- 27 Ağustos 2022
- 1.436
- 5.606
- 88
- Konu Sahibi Sardunya21
-
Allah' tan ümit kesilmez, bırakmayın kendinizi.Yasin okuyabilirsiniz beni çok mutlu edersiniz. Kimin duasına icabet olunur bilinmez. Babacigim çok çekti. Çocukken yetim ve öksüz büyüdü
Kardeşlerine babalık, analık yaptı. Didindi çalıştı
Evde kaldığı gün sayısı 10 u geçmez neredeyse. 62 senede.
Açlıktan mısır kocaninı yemiş. Çöpe attığımız cilik, bozuk yumurtayı yemişler.yoklugu dibine kadar gormus.
Ben onu kızımla büyütüp gül gbi bakacaktim ..karşı daireyi tutacaktık onlara.
En son gelisinde bol bol foto çektim hep. Cumaya giderken arkasından uzuN uzun baktım. Doyamadım nedense dedim. Allah hissettirmis gbi. Zehra m gözümde tütüyor, demiş hep. Ben ona bot almıştım ayakları üşümesin diye. 4 gün giyebildi
Kızım bana bot aldı diye gizlice ağlamış
Dayanamıyorum, nefes alamiyorum. Ölüyorum sanki
Ahhh bilmiyorum, psikolog psikiyatr , ağladım ölmeyi düşündüm, hocalara gittim yildizname batırdım, tüm gücü toplayıp her gün saat 2 de moral vermeye yoğun bakıma girdim, içime ağladım ona belli etmedim, zaten de belkibduymuyirdu beni, elini tuttum, benim nefesimdi, benim de nefesim kesiliyordu, bilmiyorum nasıl sayabiliyor, Allah yardım ediyor, hemen kötü düşünme bir bakarsın toparlaniverir, yanı yoğun bakımın önünde yat oralari yala dr lara 24 saat ayaklarını op deseler yapsam da ne çare ki Allah ne istiyorsa o oluyor, Allah im ona şifa versin, inşallah torunu dedesiyle büyüyecek, geçiyor diyen halt etmiş geçmiyor ama ben kavuşacağım günü bekliyorum, zaten sonsuzlukta buluşacağız. Boğazında düğüm, ciğer yangını, nefes alamama neymiş onda öğrendim. Allah im babanı size bagislasin Allah şifaların en büyüğünü versin .Nasil dayandın peki? Ben boğuluyorum. Nefes alamiyorum. Ağlama nöbetleri geciriyorum
Babanız için 41 yasin Şerif okuması sizde birden fazla okuyabilirsiniz41 yasin okuyacağım kendim. Ama tek kişi okuyabilir mi? Yoksa 41 kişi mi okumalı?
500 aldım kqlan 6000500 aldim ya şafi..
Kalan : 6500..
Kalan 30001.000 aldimm
Kalan 2.000
Allah razı olsunS Sardunya21 canım 70.000 ya şafi okuması bitti RABBİM tez vakitte kalıcı şifa versin babacığına aminnnnnokuyan dua eden herkesten ALLAH razı olsun
Yasin Şerif
Kalan 34
1 Yasin okuyacağım.Kalan yasini şerif 33.Babamın adı soyadı galip demir
1 Yasin okuyacağım.Kalan yasini şerif 33.
Allah babanıza şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?