Babam kalp krizi geçirdi

KomandoYareni

Mom to be... ❤️
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
3.341
13.231
Babam kalp krizi geçirmiş bu sabah işe çıktı Ankara'ya gidiyordu. Öğlende kandilini kutlamak için aradım bir adam açtı telefonu ve söyledi. Stend takmışlar yoğun bakımdaymış. Anneme söyledim abimi aradık o biliyormuş hatta sesini duydum dedi ama bizi ferahlatmak için mi söyledi bilmiyorum saatlerdir ağlıyorum. Şimdi eniştem, teyzem, annem ve abim Ankara'ya gidiyorlar fakat beni götürmüyorlar. Kendimi suçlu hissediyorum okul borcum var vakıf üniversitesinde okuyorum belki ona sıkıldı araba aldı bana onun taksidi var belki hepsi üst üste geldi sıkıldı. Kendimi çok suçluyorum. 2 gün yoğun bakımda kalacakmış benim burda yaşlı bir anneannem var bana emanet etti ailem ama ben burada duramıyorum. Gitmek istiyorum ama gidemiyorum. Allah kimseye böyle bir şey yaşatmasın kendimi çok buruk hissediyorum ya yalan söylüyorlarsa diye aklımda hep kötü senaryolar canlandırıyorum. 2 gün yoğun bakımda kalması normal mi? Kendinde diyor arkadaşı abim de konuştum diyor ama çok korkuyorum.

Öncelikle cok cok gecmis olsun, mübarek günün hatırına şifasını versin insallah babacıgının. Kendini suçlama tatlım, kalp krizi kalp damar Rahatsızlığı olan veya ailesinde bu tür Rahatsızlığı olan insanlardada görülebilir.stres Faktörü gözetmeksizin. Ayrıca stresten bile olsa genel olarak bişeye canı sıkılmış olabilir herseyi kafasına takıyor olabilir, senim Yüzünden değildir

Allah acil şifa versin öncelikle çok gecmiş olsun.
Iki günden fazla da kalabilir Babanız yoğun bakımda eğer ek hastalığı da varsa bazen süre uzayabiliyor. Biz durumunu bilmeden ne desek boş ancak bu aşamada kendinizi suçlayarak yok yere üzersiniz sadece. Babanız borçlarını kendi kararıyla yapmış sonuçta, yetişkin bi insan kendi kararlarını verebilir, siz vakıf üniversitesinde okuyorsunuz diye üzülüp kalp krizi geçirmemiştir stres ya da üzüntü sadece tetiği çeker ama Babanız zaten dolu tabanca şeklinde geziyormuş sadece bu zamana denk gelmiş kriz. Allah yardımcınız olsun, Babanıza elbette üzülün ama kendinizi de boşuna harap etmeyin

Canım allah bu mübarek günde tüm hastalara şifa versin. Benim babamda ramazanın ilk haftası öyle olmuştu. Öyle olmuştu yazıyorum çünkü hala hastalığın şokundan çıkamadım ve adını bile anmak istemiyorum.
Babam 4 gün yoğun bakımda kaldı. Doktorlar kriz geçirenleri gözetim altında tutmak için tedbir amaçlı tutuyorlar.
Sen kafana takma ve yanındayken hep moralini yüksek tut. Onun şu anda tek ihtiyacı moral.
Yoğun bakımdayken dizilerdeki gibi olmuyorlar ama :) babamin cep telefonu bile yanındaydı :KK70:
Allah tekrardan acil şifalar versin ve düşmanıma bile böyle bir acı yaşatmasın.
kendim yaşamadan önce anlamıyordum ama başa gelince çoook zor bir durum :KK43:

Babam kalp krizi geçirmiş bu sabah işe çıktı Ankara'ya gidiyordu. Öğlende kandilini kutlamak için aradım bir adam açtı telefonu ve söyledi. Stend takmışlar yoğun bakımdaymış. Anneme söyledim abimi aradık o biliyormuş hatta sesini duydum dedi ama bizi ferahlatmak için mi söyledi bilmiyorum saatlerdir ağlıyorum. Şimdi eniştem, teyzem, annem ve abim Ankara'ya gidiyorlar fakat beni götürmüyorlar. Kendimi suçlu hissediyorum okul borcum var vakıf üniversitesinde okuyorum belki ona sıkıldı araba aldı bana onun taksidi var belki hepsi üst üste geldi sıkıldı. Kendimi çok suçluyorum. 2 gün yoğun bakımda kalacakmış benim burda yaşlı bir anneannem var bana emanet etti ailem ama ben burada duramıyorum. Gitmek istiyorum ama gidemiyorum. Allah kimseye böyle bir şey yaşatmasın kendimi çok buruk hissediyorum ya yalan söylüyorlarsa diye aklımda hep kötü senaryolar canlandırıyorum. 2 gün yoğun bakımda kalması normal mi? Kendinde diyor arkadaşı abim de konuştum diyor ama çok korkuyorum.

normal canım iki gün yoğun bakımda kalması, Allah acil şifalar versin inşaallah babanıza, hatta sağlık bekleyen herkese inşaallah

Allah acil şifalar versin. Benim annem de kalp krizi geçirmişti. Yanlış hatırlamıyorsam 2-3 gün kalmıştı. Gönlünüzü ferah tutun. Stent takıldıysa tıkalı damar açılmıştır. Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun

Babam kalp krizi geçirdiğinde gece 4 te kurtaramadık demişler anneme ertesi gün öğleden sonra 4 te annem ile sohbet ediyormuş iki gece yoğun bakımda yattı bir gece serviste sonra eve çıktı

Atlatın umarım

Bi sorun olsa sesinden konusmasindan anlarsınız abinizin herhalde, hem hep beraber gitmezlerdi :KK43:
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah

Dayımda kalp krızı geçirip stend takılmıştı..
Birkaç gün yoğun bakımda kalıp sonra çıkmıştı..

Babama da stend takılmıştı..oda rahatça çıkmıştı..

Gonlunu ferah tut ve bol bol dua et..geçmiş olsun..

Kotu bişey olsa bence soylerlerdi..

Allah sifa versin babaniza ve bütün hastalara akliniza kötü şeyler getirmeyin inşallah iyileşir babanız bir an önce.

Sağolun.
Ek hastalığı şeker bu arada..

Tam şekeri var mı diye soracaktım mesajınızı okudum. Malesef şeker damarları tıkayan bir hastalık. Babam da ilk kalp krizini geçirdiğinde deliricek gibi olmuştum. 2 gün yoğun bakımda kalabilir. Sakın aklınıza kötü şeyler getirmeyin. Allah gecinden versin bir şey olsa söylememezlik etmezler. Mübarek günlerde Allah acil şifalar versin inşallah. Merak etmeyin bu günler de geçecek. Sağlığına kavuşacak inşallah.

bu mübarek gecede bol dua edin babanız için.inşallah herşey düzelir.babanız iyileşir.biran önce eski sağlığına kavuşur.çok üzmeyin kendinizi,kötü düşünmeyin.

Çok geçmiş olsun, acil sifalar diliyorum.kendinizi suçlamayın. Havalar sıcak ondan bile etkilenmiş olabilir. 2gün kalması normal,geçen hafta dedem yaşadı aynı durumu,2 gün kaldı hastanede. Zaten aksi bir durum olsa gizlemezler.

X