM KARIŞTI BAKIYORUM AMA HİÇ BİŞEY GÖRMEDİM:26:AMA BEN OLSAM KARŞIMA ALIP KONUŞURDUM GALİBA ESKİSİ KADAR SICAK OLAMAZDIM:ssz:

Back
X