- 12 Haziran 2023
- 276
- 604
- 23
- 34
- Konu Sahibi Aysegullerden
-
Takmayın benim babam da sevmiyor konuşmazlar hiç hatta babam evli olduğum memleketin çogundan nefret ediyor böyle söylendiği olur umursamam beni alakadar etmiyor eşime bişey söylemediği zaman sıkıntı yok eşime bişey derse karşısında dururumBabam kayınpederimi sevmiyor. ne zaman konusu açılsa o bi bk yapamaz diyor. Bunun nasıl üstesinden gelirim. Kafama takıyorum sürekli
Çeyiz haxırlığındayım ben.Benimki de bayılmaz. Niye bu kadar önemli?
Bence haklı baban. Armut dibine düşermiş. Oğlu neyse babası da odur, senin bekaretini sürekli sorgulayan ve sana yemek bile ısmarlamayan adamın peşindesin hala. Hayır sinir bozucu bu durum. Dişlerimi sıkıyorum artık nasıl bu kadar acizsinHer seferinde söylendiğinde başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor
Yahu adam haklı bilmediğin şeyler varGerekçesi ne?
Sevmeyebilir ama kötü şeyler yaşanmadıysa asgari düzeyde de olsa saygı duymak zorunda.
Kendi kendine taktı ise, umarım haddini bilmeyi öğrenir, bu yaştan sonra zor olsa da.
ailenin durumu kötü müÇeyiz haxırlığındayım ben.
kendi çeyizimi kendim yapamıyorum masraflarından dolayı
Bana herşeyi aldırıyon da o adam bi bk yapmaz dedi kayınpeder için
Burada yazamam banlanırımSizinki neler diyor?
bu durum nasıl renk katıyor anlamadım.
Aboo, adam demek bunları duysa furacak hepsini. Zaten bu haliyle bile umut görmüyor, istemiyor.Bence haklı baban. Armut dibine düşermiş. Oğlu neyse babası da odur, senin bekaretini sürekli sorgulayan ve sana yemek bile ısmarlamayan adamın peşindesin hala. Hayır sinir bozucu bu durum. Dişlerimi sıkıyorum artık nasıl bu kadar acizsin
Hayır konu sahibi de bi sorunlu. Eski mesajlarına bakın ilk gece ya kanamam olmazsa diye sorular sormuş kaç kere. Nişanlısı aşırı berbat biri hediye almıyormuş . Saçma gelebilir ama tabii ki hediye alacak. Değer göstergesi. Babası insan sarrafıymış.. ama Ayşegül hanım yok ayrılmazAboo, adam demek bunları duysa furacak hepsini. Zaten bu haliyle bile umut görmüyor, istemiyor.
Sevmek zorunda değil yani boşverin arada kalırsınız onu idare et bunu idare et. Herkes olduğu gibi olsun değişmez. Övseniz size cephe alır hak verseniz iyice abartır. Konusunu açtırmayonBabam kayınpederimi sevmiyor. ne zaman konusu açılsa o bi bk yapamaz diyor. Bunun nasıl üstesinden gelirim. Kafama takıyorum sürekli
Mesaj atabilirsiniBurada yazamam banlanırım
Renk kısmı ironi içerir.siz herşeyi bukadar ciddiye alırsanız vayyy halinize
Şu an eski mesajlarımı konuşmuyorum bir babanın kızına böyle konuşması normal mi onu söylüyorumHayır konu sahibi de bi sorunlu. Eski mesajlarına bakın ilk gece ya kanamam olmazsa diye sorular sormuş kaç kere. Nişanlısı aşırı berbat biri hediye almıyormuş . Saçma gelebilir ama tabii ki hediye alacak. Değer göstergesi. Babası insan sarrafıymış.. ama Ayşegül hanım yok ayrılmaz
Ben eski konularımı konuşmak istemiyorumAboo, adam demek bunları duysa furacak hepsini. Zaten bu haliyle bile umut görmüyor, istemiyor.
Alsın almasın, ne fark eder? O kendi kızına yapıyor. Ayrıca böyle dese ne olacak? Mesele edilecek bir şey değil ki.Çeyiz haxırlığındayım ben.
kendi çeyizimi kendim yapamıyorum masraflarından dolayı
Bana herşeyi aldırıyon da o adam bi bk yapmaz dedi kayınpeder için
biliyorum eski konularımdan ötürü bu sorduğum soru bile saçma sapan geliyor.Alsın almasın, ne fark eder? O kendi kızına yapıyor. Ayrıca böyle dese ne olacak? Mesele edilecek bir şey değil ki.
Yahu beğenmiyor işte ciddiye almıyor. Sizinle alakalı değil. Nasıl sahiplendiyseniz sevgili müstakbel kayın ailenizi, onlara edilen laf size edilmiş gibi sayıyorsunuz. Oysa nişanlınız bekaretinizi sorgularken, üç kuruşun hesabını yaparken hiç sizi sahiplenir gibi durmuyor. Aile içinde sizin de ne lafınız yapılıyordur Allah bilir, nişanlınız gık demiyordur.Şu an eski mesajlarımı konuşmuyorum bir babanın kızına böyle konuşması normal mi onu söylüyorum
Evet normal. Ben de bir ablayım kardeşimi biri üzse, cimri davransa söylenirim. Adam sizin iyiliğinizi istiyor ama senin gözün aşırı kör olmuş. Nişanlın gözüne batmıyor da baban batıyor, restorana götürüp sen çalışmamana rağmen hesabı alman usulü ödüyor baban haklı cimri demekle. Bak aç gözünü kendine değer ver. Yeter sıktınŞu an eski mesajlarımı konuşmuyorum bir babanın kızına böyle konuşması normal mi onu söylüyorum
Evet normal. Adam hakli sonucta.Şu an eski mesajlarımı konuşmuyorum bir babanın kızına böyle konuşması normal mi onu söylüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?