• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam kapanmamı söylüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

nurbenoule

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2025
323
118
18
19
İlk kez babam ile tartıştım
Dün kavga ettim
Normalde konuşamam korkarım konuşmaya ama bu sefer öyle olmadı
Kızlar bu güne kadar hep amilyat için süreyi uzatım kapanmayacagım dedim ailem tesettür kıyafet giydiriyor uzun bilerek yapıyorlar sıkılıp kapanlım diye kıyafetleri
Kapanmak istemiyorum
Babam ile tartıştım babam dindar biri değil ne Kur'an okur nede namaz ben de söyledim sen ne namaz ne de kuran okuyorsun dedim benimle alay eder gibi onlar ben ile Allah arasında siz benim evimde yaşıyorsunuz dedi şuan sizin günahınız benim günahım dedi. Çok tartıştık bu yüzden

Çevremdeki kadınlar din için kapanmıyor daha çok çevre söylemesin
çarşaf giyerim dedim Kur'an'a göre kapanırim dedim hayır dediler

Annem ile aram da yok durmadan herkesin içinde beni rezil ediyor dayımın yanında yemediğim hakaret yok
Ben bundan önceki soruda da telefonumu yks zamanı kaldıracağım dedim dediğim çıktı
Babam telefonunu kaldıracağım dedi
Amilyata 1 ay kaldı bunlar beni zorla kapatırlar ben ne yapacağım
Lütfen biraz tavsiye verin kafayı yiyeceğim

Peçe takacak sekilde kapanacakmissiniz. Ben normal bir kapanma diye burunla alakasini kuramamistim, baska uye açıklamış zaten, simdi anladim.
Ailem normal kapan diyor bende yıllarca burnumu bahane ettim kötü duruyordu kapanmak istemiyorum ama zorlarlarsa çarşaf giyerim Kur'an'a göre bunlar çevre için kapanmamı istiyor din için değil
Peçe takmayayacagim

İlk kez babam ile tartıştım
Dün kavga ettim
Normalde konuşamam korkarım konuşmaya ama bu sefer öyle olmadı
Kızlar bu güne kadar hep amilyat için süreyi uzatım kapanmayacagım dedim ailem tesettür kıyafet giydiriyor uzun bilerek yapıyorlar sıkılıp kapanlım diye kıyafetleri
Kapanmak istemiyorum
Babam ile tartıştım babam dindar biri değil ne Kur'an okur nede namaz ben de söyledim sen ne namaz ne de kuran okuyorsun dedim benimle alay eder gibi onlar ben ile Allah arasında siz benim evimde yaşıyorsunuz dedi şuan sizin günahınız benim günahım dedi. Çok tartıştık bu yüzden

Çevremdeki kadınlar din için kapanmıyor daha çok çevre söylemesin
çarşaf giyerim dedim Kur'an'a göre kapanırim dedim hayır dediler

Annem ile aram da yok durmadan herkesin içinde beni rezil ediyor dayımın yanında yemediğim hakaret yok
Ben bundan önceki soruda da telefonumu yks zamanı kaldıracağım dedim dediğim çıktı
Babam telefonunu kaldıracağım dedi
Amilyata 1 ay kaldı bunlar beni zorla kapatırlar ben ne yapacağım
Lütfen biraz tavsiye verin kafayı yiyeceğim
Yks’ye hazırlanıyorsan biraz daha sıkı çalış amilyat nedir?
Baban kapan diyor sen çarşaf diyorsun ona hayır diyor.
Bir burun ameliyatı diyorsun bir çarşaf diyorsun bir kapanmayacağım diyorsun.
Bir önce sakin dur kendin ne istiyorsun ona karar ver, git okulunu oku dersine çalış. Etrafın ne dediği önemli değil.

Baban kapan diyor sen çarşaf diyorsun ona hayır diyor.
Bir burun ameliyatı diyorsun bir çarşaf diyorsun bir kapanmayacağım diyorsun.
Bir önce sakin dur kendin ne istiyorsun ona karar ver, git okulunu oku dersine çalış. Etrafın ne dediği önemli değil.
Anlatamıyorum ki
Kafayı yiyeceğim artık
Benim ailem çevre için saçını ört diyor din için değil bende bu duruma kızıyorum kapanırsam dine göre kapanırim çevreye göre değil bunu da kabul etmiyorlar
Çevre susun yeter diyorlar bende bunu kaldıramıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X