Babam hayatımın içine etti ve hala ediyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
Ya bu adam değişmez ben anladım gün geçtikçe daha da kötü oldu. Calısmak istemiyor sorumsuzun önde gideni.. Sürekli işten cıkıyor kendimi.bildm bileli düzgün calısmaz artık akrabalar arasında bile adı cıktı içen sıçan düzgün çalışmayan biri olarak biliniyor. Hep kıt kanaat gecindik ben herşeyimi kendim aldım yaptım okurken calıstım bir yandan.. Kardeşim de üni okuyor suan ben mezun oldum calısıyorum cok şükür. Babam ise etraftan mükemmel evlat görünen beni anca eleştiriyor aslında o da biliyor zekisin beni üzmeyin etmedin diye bir iki kez söyledi ama kendiyle kıyaslıyor mesela para versem seve seve alır ama vermiyorum eline para. Anneme veriyorum ihtiyaç oldukca. Babama versem eminim hepten salacak kendini yası 50 ne bir ssk sı var ne emekli.olabilecek toplasan 2 yıllık sigortası vardır anca.. O kadar sorumsuz. Ama lafta ailesi için yaşayan biri külahıma anlatsın hergün içiyor lıkır lıkır birayı sigarayı ona para gidiyor anca. Calıssa bile masasının yarısı içkiye gidiyor ama kabul etmiyor cok aksi sinirli astıgım astık biri. Onun yüzünden psikolojik sorunlarım var. Korkularım kaygılarım umutsuzluğum var. İlaç.terapi gecmiyor niye cünkü hayatım değişmiyor. Yaşım 25 evlilik kurtuluş ama biri yok umutları ona bağlamak da mutsuz ediyor cünkü biri cıkacagı ne malum. Her türlü mutsuzum.. Annem desen babam tarafından sindirilmiş kendini.namaza dine vermiş kendini salmış hayattan beklentisi olmayan bir kadın malesef.. Kardesim desen kendimi dısarı vermiş biri.. Her türlü elimde kalıyor.. Kimse beni.anlamıyor akrabalarım da dahil herseyi bilen teyzem bile memnuniyetsiz dedi bana sanki ben sorun yaratıyorum insanlar acımasız en yakının bile sacma sapan konuşabiliyor herkesten soğudum bu yüzden insanları sevmeye calıstıkca canım acıyor acıtıyorlar. Ve en kötüsü cıkıs yolum yok tam 7 -8 yıldır aynı konuyu acıyorum buralara.. Cıkıs yolu bulamadım ayrı ev desen evlatlıktan silindirm artı babam şiddet de gösterir hadi beni bıraktı anneme eziyet hertürlü kötü annemle gitsek annemde o cesaret yok akrabalar zaten kalıp kafada düşüncelerde anlamazlar dertten tasadan anca köstek. Cidden çile.çekmeye gelmişiz. Tek kurtulusum.bir masal.. Beyaz atlı prens gelir ve kızı kurtarır Masal işte..

Bunlar imtihan biliyorsun değil mi, sabret hepsi geçecek inşallah.
Hayat hep aynı düzlemde gitmiyor, mutlaka ama mutlaka değişiklik olacaktır hayatında.
Sadece merak ettiğim bir şey var kafamıza takıp üzüldüğümüzde içinde bulunduğumuz durum değişiyor mu ?

Bunlar imtihan biliyorsun değil mi, sabret hepsi geçecek inşallah.
Hayat hep aynı düzlemde gitmiyor, mutlaka ama mutlaka değişiklik olacaktır hayatında.
Sadece merak ettiğim bir şey var kafamıza takıp üzüldüğümüzde içinde bulunduğumuz durum değişiyor mu ?
Değişmiyor.. Önceleri imtihan dedim ama birkaç yıl gecince isyana bağladım dini inancım da baya baya zayıfladı dua etsem de değişen bişe yok hersey daha kötüye gidiyordu. İmtihan kelimesini sevmiyorum bu yüzden beni yaratırken bana sormayan varlık neden acı cektiriyor kimisi rahat içinde sefa sürerken bilemiyorum gercekten.. Yine de böle olmak istemiyorum ama üzgünüm eskisi kadar inanclı değilim.

Çevrem de kim varsa tanıdığım bir tane bile problemi olmayan yok.
Hayatının değişmemesi mümkün değil, her şey değişir zaman gerekir biraz.
İnançlı olup olmamak senin kalbinin bileceği iş.
İnansan da inanmasanda dünya da rahatlık yok.

Anladığım kadarıyla annenin destekçisi sensin, bu düşünce sana iyi gelmiyor mu ?

Evet öleyim gelmiyor.. Cünkü anneler destek olmalıdır bence. Evet onun destek oldugu da cok oldu güçlü bir anne değil pek ama böyle bir babayla yaşayan ancak bu kadar oluyor..

Ya bu adam değişmez ben anladım gün geçtikçe daha da kötü oldu. Calısmak istemiyor sorumsuzun önde gideni.. Sürekli işten cıkıyor kendimi.bildm bileli düzgün calısmaz artık akrabalar arasında bile adı cıktı içen sıçan düzgün çalışmayan biri olarak biliniyor. Hep kıt kanaat gecindik ben herşeyimi kendim aldım yaptım okurken calıstım bir yandan.. Kardeşim de üni okuyor suan ben mezun oldum calısıyorum cok şükür. Babam ise etraftan mükemmel evlat görünen beni anca eleştiriyor aslında o da biliyor zekisin beni üzmeyin etmedin diye bir iki kez söyledi ama kendiyle kıyaslıyor mesela para versem seve seve alır ama vermiyorum eline para. Anneme veriyorum ihtiyaç oldukca. Babama versem eminim hepten salacak kendini yası 50 ne bir ssk sı var ne emekli.olabilecek toplasan 2 yıllık sigortası vardır anca.. O kadar sorumsuz. Ama lafta ailesi için yaşayan biri külahıma anlatsın hergün içiyor lıkır lıkır birayı sigarayı ona para gidiyor anca. Calıssa bile masasının yarısı içkiye gidiyor ama kabul etmiyor cok aksi sinirli astıgım astık biri. Onun yüzünden psikolojik sorunlarım var. Korkularım kaygılarım umutsuzluğum var. İlaç.terapi gecmiyor niye cünkü hayatım değişmiyor. Yaşım 25 evlilik kurtuluş ama biri yok umutları ona bağlamak da mutsuz ediyor cünkü biri cıkacagı ne malum. Her türlü mutsuzum.. Annem desen babam tarafından sindirilmiş kendini.namaza dine vermiş kendini salmış hayattan beklentisi olmayan bir kadın malesef.. Kardesim desen kendimi dısarı vermiş biri.. Her türlü elimde kalıyor.. Kimse beni.anlamıyor akrabalarım da dahil herseyi bilen teyzem bile memnuniyetsiz dedi bana sanki ben sorun yaratıyorum insanlar acımasız en yakının bile sacma sapan konuşabiliyor herkesten soğudum bu yüzden insanları sevmeye calıstıkca canım acıyor acıtıyorlar. Ve en kötüsü cıkıs yolum yok tam 7 -8 yıldır aynı konuyu acıyorum buralara.. Cıkıs yolu bulamadım ayrı ev desen evlatlıktan silindirm artı babam şiddet de gösterir hadi beni bıraktı anneme eziyet hertürlü kötü annemle gitsek annemde o cesaret yok akrabalar zaten kalıp kafada düşüncelerde anlamazlar dertten tasadan anca köstek. Cidden çile.çekmeye gelmişiz. Tek kurtulusum.bir masal.. Beyaz atlı prens gelir ve kızı kurtarır Masal işte..

Canim çalışıyorsan ayaklarının üstünde duruyorsan zaten yıllarca babanin bir faydasını görmemişsin. Başka şehirde is bul bas git. Annenin kendi tercihi babanın bu halini çekmek. Kendini dine namaza verince ancak kendini rahatlatır. Size bir faydası olmaz. Hatta annene cok kizdim. Suc tamamen onun. Yani evi terk etmek isteyen bi cocuk ve sirf annesi eziyet ceker diye korkusundan bisey yapamiyor. Bu adami kendine musallat etmis yetmemis coktan kurtulmasi gerekirken sizin basiniza da dolamis. Bu adam eve geldiği müddetçe sen o evde mutlu olmayacaksin. Orası net.

Hatta kardeşini de al yanına annemle konuş. Biz bu adamı bu evde istemiyoruz ya sen bosanacaksin bu adamı kovacaksin ya da biz diye olay çıkarın. Kardeşin ile birlikte hareket etmelisiniz. Hiç bir şey yapamaz polise de şikayet edin. Bizi dovuyor vs diye.

sabret cnm ama en iyisi kpssye gir başka şehire atan öyle kurtulursun

Hanımefendi kurtuluşunuz evlilik falan değil.Zaten evliliğe bu şekilde bakarsanız daha kötü olur.Siz batakta değilsiniz.Kimsenin sizi kurtarması falan da gerekmiyor.Bu durumların değişeceğini de düşünmüyorum.Hem anneniz sizinle gelmiyorsa gelmesin.Demek ki cesareti yok buna alışmış bozamıyor düzenini.Siz şimdi ayrı eve çıkamam diyorsunuz annenizden ne farkınız kalıyor.Şiddet vs demişsiniz.Koruma kararı denen bir şey var.Bu hayata katlanmak zorunda değilsiniz.Bir adım atın çıkın bir eve.Belki anneniz de zamanla anlar doğru olanı yaptığınızı ve gelir yanınıza.Siz bu problemleri başka türlü çözemezsiniz.Çözemedikçe daha çok acı çekersiniz.Cesur bir adım atın gerisi gelir

Hanımefendi kurtuluşunuz evlilik falan değil.Zaten evliliğe bu şekilde bakarsanız daha kötü olur.Siz batakta değilsiniz.Kimsenin sizi kurtarması falan da gerekmiyor.Bu durumların değişeceğini de düşünmüyorum.Hem anneniz sizinle gelmiyorsa gelmesin.Demek ki cesareti yok buna alışmış bozamıyor düzenini.Siz şimdi ayrı eve çıkamam diyorsunuz annenizden ne farkınız kalıyor.Şiddet vs demişsiniz.Koruma kararı denen bir şey var.Bu hayata katlanmak zorunda değilsiniz.Bir adım atın çıkın bir eve.Belki anneniz de zamanla anlar doğru olanı yaptığınızı ve gelir yanınıza.Siz bu problemleri başka türlü çözemezsiniz.Çözemedikçe daha çok acı çekersiniz.Cesur bir adım atın gerisi gelir
Babam delinin teki.. Cinnet geçirip annemi veya bizi öldürebilir ben bunu istemiyorum zaten her aksam kafası güzel oluyor yani..

Depresyondasin gibi geldi bana. Bi saglik kurumuna danis baban icin. Birakmasi icin sizin caktirmadan uygulayacaginiz yontemler olabilir.

Bir video izlemistim . Bir yüzeyin üstündeki karıncanin etrafına bir beyaz halka cizmisler ve karinca o halkadan cikmiyordu. Aslinda istedigi yere gidebilir ama gitmiyordu. Neden ?

Anneniz zamaninda ben gidersem bu adam beni ve cocuklarimi öldürür diye gitmemisti. Siz de ben gidersem annemi öldürür diye ...

Annenize söylersiniz gelmek istiyorsan gel dersiniz, güzelce tüm sorunlarinizi aciklarsiniz . Istemezse çeker gidersiniz. Sonrasinda kesinlikle bir sey olmaz diyemeyecegim . Sonuçta Turkiye ' de yasiyoruz. Ama inanin , bu çok kucuk bir ihtimal . Ve siz bu kucucuk ihtimal ugruna tum hayatinizi mahvedeceksiniz . Deger mi ????

Bu ulkede duzgun adam bulmak o kadar zor ki zaten 1/4 i karisina siddet uyguluyor. Aldatanlari da sayarsak vs . derken zaten ihtimaller azaliyor .

Kendinin bir erkege muhtac olmayan bir kadin oldugunun bilincine varman gerek . Unutma , özgur olmak icin bir erkegin egemenliginden cikip baska bir erkeginkine girmek zorunda degilsin !! bitter64 bitter64

Depresyondasin gibi geldi bana. Bi saglik kurumuna danis baban icin. Birakmasi icin sizin caktirmadan uygulayacaginiz yontemler olabilir.
Depresyondayım ve gecmiyor 2 senedir cünkü aile aynı baba aynı.. İçki kullanıyor canım gizliden ilaç verilmemiş kendi istemesi lazım ama istemiyor

Bazı erkekler böyle maalesef :/ Fiziksel olarak 50 yaşına da gelseler psikolojik ve mental olarak büyümüyorlar.
Aslında bu konuyu açmanız iyi olmuş bir başka arkadaş neden erkekler baba olmak istemez diye bir konu açmıştı tam da içerik olarak denk geldi sizin yazdığınızla.
Baba olmak her yiğidin harcı değil ne yazık ki...Allah yardımcınız olsun

Anneler neden hep destek olmak zorundaymış ne kadar yanlış bir düşünce, zaten annene destek oluyormuşsun yaptığın olumlu davranışı nasıl bu düşünceyle örtüyorsun.

Sabır,dua bunlar da güzel tavsiyeler ancak nasıl bir dünyada yaşadığımızı da biliyorsunuz.Gün gelir o adamın sarhoşken annene ya da sizden birine zararı dokunur.Senin ailen gibi tanıdığım akrabam var.Onlarda 3 kardeş 3üde kız ve başlarında da tıpkı seninki gibi bir ayyaş var.Babandır sabret demeyeceğim sana.Annene de kardeşlerine de zararı dokunmaması adına bu herife boşanma davası açtırın.Eğer yapmazsanız bu böyle devam eder.Beyaz atlı prens seni bu hayattan kurtarabilir belki ama diğerleri? Ve düşünüldüğü gibi masallarda yaşamıyoruz ne yazık ki.Seninle evlenmek isteyen ilk herife evet diyecek duruma getirmiş seni bu ayyaş.Tek çare onu hayatınızdan silip atmanız.

Bir de, parasi olup, hatta coook fazla parasi olup evladina bakmayan babalari dusunun. Benim babam gibi.
Allahtan ben kendimi kurtardim, hayatimdan komple cikardim. Siz de calisiyormussunuz, kurtadiniz sayilir.
Ama hepsi imtihan.
Sabir.

Allah yardimcin olsun.
Bazilari evladindan bazilrida boyle anne babasindan cekermis.
Babaniz alkolu birakmayacak muhtemelen ya onu boyle kabul edip ciddiye almayacaksiniz ya da o evden cekip gideceksiniz.

Sabır,dua bunlar da güzel tavsiyeler ancak nasıl bir dünyada yaşadığımızı da biliyorsunuz.Gün gelir o adamın sarhoşken annene ya da sizden birine zararı dokunur.Senin ailen gibi tanıdığım akrabam var.Onlarda 3 kardeş 3üde kız ve başlarında da tıpkı seninki gibi bir ayyaş var.Babandır sabret demeyeceğim sana.Annene de kardeşlerine de zararı dokunmaması adına bu herife boşanma davası açtırın.Eğer yapmazsanız bu böyle devam eder.Beyaz atlı prens seni bu hayattan kurtarabilir belki ama diğerleri? Ve düşünüldüğü gibi masallarda yaşamıyoruz ne yazık ki.Seninle evlenmek isteyen ilk herife evet diyecek duruma getirmiş seni bu ayyaş.Tek çare onu hayatınızdan silip atmanız.
Uygulaması kolay olsa coktan yapmıstım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X