Babam kanserken nişanlanmalı mıyım

bencede nişanlanın.
hem bırakıp gitmekte ne demek.haftada 1 gelme şansınızda mı yok? eğer evlenirsen uzak bir yere mi gelin gideceksin?
babana öncelikle acil şifalar dilerim.böyle durumlarda babalar ve anneler evlatlarının özellikle kızlarının mutluluklarını görmek,onları evlendirmek,torun sahibi olmak ve rahatlamak istiyorlar.allah gecinden versin ama hayat bu kimin nerde ve ne zaman öleceği belli değil.aksi halde gözleri arkada gidiyorlar bu dünyadan evlatlarımı evlendiremedim ortada bıraktım diye.
bence bu işi gerçekleştirirsen baban çok sevinecek.sonuçta hayatında güzel birşey olacak.kızını nişanlayacak.moral olacak bu ona.canım yaa şimdiden düşünüyorum.kim bilir ne kadar mutlu olacak nişanlanmak istediğini söylediğinizde.

ben de arkadaşlara katılıyorum. her amme baba evladının mutluluğunu görmek tatmak ister canım. ailenle bu konuyu konuş açıklığa kavuştur umarım herşey senin için iyi gider tatlım çok geçmiş olsun bu arada

Ben de nişan yapmanızdan yanayım.

Bu durum babanıza her şey yolunda mesajını verir ve kötü ruh halini üzerinden atmasına bir nebze de olsa yardımcı olur.

Hem de baban senin mutluluğuna şahit olup muylu olur.

Bu hastalıkta moral çok önemlidir bilirsin.

Rabbim acil şifalar versin.

Tez zamanda atlatırsınız inşallah.

Bugün baban için dua edeceğim.

kötü düşünceleri atın kafanızdan moral çok önemli.Allah şifa versin, tez zamanda iyileşir inşallah.Allah size bağışlasın.

Rabbim El-Şifa adı hürmetine şifa versin babanıza
umutsuz olmayın bu illeti atlatan bir tanıdığım var şu an bir sıkıntısı yok yıllar oldu atlatalı
tabi kontrolleri devam ediyor bir takım ilaçları var ama canı sağ

nişanlanma mevzusuna gelince bence sevinir
çünkü o da içten içe "şu kızcağız yuvasını kursa da aklımo'nda kalmasa" diye düşünüyordur.
anne-baba olmak öyle bir şey sanırım önce evlat diyor hepsi

Ailenle konuş durumu, baban mutlu gününü görmek istiyordur muhtemelen, ama yine de belli olmaz. Şu an daha hassas bir dönem babanın onayını alırsan daha güzel olur. Hem öyle sazlı sözlü değil de aile arasında, mütevazi bir nişan yapabilirsiniz. Çok çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda rabbim şifasını verir :26:

Hayati ertelememelisin babanda sevinir...

evlendikten sonra aynı şehirde olmayacaksınız anladığım kadarıyla.
her an yanında da olamayacaksın,her istediğinde gidemeyeceksin.
belki biraz bekleyebilirsin.senden başka evde bekar kardeşin,büyüklerin var mı peki?
Rabbim babana şifa versin inşallah.Allah yardımcınız olsun

Bir kanser hastasının elinden çıkan kitabı okumanızı tavsiye ederim, adı yaşamama yardım edin, ancak adına aldanıpta bunun bir yardım çığlığı olduğunu düşünmeyin. Kanserli hastalara nasıl davranılması gerektiğini aslında beklentilerini anlatan bir kitap ve gerçek hastalar tarafından yazılmış. Hayatınızı değiştirmeyin, ona destek olun ancak yaşanacakları da bu sebeple lütfen ertelemeyin. Hayat dediğiniz gibi süprizlerle ve muizelerle dolu, özellikle de kanser hastanesinde çalışan birisi olarak bunu özellikle söylemek istedim. Kitaba ulaşamazsanız size gönderebilirim...

Sevgiyle, sormak istediğiniz bir şey olursa cevaplamaya da hazırım...

cok gecmıs olsun Babanıza; Hayat umutlarla dolu.. Babanızın musadesını alarak Nısan yapmanız taraftarıyım ben.. Babanızın tedavısıne engel olmayacak bı donemde gelsinler ıstesınler.. Belkı nısan telasına hastalığıyla ılgılı sıkıntıları unutmasına vesıle olur.

çok teşekkür ederim ilginize, biz de elimizden geldiğince ona kanser değilmiş gibi davranıyoruz çünkü çok duygusal hemen bırakıyor kendisini bu işin ona iyi geleceğine ben de inanıyorum ama zamanlama sorunu olacak gibi. Kitabın adı neydi burada bulamazsam yardımınızı isterim mutlaka

akçiğer kanseri zor bir tür,benım babamada bu teshıs konuldu ama babamınkı oldukca agresıf olan bır turuydu,dıger turu tedavıye cevap verebılıyor ve 5 - 6 yıl falan kazandıraabılıyor.ben yenı nısanlanmıstım ogrendıgımde ama dugunumu goremedı babam,keske daha erken evlenseydım ve oglumu falan gorseydı,bu tur seylerıde paylasabılseydık.....sanırım anlatabıldımm.....

evet mutlaka şehir dışında olacağız o kesin belki onun memleketi belki başka şehir görev sebebiyle, evde iki kardeşim daha var onlarda ilgilenirler eminim ama insan ne kadar zamanının kaldığını bilemiyor günlerimiz sayılı gibi geliyor bu hastalık yüzünden benim de psikolojim bozuldu galiba.

Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
Babanız mürvetinizi görmek ister bence.
Ben babamı kaybettim, düğünümü, torununu göremedi bu sebeple benim düşüncem bu yönde sanırım.
Kolaylıklar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…