- 5 Eylül 2018
- 6.515
- 7.444
- 83
- Konu Sahibi Aysegullerden
-
Evet saçmalık sen, nişanlın ve ailesi. Ama baban zeki adamsın.biliyorum eski konularımdan ötürü bu sorduğum soru bile saçma sapan geliyor.
Kendi kızına yapıyor ama şunu da alsam olur mu dediğimde söyle kayınpederin alıversin der. Onlar bi bk almaz da yapmaz da zaten dedi
Şaka gibi hala haklı mı diyorEvet normal. Adam hakli sonucta.
Sen de de ki gelinin çeyizini kayınpeder niye alsın? Ayrıca keşke çalışıyor olsaydın. Kimseye minnet etmezdin.biliyorum eski konularımdan ötürü bu sorduğum soru bile saçma sapan geliyor.
Kendi kızına yapıyor ama şunu da alsam olur mu dediğimde söyle kayınpederin alıversin der. Onlar bi bk almaz da yapmaz da zaten dedi
Karşı ailenin veya nişanlımın daha hiçbir saygısızlığı olmadı. Neyini beğenmiyor anlamıyorumYahu beğenmiyor işte ciddiye almıyor. Sizinle alakalı değil. Nasıl sahiplendiyseniz sevgili müstakbel kayın ailenizi, onlara edilen laf size edilmiş gibi sayıyorsunuz. Oysa nişanlınız bekaretinizi sorgularken, üç kuruşun hesabını yaparken hiç sizi sahiplenir gibi durmuyor. Aile içinde sizin de ne lafınız yapılıyordur Allah bilir, nişanlınız gık demiyordur.
Kızı beş para etmez bir herifin beş para etmez oğluyla evlenmeye çalışıyorsa gayet normal. Az bile söylüyor muhtemelen.Şu an eski mesajlarımı konuşmuyorum bir babanın kızına böyle konuşması normal mi onu söylüyorum
Onu bilemezsiniz. Sizin babanızın bu tavrını biliyorlar mı ki?Karşı ailenin veya nişanlımın daha hiçbir saygısızlığı olmadı. Neyini beğenmiyor anlamıyorum
Valla buradaki kadınlada dahil kimse ne nişanlımı ne de ailesini savunmuyor herkes ayrılmam kanaatindeSen de de ki gelinin çeyizini kayınpeder niye alsın? Ayrıca keşke çalışıyor olsaydın. Kimseye minnet etmezdin.
Düzgün konuş. Ne biçim konuşuyorsınu siz ya ne biçim üslup bu siz kendinizi ne zannediyorsunuzKızı beş para etmez bir herifin beş para etmez oğluyla evlenmeye çalışıyorsa gayet normal. Az bile söylüyor muhtemelen.
İstemiyorlar, bi şekilde hoşlanmamış konu sahibinin ailesi bu aileden. Babası da bu şekilde laf sokuyor, kendince tepki.Sen de de ki gelinin çeyizini kayınpeder niye alsın? Ayrıca keşke çalışıyor olsaydın. Kimseye minnet etmezdin.
Tamam abla kıskandık. 25 yaşına geldim koca bulamadım. Var mı seninkinin abisi kardeşiKarşı ailenin veya nişanlımın daha hiçbir saygısızlığı olmadı. Neyini beğenmiyor anlamıyorum
Kısaca özeti bu. Babam tahminimce aileden hoşlanmadı. Anlaşmış olmam da umrunda değil. Bu şekilde laf sokuyor fırsat buldukçaİstemiyorlar, bi şekilde hoşlanmamış konu sahibinin ailesi bu aileden. Babası da bu şekilde laf sokuyor, kendince tepki.
Şimdi okudum, eski konunu hatırladım. Ayrılmalısın evet. Sana değer vermiyor, pintinin teki. Baban da anlamış demek ki.Valla buradaki kadınlada dahil kimse ne nişanlımı ne de ailesini savunmuyor herkes ayrılmam kanaatinde
Haklı adam. Eski toprak tabi, gözünden anlamış insanların kumaşını.Kısaca özeti bu. Babam tahminimce aileden hoşlanmadı. Anlaşmış olmam da umrunda değil. Bu şekilde laf sokuyor fırsat buldukça
O pintilik konusunu kendimizce hallettik aslında. Bir şekilde konuştum ve düzeldi.Şimdi okudum, eski konunu hatırladım. Ayrılmalısın evet. Sana değer vermiyor, pintinin teki. Baban da anlamış demek ki.
Napıyor, artık götürmüyor mu pahalı yerlere? Görüp göreceğiniz oydu zaten, evlenince yalvar yakar pideci falan olur anca.O pintilik konusunu kendimizce hallettik aslında. Bir şekilde konuştum ve düzeldi.
Sonradan hatırladım. Ben olsam babamın laf sokmasına kalmadan kendim bırakırdım zaten ama konu sahibi zor bulmuş herhalde, asla kaçırmak istemiyor bu profilde adamı bile.İstemiyorlar, bi şekilde hoşlanmamış konu sahibinin ailesi bu aileden. Babası da bu şekilde laf sokuyor, kendince tepki.
Selam ben kudra, kendimi kudra zannediyorum. Doğruları duymak genelde ağır gelir, anlıyorum.Düzgün konuş. Ne biçim konuşuyorsınu siz ya ne biçim üslup bu siz kendinizi ne zannediyorsunuz
O konu asla düzelmez. Can çıkar huy çıkmaz. Sadece düzelmiş gibi yapıyor şu anlık. Evlenince görürsün.O pintilik konusunu kendimizce hallettik aslında. Bir şekilde konuştum ve düzeldi.
Ama doğru bir tespit, nişanlın gerçekten beş para etmez?Düzgün konuş. Ne biçim konuşuyorsınu siz ya ne biçim üslup bu siz kendinizi ne zannediyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?