- 27 Ekim 2017
- 3.839
- 15.831
- 208
- Konu Sahibi Sardunya21
-
Çok geçmiş olsun. Allah kalıcı şifa versin. İnşaallah en az hasarla atlatır. Okuduğumuz bu dualar tez zamanda tecelli eder de size ferahlık verir inşaallah.Kardeş bugün doktor söyle bilgi vermiş. Anevrizma kanamasi na bağlı o damarı sant ile kapatmışlar.ana kanama durmuş.ama beynin ulaşılamayan bölgelerine kan artığı gitmiş. Vücut zamanla emebilir de emmeyebilir de .kalıcı hasar illaki olacak demiş
Tansiyonu 25 idi. O düşmüş. Pazar günü uyandırmaya çalışacaklar. Entube halde şua.n
.
Oksijenden yoksun kalırsa ttakeostomi aciilacak
500 aldım kalan 32.5001000 tane okudum
Kalan 33.000
1 tane okudum YasinYasin paylasabilcek olan kardeşlerim var mu acaba? Ne kadar fazla okuyabilirsek
Rabbım binlerce kez razı olsun senden. Ennzor anında da hem dünyada hem ahirette Rabbım yetişsin. Elleriniz cennet kapısı acsin1 tane okudum Yasin
Bugün 1 Yasin de ben okuyayım 1 yasinde annem okur inşallahRabbım binlerce kez razı olsun senden. Ennzor anında da hem dünyada hem ahirette Rabbım yetişsin. Elleriniz cennet kapısı acsin
Yasin paylasabilcek olan kardeşlerim var mu acaba? Ne kadar fazla okuyabilirsek
Allah razı olsun kardeşim güzel duan içinRabbım binlerce kez razı olsun senden. Ennzor anında da hem dünyada hem ahirette Rabbım yetişsin. Elleriniz cennet kapısı acsin
Allah razı olsun. Ummadığınız anda da Rabbım yetişsin sizlere. Cennetinde müjdeleyiniz katinda1 yasin ben aldim.
1000 aldım kalan sayı 30.0001000 aldım
KALAN 31.000
1000 aldim kalan 28.0001000 tane okudum.
Kalan 29.000.
Babacigimin uyutma ilacını pazartesi kesecekler. Entube suan3000 tane okudum.
Kalan 21.000.
Babanızın durumu nasıl konu sahibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?