- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim Fake değil. Bu olayı yasamamis olsam böyle birşeyi hayal edip yzamazdimbence konu fake ama bunu gercekten yasayan insanlar var. komik degil yaptıgınız...
Lütfen lütfen dalga gecmeyinKk'nin sıkı takipcisiymişssin bravo... Hangi konu eksik bulup acmissin.
Baban gay ama arkadasin yok diye 3tane konu aciyorsun ayni anda himmŞuan bunları yazmak bana ne kadar utanç veriyor anlatamam. 2,5 yıl önceydi bir arkadaşımı aramak için babamdan telefonunu aldım ve bir hata edip telefonu karıştırdım. Sonucunda ise babamın sütyenli makyajlı ojeli fotolarıni gördüm. O görüntüler aklımdan çıkmıyor. Babamdan nefret ediyorum. LÜTFEN dalga amaçlı yorumlar yapmayın. Kimseye anlatamadıgim derdimi buraya yazdim
Babamın olayı 2 sene önceydi diye belirttim. Tüm hayatım da babam değil tabiki ikisi farklı konularBaban gay ama arkadasin yok diye 3tane konu aciyorsun ayni anda himm
Dertler derya olmus bende bir sandal dinle gecer![]()
Cevap yazdığın için teşekkür ederim. Normalde geri kafalı biri değilim. Böyle bir arkadaşım bile olabilir belki kimseye kötü gözle bakmam asla. Ama konu babam olunca hersey farklı oluyorBi kere yapacağın bişey yok bu konuda ayrıca gayet olsaydı sen olmazdın belki biseksueldir neyse de sen kendi hayatını kurtarmaya bak sonucta bu senin cozebilecegin bişey değil çok etkilendiysen psikolojik destek almani da oneririm görmezden gel hatta en mantiklisi tabi bu yorumları gerçek olduğunu gmfarzederek yazıyorum boşa değildir umarim
Yaa ozur dilerim canim benimBaban gay ama arkadasin yok diye 3tane konu aciyorsun ayni anda himm
Dertler derya olmus bende bir sandal dinle gecer![]()
hhahahaoooooooo gaylara bayılırım![]()
KK ye bugün üye oldumYaa ozur dilerim canim benim
Peki bu iki yil sonrami dert oldu sana
KK takipcisiymissin onceden neden yazmadin![]()
Lütfen dalga geçme artıkKK ye bugün üye oldum
Yandınız dalgacılarMune konuda dalga geçen herkese ceza verir misin lütfen?