• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam dolandırılmış.

Ne kadar borcu var?

Bilemedim valla, 1 tl koklatmaz bize diyorsun, sen hiç muhtaç durumda olmadın mı? O sana üzülmüşmüydü?
o yardımcı olmaz yani aklımda bir şey varsa boşver alma vazgeç der muhtaç olmadım çok şükür ama mesela araba hayalim vardı onu alırken bile 5000 tl verdim rüşvet

rahmetli babamda böleydi..öldükten sonra 18000 tl borcu çıktı bankaya
ve biz 1 tl sini bile görmedik +evin mutfak masrafları annemin giderleri doğalgaz telefon faturası felan ben karşılardım..
rabbim ıslah etsin ..

rahmetli babamda böleydi..öldükten sonra 18000 tl borcu çıktı bankaya
ve biz 1 tl sini bile görmedik +evin mutfak masrafları annemin giderleri doğalgaz telefon faturası felan ben karşılardım..
rabbim ıslah etsin ..
amin inşallah

öyle babaya yardım filan etme, haklısın.
iyi olmuş ona.
ama üzülüyorum da çünkü hiç keyfi yok morali çok bozuk nasıl bulcak parayı gerçi hep kredi kartlarını kapatıcam dedi diye para verdik hiç kapatmadı 8 bin tl borç yapmış nasıl yaptı bilmiyoruz zaten annem maaşını ona verir

Bankadan işlem başlatacaklarsa bankaya gidip siz kapatın borcunu, sonuçta takip işlemlerinden annenizde zarar görecek. Eve icra kağıdı gelecek, ödenmediği takdirde eşyalara haciz konacak , hapis cezası var vs vs... Elden para vermeyin ancak siz kapatabiliyorsanız kapatın borcu.
öyle kabul eder zaten de borcu nasıl yaptığından haberimiz yok hiç bir şey yaparken ne anneme ne bize sormaz borcunu bilmediğimiz şeyi ödemek istemiyoruz yani

Babamı yapı krediden arıyoruz diye kandırmışlar 1300 tl kredi kartından çekmişler telefonuna gelen onay şifresini bile söylemiş dolandırıcılara.
Anneme hep safsın seni kandırırlar tabi der.
Onu bu konularda haberlerde çıktığında uyardığımda ben akıllıyım bana akıl vermeyin derdi.
hem üzülüyorum hem tavırlarından dolayı üzülemiyorum.
Geçen de ziraat atmden 2100 lira yatırmış birkaç gün sonra gittiğinde para hiç yatırılmamış gözüküyormuş.
kaç gündür kafayı yicek düşünmekten valla ben de üzüldüm.
Para istiyor ama veremem birikim yapıyorum.
geçen 13000 kredi çekti ne için çektin dediğimde bana paramın hesabını sorma demişti
Benden para istedi yok deyince napıyosun maaşını dedi ben de baba bana paramın hesabını sorma dedim.
üzülüyorum da ama vermek istemiyorum bize 1 tl bile göstermez kazancından ama alkole her gün para verir.
napıcam bilmiyorum

Verme tabi o kadar çalışıyorsun alkole gitsin diye mi !
İçmesin yapacak birşey yok.
Babalar hep bilmiş bizimkide aynı tutumda hep ben bilirim ama arada kabullenir hakkını yemiyeyim :))
Bak bu bilmişlikleri neler getiriyor insanın başına

Babamı yapı krediden arıyoruz diye kandırmışlar 1300 tl kredi kartından çekmişler telefonuna gelen onay şifresini bile söylemiş dolandırıcılara.
Onu bu konularda haberlerde çıktığında uyardığımda ben akıllıyım bana akıl vermeyin derdi.
Geçen de ziraat atmden 2100 lira yatırmış birkaç gün sonra gittiğinde para hiç yatırılmamış gözüküyormuş.
geçen 13000 kredi çekti ne için çektin dediğimde bana paramın hesabını sorma demişti
Benden para istedi yok deyince napıyosun maaşını dedi ben de baba bana paramın hesabını sorma dedim.
üzülüyorum da ama vermek istemiyorum bize 1 tl bile göstermez kazancından ama alkole her gün para verir.
napıcam bilmiyorum
Baban daha bu kafayla giderse daha çok dolandırılır.

Verme tabi o kadar çalışıyorsun alkole gitsin diye mi !
İçmesin yapacak birşey yok.
Babalar hep bilmiş bizimkide aynı tutumda hep ben bilirim ama arada kabullenir hakkını yemiyeyim :))
Bak bu bilmişlikleri neler getiriyor insanın başına
evet ben bir de kendime cafe açıcam para biriktiriyorum yok açma yok evlenince kocanla açarsın ben kendime palto bile almıyorum hedefime ulaşmak için neden paramı vericem zoruma gidiyor. araba alacaktım o zaman da alma etme gerek yok aldım ona rüşvet verip onda da bir kere çarptım diye hemen sattı

öyle kabul eder zaten de borcu nasıl yaptığından haberimiz yok hiç bir şey yaparken ne anneme ne bize sormaz borcunu bilmediğimiz şeyi ödemek istemiyoruz yani

Ne bileyim aklıma böyle bir çözüm geldi birden. Sonuçta bankalar affetmez, gelecek icra evdeki herkesi etkileyecektir. Borcun neden yapıldığının çokta bir önemi yok şuan bence.

verirseniz devam eder aynı sekilde davranmaya birde hep uste cıkma durumu var belliki ..hatasını anlamalı

Sana yardım ederim ama bir şartla deyip o aldığı paraların, kredilerin nereye nasıl gittiğini, borçları bir bir öğrenin
Kabul etmezse de yardım etmeyin kendi bilir çocuk değil yaptıklarının sonucuna katlansın
Aldatma mevzusu varsa baban birilerine para yediriyor olabilir bir şeyler almadıysa gözle görünen 13.000 liraya nereye gitti.
Bir de 8.000 tl borç var tabi

Ne bileyim aklıma böyle bir çözüm geldi birden. Sonuçta bankalar affetmez, gelecek icra evdeki herkesi etkileyecektir. Borcun neden yapıldığının çokta bir önemi yok şuan bence.
haklısın ama napayım artık ona para vermiyoruz diye pazara bile gitmem ben diyor hatta bizden evimiz kendimizin olduğu halde oturduğumuz için kira bile istedi

Peki siz para vermiyceginizi soylediginizde tepkisi ne oldu ? Anlattiginiz profile gore tamam kizim diyec bi karakter degil .. Anladigim kadariyla anneniz evin ihtiyaclarini karsiliyor . babaniz kendine yiyor . sizde kendiniz icin birikim yapiyorsunuz .. Peki siizn eve bir katkiniz var mi ? Ben annem icin evin huzuru icin biraz para yardiminda bulunurdum

[QUOTE="mor cilek,

Baban senin o ver diyecektim amaaaaa her gün alkole para yatırır deyince vazgeçtim...

haklısın ama napayım artık ona para vermiyoruz diye pazara bile gitmem ben diyor hatta bizden evimiz kendimizin olduğu halde oturduğumuz için kira bile istedi

bence babanız dolandırılmadı size vicdan yaptırıp para koparmaya calışıyor
öncelikle dolandırıldığından eminse sikayette bulunsun

Madem baban kendı parasının hesabını sana vermıyor.
Sende ona verme ne hesap ver ne para ver.

Sana yardım ederim ama bir şartla deyip o aldığı paraların, kredilerin nereye nasıl gittiğini, borçları bir bir öğrenin
Kabul etmezse de yardım etmeyin kendi bilir çocuk değil yaptıklarının sonucuna katlansın
Aldatma mevzusu varsa baban birilerine para yediriyor olabilir bir şeyler almadıysa gözle görünen 13.000 liraya nereye gitti.
Bir de 8.000 tl borç var tabi

8000 evimizin tapusu için ödedi dekontu ben de geri kalanı kredi kartlarına ödemiş onlar da gitti işte

yok yok eminiz şikayette bulunduk cevap bekliyoruz ama dolandırıldığı para gitti sanırım diğer parayı da büyük ihtimal geri alrıız
bence babanız dolandırılmadı size vicdan yaptırıp para koparmaya calışıyor
öncelikle dolandırıldığından eminse sikayette bulunsun

napıcam bilmiyorum

aferin kiz sana. annemde bize diyor vermeyin paranizi acliktan ölsekte diye ama dayanamiyip veriyorum ben.

Back
X