babam kayınpederimi sevmiyor

Benimki de bayılmaz. Niye bu kadar önemli?

Niye kafanıza takıyorsunuz ki? Sevmeye mecbur mu? Babanız kayınpederinizle evli değil neticede. Siz kocanızla olan ilişkinize bakın gerisi umurunuzda olmasın

Eşinin yanında birşey demiyorsa sorun yok sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda kimse kimseye bayılmıyor. Takılcak ne var?

Eşinin yanında birşey demiyorsa sorun yok sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda kimse kimseye bayılmıyor. Takılcak ne var?
Bana yansıtıyor ben daha nişanlıyım. Bu evresw bu şekilde olması beni üzüyor bana yansıtılması da

Bana yansıtıyor ben daha nişanlıyım. Bu evresw bu şekilde olması beni üzüyor bana yansıtılması da

İşte kp adayın daha o, nişanlı iken ne böyle kp,kaynana kelimeleri kullanıyorsunuz ki geçen konusu döndü de birşey dedik diye neler dediler Adama kocam diyor musun şuan mesela? Damat adayı sonuçta. Nişanlımın babası desen kimse yanlış anlamazdı bak herkes seni evli sandı.

Benim babamın söylediklerini duysanız kesin felç geçirirsiniz.
Bir gün hak verebilirsiniz şimdiden keskin olmayın(arkasından konuştuğumuz şeyler ilişkilere renk katıyor)

Benim babamın söylediklerini duysanız kesin felç geçirirsiniz.
Bir gün hak verebilirsiniz şimdiden keskin olmayın(arkasından konuştuğumuz şeyler ilişkilere renk katıyor)
Sizinki neler diyor?
bu durum nasıl renk katıyor anlamadım

`