Merhaba bayanlar, aranıza yeni katıldım. Fikirlerinize ihtiyacım var. Babama yakın zamanda kanser teşhisi kondu( akciğer). Tedavi çok şükür ki şimdilik iyi gidiyor ama bu hastalık maalesef acı sürprizlerle dolu. Teşhis konmadan önce altı yıllık sevgilimle bu sene nişanlanmaya karar vermiştik ama benim kafam çok karıştı şimdi. Bir yandan bu mutluluğu yaşasın istiyorum, bir yandan da birkaç yıl sonra babamı bırakmak korkunç geliyor. Siz olsanız ne yapardınız? Şimdiden teşekkürler...
Kesinlikle nişanlanın ben babamı kaybettim 2 ay önce keşke görseydi diyorum hem moral olur babanıza
Çok geçmiş olsun bence de yapın nişanı ona da moral olur. Rabbim şifa versin inşallah
Bir kanser hastasının elinden çıkan kitabı okumanızı tavsiye ederim, adı yaşamama yardım edin, ancak adına aldanıpta bunun bir yardım çığlığı olduğunu düşünmeyin. Kanserli hastalara nasıl davranılması gerektiğini aslında beklentilerini anlatan bir kitap ve gerçek hastalar tarafından yazılmış. Hayatınızı değiştirmeyin, ona destek olun ancak yaşanacakları da bu sebeple lütfen ertelemeyin. Hayat dediğiniz gibi süprizlerle ve muizelerle dolu, özellikle de kanser hastanesinde çalışan birisi olarak bunu özellikle söylemek istedim. Kitaba ulaşamazsanız size gönderebilirim...
Sevgiyle, sormak istediğiniz bir şey olursa cevaplamaya da hazırım...
evlendikten sonra aynı şehirde olmayacaksınız anladığım kadarıyla.
her an yanında da olamayacaksın,her istediğinde gidemeyeceksin.
belki biraz bekleyebilirsin.senden başka evde bekar kardeşin,büyüklerin var mı peki?
Rabbim babana şifa versin inşallah.Allah yardımcınız olsun
Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.Merhaba bayanlar, aranıza yeni katıldım. Fikirlerinize ihtiyacım var. Babama yakın zamanda kanser teşhisi kondu( akciğer). Tedavi çok şükür ki şimdilik iyi gidiyor ama bu hastalık maalesef acı sürprizlerle dolu. Teşhis konmadan önce altı yıllık sevgilimle bu sene nişanlanmaya karar vermiştik ama benim kafam çok karıştı şimdi. Bir yandan bu mutluluğu yaşasın istiyorum, bir yandan da birkaç yıl sonra babamı bırakmak korkunç geliyor. Siz olsanız ne yapardınız? Şimdiden teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?