• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamı kaybettim..

Sarimtirak8399

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2018
50
23
88
25
Herkese merhaba.1 hafta önce babamı kaybettim,aniden kalp krizi geçirdi.Elimden kahvesini içtikten 1 saat sonra vefat etti.Bazen hala gerçek gibi gelmiyor,mezarına bakıyorum burada gerçekten benim babam mı yatıyor diyorum.Ben 23 yaşındayım,etrafımdaki herkes yetim kaldın diyor.Acımı kimle paylaşırım bilmiyorum,belki birileri beni anlar diye yazıyorum..

Herkese merhaba.1 hafta önce babamı kaybettim,aniden kalp krizi geçirdi.Elimden kahvesini içtikten 1 saat sonra vefat etti.Bazen hala gerçek gibi gelmiyor,mezarına bakıyorum burada gerçekten benim babam mı yatıyor diyorum.Ben 23 yaşındayım,etrafımdaki herkes yetim kaldın diyor.Acımı kimle paylaşırım bilmiyorum,belki birileri beni anlar diye yazıyorum..
Başınız sağolsun. 🥺

Mekanı cennet olsun. Size de bol sabır dilerim. Daha çok yeni vefat etmiş.. bu durumu kabullenecek, yas tutacak ve daha sonra başlarda zor da olsa hayatınıza devam edeceksiniz. Hiçbir zaman unutulmuyor ancak ilerde şu an hissettiğiniz kadar yoğun ve sürekli bir acı hissetmeyeceksiniz. Ben de babasız büyüdüm, kimbilir kaç kişi bana da "yetim" demiştir. Bazıları sırf laf olsun diye, bazıları sizin ne hissedeceginizi düşünmeden, bazıları da acıdığı için kullanıyor bu ifadeyi. O yüzden ben asla annesi ölene "öksüz kaldın", babası ölene "yetim kaldın" veya eşi ölene "dul kaldın" demem. Diyenleri de duymazdan geliyorum. Anlam yüklemiyorum bu kelimeye, siz de öyle yapın.
Tekrardan başınız sağolsun...

Başınız sağ olsun, ben de ani beyin kanamasından kaybettim babamı. Nisana bir yıl olacak; ama ben hâlâ inanamıyorum, bazen rüya gibi geliyor. Mezara gitmek istemiyorum; çünkü o çürüyen bedenin ona ait olduğunu kanıksayamadım veya kanıksamak istemiyorum, yüzleşmekten kaçınıyorum. Acınız çok çok çok taze, zaman iyileştirecek ama unutturmayacak.

Allah rahmet eylesin ve size de dayanma gücü versin inşallah bu günler de geçecek

13 gün oldu babamı toprağa vereli o mezara kimi gömdük bilmiyorum ama babam değildi gibi.
sigarayı bıraktığım zamanlardaki gibiyim sürekli bir şey yapmayı unutmuşum sürekli bir sersemlik sürekli bir yoksunluk...
tek dileğim Rabbim kendisinin dünyadaki dürüstlüğü adaleti ile muamele etsin🙏

mekanları cennet olsun inşallah..

Babamı bir sabah usulca kalp krizinden kaybedeli 15 ay oldu, acım hiç geçmedi. Evet bir yerden sonra hayatına devam edebiliyorsun ama gözlerinin aniden dolması, boğazının düğümlenmesi hiç geçmiyor. Önceden mutlu olduğun şeyler artık mutluluk vermiyor, olsa da olur olmasa da olur gibi görüyorsun herşeyi... Rabbim sabırlar versin, mekânı Cennet olsun inşallah 🤲

Basiniz sağolsun. Rabbim sabir versin size. Kim var yanınızda kiminle kalıyorsunuz

Milletin dili poşet değil ki büzesin. Başınız sağolsun Allah mekanını cennet eylesin inşallah.

Bu arada yetim veya öksüz kalmak ayıplanacak bir şey değil. Kendilerince ne yapmaya çalışıyorlar anlam veremedim..

Babam çok hasta,yaşı da var nasıl iyileşecek nasıl atlatacak bilmiyorum.Birden çok ciddi hastalığı var,acınızı derinden hissettim,Allah sabır versin mekanı cennet olsun

Başın sağ olsun
5 ay önce bende babamı kaybettim
Seni çok iyi anlıyorum
Ölmeden bir gece önce hastanede bilinci gidip geliyordu
Son bana benden bir isteğin var mı dedi hayır dedim o zaman elveda babacım dedi
Annem ağlıyordu hatun ne olur bana bir gülsene diyordu
Bazen canım o kadar acıyorki
Sonra unutup hayata devam ediyorum
Sabır dilerim
Baba deyince bile ağlıyorum hala
Ki ben ağlamazdım kolay kolay

Back