- 26 Kasım 2015
- 1.916
- 548
- 123
Ya bu adam değişmez ben anladım gün geçtikçe daha da kötü oldu. Calısmak istemiyor sorumsuzun önde gideni.. Sürekli işten cıkıyor kendimi.bildm bileli düzgün calısmaz artık akrabalar arasında bile adı cıktı içen sıçan düzgün çalışmayan biri olarak biliniyor. Hep kıt kanaat gecindik ben herşeyimi kendim aldım yaptım okurken calıstım bir yandan.. Kardeşim de üni okuyor suan ben mezun oldum calısıyorum cok şükür. Babam ise etraftan mükemmel evlat görünen beni anca eleştiriyor aslında o da biliyor zekisin beni üzmeyin etmedin diye bir iki kez söyledi ama kendiyle kıyaslıyor mesela para versem seve seve alır ama vermiyorum eline para. Anneme veriyorum ihtiyaç oldukca. Babama versem eminim hepten salacak kendini yası 50 ne bir ssk sı var ne emekli.olabilecek toplasan 2 yıllık sigortası vardır anca.. O kadar sorumsuz. Ama lafta ailesi için yaşayan biri külahıma anlatsın hergün içiyor lıkır lıkır birayı sigarayı ona para gidiyor anca. Calıssa bile masasının yarısı içkiye gidiyor ama kabul etmiyor cok aksi sinirli astıgım astık biri. Onun yüzünden psikolojik sorunlarım var. Korkularım kaygılarım umutsuzluğum var. İlaç.terapi gecmiyor niye cünkü hayatım değişmiyor. Yaşım 25 evlilik kurtuluş ama biri yok umutları ona bağlamak da mutsuz ediyor cünkü biri cıkacagı ne malum. Her türlü mutsuzum.. Annem desen babam tarafından sindirilmiş kendini.namaza dine vermiş kendini salmış hayattan beklentisi olmayan bir kadın malesef.. Kardesim desen kendimi dısarı vermiş biri.. Her türlü elimde kalıyor.. Kimse beni.anlamıyor akrabalarım da dahil herseyi bilen teyzem bile memnuniyetsiz dedi bana sanki ben sorun yaratıyorum insanlar acımasız en yakının bile sacma sapan konuşabiliyor herkesten soğudum bu yüzden insanları sevmeye calıstıkca canım acıyor acıtıyorlar. Ve en kötüsü cıkıs yolum yok tam 7 -8 yıldır aynı konuyu acıyorum buralara.. Cıkıs yolu bulamadım ayrı ev desen evlatlıktan silindirm artı babam şiddet de gösterir hadi beni bıraktı anneme eziyet hertürlü kötü annemle gitsek annemde o cesaret yok akrabalar zaten kalıp kafada düşüncelerde anlamazlar dertten tasadan anca köstek. Cidden çile.çekmeye gelmişiz. Tek kurtulusum.bir masal.. Beyaz atlı prens gelir ve kızı kurtarır Masal işte..