- 21 Mart 2025
- 323
- 118
- 18
- 19
- Konu Sahibi nurbenoule
İlk kez babam ile tartıştım
Dün kavga ettim
Normalde konuşamam korkarım konuşmaya ama bu sefer öyle olmadı
Kızlar bu güne kadar hep amilyat için süreyi uzatım kapanmayacagım dedim ailem tesettür kıyafet giydiriyor uzun bilerek yapıyorlar sıkılıp kapanlım diye kıyafetleri
Kapanmak istemiyorum
Babam ile tartıştım babam dindar biri değil ne Kur'an okur nede namaz ben de söyledim sen ne namaz ne de kuran okuyorsun dedim benimle alay eder gibi onlar ben ile Allah arasında siz benim evimde yaşıyorsunuz dedi şuan sizin günahınız benim günahım dedi. Çok tartıştık bu yüzden
Çevremdeki kadınlar din için kapanmıyor daha çok çevre söylemesin
çarşaf giyerim dedim Kur'an'a göre kapanırim dedim hayır dediler
Annem ile aram da yok durmadan herkesin içinde beni rezil ediyor dayımın yanında yemediğim hakaret yok
Ben bundan önceki soruda da telefonumu yks zamanı kaldıracağım dedim dediğim çıktı
Babam telefonunu kaldıracağım dedi
Amilyata 1 ay kaldı bunlar beni zorla kapatırlar ben ne yapacağım
Lütfen biraz tavsiye verin kafayı yiyeceğim
Dün kavga ettim
Normalde konuşamam korkarım konuşmaya ama bu sefer öyle olmadı
Kızlar bu güne kadar hep amilyat için süreyi uzatım kapanmayacagım dedim ailem tesettür kıyafet giydiriyor uzun bilerek yapıyorlar sıkılıp kapanlım diye kıyafetleri
Kapanmak istemiyorum
Babam ile tartıştım babam dindar biri değil ne Kur'an okur nede namaz ben de söyledim sen ne namaz ne de kuran okuyorsun dedim benimle alay eder gibi onlar ben ile Allah arasında siz benim evimde yaşıyorsunuz dedi şuan sizin günahınız benim günahım dedi. Çok tartıştık bu yüzden
Çevremdeki kadınlar din için kapanmıyor daha çok çevre söylemesin
çarşaf giyerim dedim Kur'an'a göre kapanırim dedim hayır dediler
Annem ile aram da yok durmadan herkesin içinde beni rezil ediyor dayımın yanında yemediğim hakaret yok
Ben bundan önceki soruda da telefonumu yks zamanı kaldıracağım dedim dediğim çıktı
Babam telefonunu kaldıracağım dedi
Amilyata 1 ay kaldı bunlar beni zorla kapatırlar ben ne yapacağım
Lütfen biraz tavsiye verin kafayı yiyeceğim