babam çok ağır konuşuyor

shygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
646
1
96
Eskişehir
merhaba arkadaşlar
normal zamanlarda çok iyi bir insan olan babam bana karşı sinirlendiğinde o kadar ağır şeyler konuşuyor ki bu sözlerini yıllar geçsede unutamıyorum ..bilmiyorumkismile

canım çok iyi anlıyorum seni inan.. bende bekarken babamla hiç geçinemezdim dediğin gibi sarfettiği kelimeler çok zoruma giderdi.. ama ne olursa olsun baba o ATA.. bunu aklından çıkarmadığın sürece üzülmessin canım inan çünkü o baba veonları kızgınlıkla söylüyo isteyerek değil....

adı üstünde tatlım baba ailelerimizi kendimiz seçemiyoruz ki.her insanın bir kişiliği yapısı vardır.demek baban da sinirlendiğinde bağırarak tepki veriyor.elden bişey gelmez idare etmekten başka bişey yapamazsın.yarın öbür gün bişey olsa babana Allah korusun vicdan azabı duyarsın.yinede babana asi gelme.bazen biz küçükler büyükleri idare etmek zorundayız.tamam bazen çok ağrına gidebilir üzülüyorsun anlıyorum da dediğim gibi idare etmen gerekir

Son düzenleme:
Keske hic olmasa böyle seyler. Baba atsan atamazsn satsan satamazsın ama babanla konusabilirsin ne kadar kırılıp, etkilendigini anlatabilirsin.:1closedeyes:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…