• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam kaynanama mesaj atıyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
damlacross damlacross konu sahibi son durumu merak ediyorum gerçekten,ne yaptınız? o_O
Merhaba Otrera 🌸
Babamla konuştum neden aradığını sordum biz hısım,akraba olduk kayınbaban beni aramıyor kaynanan bir kaç kere aradı sonra bende aradım o senin ikinci annen nasıl art niyetli düşünürsün ben böyle düşük bir adam mıyım dedi arada da kaynanam mesaj atmış veya aramış bundan sonra mesafeli olurum diyede söz verdi biraz olsun içimi rahatlattı.

Ya da kaynananin numarasi yerine kendininkini yaz mesajlar sana gelir. Yeni hat ya da. Ama kötüniyetli babaniz. Dikkat edin bir aile faciasi olabilir sonunda

Ya benim babamda böyle tuhaf bir adam hani sapık anlamında söylemiyorum da yanlış anlaşılmasın saf kalplimi iyi niyetli mi desem ne desem bilemedim yakın uzak farketmez herkese boş boş hal hatır soruyor ne bileyim sokakta milletin pazarlıklarını tasıyor karşı komşumuz ablaya bağırıyor nassın ayşe hanım diye sesleniyor
Alt komşuya Emine napıyon Emine sesiniz çıkmıyor diye bağırıyor
baba diyorum bak yapma millet yanlış anlıycak ne var be naptık diyo saldık artık kafasına göre takılsın erkekler böyle ince hesapları yok onların düşünemiyorlar kapasiteleri almıyor
Babaniz bana norml geldi.ne ara bu kadar kotu olduk yas

Allah aşkına ben mi abartıyorum kızlar dün Kandil gecesiydi babam telefonunu verdi whatsapptan profil resmimi değiştir dedi o sırada ne göreyim kayınvalideme mesaj atmış kandilini kutlamış ama özellikle ona yazmış başka kimseye yazmamış.Daha öncede böyle bir olay yaşadık aramış napıyorsun cuman kutlu olsun diyerek kayınvalidem anlattı köye gidelim felan diye sohbet etmişler babamı o zaman uyardım kocasını ara çok aramak istiyorsan onunla muhattap ol adam demeyecek mi beni neden aramıyor eşimi arıyor mesaj atıyor diyerekten kızlar ben mi abartıyorum ? Misal kayınbabam annemi arasa mesaj atsa ben çok bozulurum veya annem ne alaka kocam dururken diyerekten dünde yine kandilini kutlamış özellikle onunkini whatsapptan görünce resmen çıldırdım kötü bir niyeti olmasa bile bizde erkek erkekle kadın kadınla muhattap olur acaba yanlış mı düşünüyorum lütfen beni aydınlatın ?
Töbeler olsun.Daha ne duyacaz acaba?Haklısınız.Engelleyın babanızın telefonundan .Şaka gibi .Hatta kayınvalıdenızın telefonundanda babanızı engelleyın

Allah aşkına ben mi abartıyorum kızlar dün Kandil gecesiydi babam telefonunu verdi whatsapptan profil resmimi değiştir dedi o sırada ne göreyim kayınvalideme mesaj atmış kandilini kutlamış ama özellikle ona yazmış başka kimseye yazmamış.Daha öncede böyle bir olay yaşadık aramış napıyorsun cuman kutlu olsun diyerek kayınvalidem anlattı köye gidelim felan diye sohbet etmişler babamı o zaman uyardım kocasını ara çok aramak istiyorsan onunla muhattap ol adam demeyecek mi beni neden aramıyor eşimi arıyor mesaj atıyor diyerekten kızlar ben mi abartıyorum ? Misal kayınbabam annemi arasa mesaj atsa ben çok bozulurum veya annem ne alaka kocam dururken diyerekten dünde yine kandilini kutlamış özellikle onunkini whatsapptan görünce resmen çıldırdım kötü bir niyeti olmasa bile bizde erkek erkekle kadın kadınla muhattap olur acaba yanlış mı düşünüyorum lütfen beni aydınlatın ?
Tuhaf ne alaka yani . Acaba aramaya cekiniyorda ondan mı mesaj attı dicem konuşmuşlarda engelleyin telefondan

Baban herkesle beraber ona da yazsa normal ancak başka kimseye yazmayıp, sadece ona yazması normal değil. Üstelik hemen öncesinde de profil fotosuna ayar getiriyor. İyi niyetli bir durum göremedim ben. Kvniz de soğuk cevap vermiş zaten. Başka kimseye yazmadığını bilse eminim çok bozulurdu. Kvnizin telinden engelleyin babanızı. Kaç yaşında adam ayıptır ya. Hiç mi düşünmüyor kayınpederiniz bir gün neden hep seni arıyor beni aramıyor şeklinde sorarsa diye. Fesat falan değilsiniz. Durum normal dışı. Rahat insanlar vardır evet ama onlar herkese rahattır. Babanız gi tek bir kişiye değil.

Babanız yanlış hem de çokkkk yanlış yapıyor Hiç yakışık alır mı! Burası Türkiye nizde terstir evet tepkin haklı babandan engelle whatsap ı silip yemiden yükleyince mesajlar geri gelir unutma bunu da Babanı biraz dikenli uyarr

Benim babam serttir bizim gelinin de babası çekinir hep geldiğinde evin altında babamın dükkanı var oraya uğramadan eve çıkardı bir değil iki değil babam bi kızdı bi gün daha ogün bugündür gelmez adam babam da konuşmaz anneme de yasak koydu valla böyle nir şey yaşadık yani
Bir usul erkan vardır az düşünmek lazım bunları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X