Babam icin dua edin Allah rizasi icin

Aban için dua edeceğim, benim oğlum babamdan 40 gün sonra doğdu ama inşallah senin kaderin güzel olur dedesiyle oyunlar oynayarak büyür, ben gebelikte hep ağladım tuhaftir çocuk şimdi 3 yaşında ağlayacağım diye korkuyor. Demekki karnında herşeyi biliyordu. Hep anne ağlama anne gitme diyordu,o psikolojiyle ölmeyi istemiştim, elbetde yavruma kıyamazdım, Allah im çocuklarımızı bize bağışlasın, sensesaglicakla kucağına al ve babam a da rabbim mucizeler şifalar yaşatsın yoldayım onun için ayet-el kürsü okuyacagim

Nasil dayandın peki? Ben boğuluyorum. Nefes alamiyorum. Ağlama nöbetleri geciriyorum

41 yasin okuyacağım kendim. Ama tek kişi okuyabilir mi? Yoksa 41 kişi mi okumalı?

Yasin okuyabilirsiniz beni çok mutlu edersiniz. Kimin duasına icabet olunur bilinmez. Babacigim çok çekti. Çocukken yetim ve öksüz büyüdü
Kardeşlerine babalık, analık yaptı. Didindi çalıştı
Evde kaldığı gün sayısı 10 u geçmez neredeyse. 62 senede.
Açlıktan mısır kocaninı yemiş. Çöpe attığımız cilik, bozuk yumurtayı yemişler.yoklugu dibine kadar gormus.
Ben onu kızımla büyütüp gül gbi bakacaktim ..karşı daireyi tutacaktık onlara.
En son gelisinde bol bol foto çektim hep. Cumaya giderken arkasından uzuN uzun baktım. Doyamadım nedense dedim. Allah hissettirmis gbi. Zehra m gözümde tütüyor, demiş hep. Ben ona bot almıştım ayakları üşümesin diye. 4 gün giyebildi
Kızım bana bot aldı diye gizlice ağlamış

Dayanamıyorum, nefes alamiyorum. Ölüyorum sanki

Rabbim acil şifalar versin babanıza.
1000 tane okurum.

Kalan: 11000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…