- 24 Eylül 2020
- 966
- 680
- 53
- 36
- Konu Sahibi Sardunya21
-
Müjdeli haberler ile dönersiniz inşaallah.Yarın bizim için kritik gun
2 bin aldım rabbim şifa versin amin
500 aldımKalan 17.000
Nasil dayandın peki? Ben boğuluyorum. Nefes alamiyorum. Ağlama nöbetleri geciriyorumAban için dua edeceğim, benim oğlum babamdan 40 gün sonra doğdu ama inşallah senin kaderin güzel olur dedesiyle oyunlar oynayarak büyür, ben gebelikte hep ağladım tuhaftir çocuk şimdi 3 yaşında ağlayacağım diye korkuyor. Demekki karnında herşeyi biliyordu. Hep anne ağlama anne gitme diyordu,o psikolojiyle ölmeyi istemiştim, elbetde yavruma kıyamazdım, Allah im çocuklarımızı bize bağışlasın, sensesaglicakla kucağına al ve babam a da rabbim mucizeler şifalar yaşatsın yoldayım onun için ayet-el kürsü okuyacagim
S Sardunya21 gecmis olsun Allah sifa versin burda etiketle daha cabuk toplanir ben okuyamadigim icin alamayacagim ama arkadaslardan alan olur41 yasin okuyacağım kendim. Ama tek kişi okuyabilir mi? Yoksa 41 kişi mi okumalı?
Etiketleme nasıl oluyor bilmiyorum kardesS Sardunya21 gecmis olsun Allah sifa versin burda etiketle daha cabuk toplanir ben okuyamadigim icin alamayacagim ama arkadaslardan alan olur
her nickin onune @ isareti koyuyorsunEtiketleme nasıl oluyor bilmiyorum kardes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?