• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamı kaybettim..

Başınız sağ olsun.Allahım rahmet eylesin.Bende 4ay önce annemi kaybettim covid iyileşti birden fenalaştı ve kaybettik.pıhtı atmış akciğerine.Ani olduğu için kabullenmek zor bende yaşıyorum ayni duyguları.Bol bol yasin okuyorum.elimden geldiğince hayir yapiyorum.benim yaptığım tüm iyiliklerden onunda sevabı olsun diye dua ediyorum.Hayirli evladı olanın amel defteri kapanmamış.benim baba annem onu bosayinca bizi şimdi.hiç görmedim.kardeşte yok.kendimi yalniz hissediyorum.zamanla daha az ağlıyor insan.lakin yürek hep buruk.hayata karışmaya çalışıyorum.işim den dolayı memlekete 16saat uzakta evliyim mezara gidemiyirum.belki bu iyi birşey yoksa çok etkilenir insan

çok üzüldüm başınız sağolsun. Yakın zamanda covid aşısı oldumu onu merak ettim.
Çok sağolun Allah razı olsun,4.dozunu olmuştu acaba ondan mı diye düşünmeden edemiyorum.
Bende 15 yaşımdayken kaybettim babamı
Hastaydı hep başınız sağolsun canım mekanı cennet eylesiin rabbimm 🥺
Çok üzüldüm inanın,teşekkür ederim Allah razı olsun sizin de başınız sağolsun inşallah mekanı cennet olsun..

• Beğen
Reactions: Jou
Başınız sağ olsun.Allahım rahmet eylesin.Bende 4ay önce annemi kaybettim covid iyileşti birden fenalaştı ve kaybettik.pıhtı atmış akciğerine.Ani olduğu için kabullenmek zor bende yaşıyorum ayni duyguları.Bol bol yasin okuyorum.elimden geldiğince hayir yapiyorum.benim yaptığım tüm iyiliklerden onunda sevabı olsun diye dua ediyorum.Hayirli evladı olanın amel defteri kapanmamış.benim baba annem onu bosayinca bizi şimdi.hiç görmedim.kardeşte yok.kendimi yalniz hissediyorum.zamanla daha az ağlıyor insan.lakin yürek hep buruk.hayata karışmaya çalışıyorum.işim den dolayı memlekete 16saat uzakta evliyim mezara gidemiyirum.belki bu iyi birşey yoksa çok etkilenir insan
Allah razı olsun çok sağolun.Okurken kendi acımı unutup sizinkini hissettim resmen.Yalnız hissetmeyin olur mu kimse tamamen yalnız değildir bu dünyada,buraya yazın dilerseniz mesaj atın konuşalım tanışmıyoruz ama konuşurum dertleşirim sizinle acılarımızı paylaşırız..Ben de hatim indirdim babam için,çocuk sevindireceğim inşallah iyilikler göndereceğim babama öbür dünyada bir nebze olsun yükü azalır belki.Daha ne yapabiliriz ki sevdiklerimiz için öyle değil mi? Rabbim annenizin mekanını cennet eylesin,inşallah çok iyidir gittiği yerde biz onlar için iyilik dağıtmaya devam edeceğiz

Allah razı olsun çok sağolun.Okurken kendi acımı unutup sizinkini hissettim resmen.Yalnız hissetmeyin olur mu kimse tamamen yalnız değildir bu dünyada,buraya yazın dilerseniz mesaj atın konuşalım tanışmıyoruz ama konuşurum dertleşirim sizinle acılarımızı paylaşırız..Ben de hatim indirdim babam için,çocuk sevindireceğim inşallah iyilikler göndereceğim babama öbür dünyada bir nebze olsun yükü azalır belki.Daha ne yapabiliriz ki sevdiklerimiz için öyle değil mi? Rabbim annenizin mekanını cennet eylesin,inşallah çok iyidir gittiği yerde biz onlar için iyilik dağıtmaya devam edeceğiz
Allah senden razi olsun kardeşim.O kadar duygulandim ki mesajına ağladim.ictenligini yüreğimde hissettim inan.Tabiki konuşalım mesajlasalim.çok memnun olurum.Allahim yaptığın hayırları kabul etsin.Eminim babaciginin mekanı Cennettir senin gibi güzel yürekli bir evlat yetiştirmiş.Allaha emanet ol bol dua ile,❤❤

Allah senden razi olsun kardeşim.O kadar duygulandim ki mesajına ağladim.ictenligini yüreğimde hissettim inan.Tabiki konuşalım mesajlasalim.çok memnun olurum.Allahim yaptığın hayırları kabul etsin.Eminim babaciginin mekanı Cennettir senin gibi güzel yürekli bir evlat yetiştirmiş.Allaha emanet ol bol dua ile,❤❤
Çok duygulandım..Senin de böyle büyük ve iyilik dolu kalbin oldukça annenin yeri çok iyidir,evladının onun için yaptıklarını gördükçe daha da mutlu oluyordur.Yüreğimle ne zaman istersen yanındayım kardeşim,inşallah çok huzurlu çok mutlu bir ömrün olur ❤️

Çok duygulandım..Senin de böyle büyük ve iyilik dolu kalbin oldukça annenin yeri çok iyidir,evladının onun için yaptıklarını gördükçe daha da mutlu oluyordur.Yüreğimle ne zaman istersen yanındayım kardeşim,inşallah çok huzurlu çok mutlu bir ömrün olur ❤️
Çok teşekkür ederim inşallah kardeşim,💐💐

13 gün oldu babamı toprağa vereli o mezara kimi gömdük bilmiyorum ama babam değildi gibi.
sigarayı bıraktığım zamanlardaki gibiyim sürekli bir şey yapmayı unutmuşum sürekli bir sersemlik sürekli bir yoksunluk...
tek dileğim Rabbim kendisinin dünyadaki dürüstlüğü adaleti ile muamele etsin🙏

mekanları cennet olsun inşallah..
Kusura bakmayın mesajları okurken yeni fark ediyorum bazen sizlerin yazdıklarınızı,hemen hemen aynı zamanlarda yitirmişiz.Çok teşekkür ederim sizin de başınız sağolsun inşallah çok iyilerdir 1 ay olacak ama hala ilk günkü gibiyim..

Başınız sağ olsun, ben de ani beyin kanamasından kaybettim babamı. Nisana bir yıl olacak; ama ben hâlâ inanamıyorum, bazen rüya gibi geliyor. Mezara gitmek istemiyorum; çünkü o çürüyen bedenin ona ait olduğunu kanıksayamadım veya kanıksamak istemiyorum, yüzleşmekten kaçınıyorum. Acınız çok çok çok taze, zaman iyileştirecek ama unutturmayacak.
Sağolun sizin de başınız sağolsun mekanları cennet olsun inşallah.Hayatımız o kadar anlamsız geliyor ki artık.Yaşıyoruz,seviyoruz,seviliyoruz kısaca bir hayat kuruyoruz sonra sadece bir mezar taşında numara oluyoruz.Ben orada yatanın babam olduğuna inanmıyorum hiçbir zaman da inanmayacağım sanırım.Bizim sevdiklerimiz kalbimizde orada asla çürümeyecekler

Babamı bir sabah usulca kalp krizinden kaybedeli 15 ay oldu, acım hiç geçmedi. Evet bir yerden sonra hayatına devam edebiliyorsun ama gözlerinin aniden dolması, boğazının düğümlenmesi hiç geçmiyor. Önceden mutlu olduğun şeyler artık mutluluk vermiyor, olsa da olur olmasa da olur gibi görüyorsun herşeyi... Rabbim sabırlar versin, mekânı Cennet olsun inşallah 🤲
Başınız sağolsun sizin de mekanları cennet olsun inşallah..İnsan kayıplarla büyüyormuş şimdi anladım.Her zaman ailenin şımartılan küçük çocuğuyken babamla birlikte çocukluğumu da bir mezarın içine gömdüm.Tek dileğim umarım bizi görüyorlardır,duyuyorlardır onları ne kadar özlediğimizi biliyorlardır

Başınız sağolsun mekanı cennet olsun size ve ailenize de Allah sabır ve güç versin🤲 2020 temmuzda kaybettik biz de babamızı 58 yasindaydı babam baypasstan cikti 6. Gun taburcu oldu evde tvnin karsisinda keyfi yerindeyken bir anda gitti. Her sey iyi gidiyordu oysa ameliyati guzel gecti cabuk toparladi derken dunya basimiza yikildi ben 32 yasimdaydim ama en kucuk kardesim 20 yasinda size cok benziyor durumumuz. Ani olumler cok kotu cunku hic alisamiyorsunuz aslinda.. hep nedenlerle yasiyorsunuz alismaktan ziyade mecburen alisiyorsunuz mezarliga gitmeyi sevmiyorum bazen cunku her seyi tazeliyor bende nedenleri kabullenememeyi. Cok ozluyorsunuz benim o gunden beri hep bi burukluk var hayatimda bayramlar mutluluklar her sey eskiden daha mutluyduk her seyin tadi farkliydi gibi buna da alistik mecbur. Yine mutlu oluyorsunuz ama biraz buruk bi mutluluk oluyor. Hayat boyle kimileri erken gidiyor kimileri gec ama herkes gocuyor malesef kalici degiliz. 23 yasinizda guzel anilariniz vardir onlar cok kiymetli hele de guzel iliskiniz varsa ne mutlu size.. hayatta olup babalik yapmayanlar var ya da cok daha erken kaybetmis insanlar. 20 yasinda insana yetim oksuz demek bana garip geliyor yetim oksuz kucuk yasta kaybeden cocuktur ailesini benim icin. Siz yetiskin akli basinda guclu bir insansiniz. Kendinizi o sifatlara sokup daha cok uzmeyin. Ben babami kaybettikten sonra cok ddgistim karakter olarak olgunluk aklim basima daha cok geldi keske gelmeseydi ama insan buyuyor anne ta da babasini kaybedince. Olumsuzlugun icinde bi tek olumlu olan sey bu bi de ailece daha cok kenetlendik zaten kenetliydik de daha cok birbirimize sarildik. Insallah siz de oyle olursunuz. Icinize ferahlik versin Allahim zorlandigimizda destek alin mutlaka biz cogumuz aldik ve iyi gedi. Tekrar basiniz sagolsun

Herkese merhaba.1 hafta önce babamı kaybettim,aniden kalp krizi geçirdi.Elimden kahvesini içtikten 1 saat sonra vefat etti.Bazen hala gerçek gibi gelmiyor,mezarına bakıyorum burada gerçekten benim babam mı yatıyor diyorum.Ben 23 yaşındayım,etrafımdaki herkes yetim kaldın diyor.Acımı kimle paylaşırım bilmiyorum,belki birileri beni anlar diye yazıyorum..
Basiniz sağolsun çok gençsin ama ayaklarının üstünde durabilir sin unutma.bu dünya gelip geçici sakin baban için isyan etme hayata hepimiz gideceğiz gereck dünyaya.baban için dua et ona yapabileceğin en iyi şey o hayata sarıl onun için güzel güzel yasa .
Sen yetim kalmadın zaten büyüdün kendi ayaklarının üstünde durdukça baban çok sevinecek öbür dünyada rahat edecek.
Yetim kaldın ne demek yaa.
Sen küçük çocuk degilsinki Allah korusun sen hadi küçük olsaydın ne olucakti o daha acıydı.ilgiye muhtactin şimdi okudun büyüdün herşeyi tanıdın anladın çok şükür bak.sukret ve önüne bak hayata sarıl

Burda bir bayan demiş yaşayıp kötü olan babalar var. sen bak babanı seviyorsun vefat etti ama en azından onu çok iyi aniyorsun.
Bende evin en kucuguyum ama benim babam yaşıyor hiç iyi bir yönüyle anamam onu.benim babam bize ne çocukluğumuzu yaşattı ne gençliğimizi hiçbir kardesimde iyi anmaz annemde hala bugün olmuş sinir hastası ve hiç iyi bir yönü yok..
Ama şans bize evliliğimiz de güldü çocuklarımın babası eşim benim hem babam hem hayat arkadaşım oldu.cok şükür 🙏🙏

Şu babasını iyi ananlar inanın çok şanslısınız vallahide billahide benim babamın yasttiklarinin onda birini yasaydiniz babanızın adını anmazdiniz biz gene tüm kardeşlerim saygıda o haldeyken kusur etmiyoruz

Başınız sağ olsun, ben de ani beyin kanamasından kaybettim babamı. Nisana bir yıl olacak; ama ben hâlâ inanamıyorum, bazen rüya gibi geliyor. Mezara gitmek istemiyorum; çünkü o çürüyen bedenin ona ait olduğunu kanıksayamadım veya kanıksamak istemiyorum, yüzleşmekten kaçınıyorum. Acınız çok çok çok taze, zaman iyileştirecek ama unutturmayacak.
Öyle düşünme swancım. Bedenlerimiz bu dünya için giysimiz. Mezara gömdüğümüz sadece giysi. Ben morga da girdim. Orda yatan babam değildi. İnsanın bedenini kıymetli yapan ruhlarımız. Kaybettiklerimiz şu an farklı bir alemde bizi bekliyor. Ben hep böyle hissettim.
Yakınlarını kaybeden bütün arkadaşlarımıza baş sağlığı dilerim. Kendi babam başta olmak üzere hepsini mekanı cennet olur inşAllah.

Back
X