Babam icin dua edin Allah rizasi icin

Allah' tan ümit kesilmez, bırakmayın kendinizi.

Çok genç yaşta babamı kaybettim, öleni özlemek çok zor. Çocuklarım hiç dede görmedi. Hala anınca gözüm yaşarır. Ama iyi ki çocukluğumda yanımda olmuş, onu tanımışım diye şükrediyorum.

Bebeğinizin, annenizin sizin sakinliğinize, desteğinize ihtiyacı var. Bu durumda sakin birilerine ihtiyaç duyuyor insan. Sağlık için yapılacakları yaptıktan sonra; dua etmek ve beklemek, yapılacak başka bir şey yok.
Rabbim şifalar versin.

Nasil dayandın peki? Ben boğuluyorum. Nefes alamiyorum. Ağlama nöbetleri geciriyorum
Ahhh bilmiyorum, psikolog psikiyatr , ağladım ölmeyi düşündüm, hocalara gittim yildizname batırdım, tüm gücü toplayıp her gün saat 2 de moral vermeye yoğun bakıma girdim, içime ağladım ona belli etmedim, zaten de belkibduymuyirdu beni, elini tuttum, benim nefesimdi, benim de nefesim kesiliyordu, bilmiyorum nasıl sayabiliyor, Allah yardım ediyor, hemen kötü düşünme bir bakarsın toparlaniverir, yanı yoğun bakımın önünde yat oralari yala dr lara 24 saat ayaklarını op deseler yapsam da ne çare ki Allah ne istiyorsa o oluyor, Allah im ona şifa versin, inşallah torunu dedesiyle büyüyecek, geçiyor diyen halt etmiş geçmiyor ama ben kavuşacağım günü bekliyorum, zaten sonsuzlukta buluşacağız. Boğazında düğüm, ciğer yangını, nefes alamama neymiş onda öğrendim. Allah im babanı size bagislasin Allah şifaların en büyüğünü versin .

41 yasin okuyacağım kendim. Ama tek kişi okuyabilir mi? Yoksa 41 kişi mi okumalı?
Babanız için 41 yasin Şerif okuması sizde birden fazla okuyabilirsiniz

4 arkadaş almış
1 de ben alıyorum

KALAN YASİN-İ ŞERİF 36

Kalan ya şafi 8.000

S Sardunya21 canım 70.000 ya şafi okuması bitti RABBİM tez vakitte kalıcı şifa versin babacığına aminnnnn okuyan dua eden herkesten ALLAH razı olsun

Yasin Şerif
Kalan 34
Allah razı olsun
.hakkınızı ödeyemem
Rabbım sizi hem ahirette hem dünyada sıkıntıdan kurtarsın. Firdevs Cennetiyle müjdelenenlerden olun inşAllah.

Yüreğim, içim.cok aciyor
Evlat acısı yaşadım
Baba acısını tattirmasin mevlam.
Karnımda kızım tekme atıyor. Ben ne diyeyim. O sabiye. Babam güçlüdür diyorum hep. Ama bir yanimda kötüyü de düşünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…