- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Annemlere oturmaya geldik . Babam durduk yere bu aralar ablam eniştemle çok kavga ediyor ablam kimya öğretmeni çalışmıyor kocasıyla kavga ediyor ve kocası da sürekli kqpı orda diyormuş babamda beni öğütledi bizde sorun yok fakat sende okulu bırsktın akıllıydın ama okumadın filan . Süt teknikerliğini kazanıp açıktan da bankacılığa kayıt olup ikisinide bıraktım şimdi Annemlere açıktan bişey olmuyor boşver dediği için bölüm değiştirip okuyacaktım vazgeçtim.. Kağıt kabartma kursuna gitmiştim bi ara halk eğitimin.. Iş aradım bqyq süre hiç deneyimim yok diye bulamadım ki bizim şehirde Iş bulmak çok zor istanbuldan gelen bi arkadaşım orda 1 haftada bulurdum burda 7 aydır bulamıyorum diyor . Eşimde çalışmana gerek yok kurslara git gez dolaş gerek yok diyor gelirimiz iyi. Neyse üniversiteleer yarım kaldı. Ablamın bu evlilik hayatı filan babamı çok üzmüş benide sanada olabilir benim aldığım maaş belli yarım birgün buraya geri döndüğünüzde zorlanırsınız filan dediği. Sonra işte millet turkuazın yeni mesleği ne diyormuş babamda yaptığım tabloları göstermiş bana kendini düşirdüğün duruma bak filan dedi. Ağlayacaktım gerçkten moralim çok bozuldu .
Tmm haklı yani bi mesleğim olsa iyş olurdu ama yok. Çalışmıyorum da . Birinin yannda çlşmak değilde bişeyleer alıp satmk istyrum ama bulamıyorum.
Gerçkten bi mesleğim ve işim yok ve babam da öyle konuşunca kendimi ezik gibi hissettim..
Ne ypacğm ben bu hayatta tek doluluk iş ve meslekmi.. Bilemiyorum .. Iş ve meslek olmaması çok kötü ama bunlar yoksa o insan bomboş bi insan mıdır sizce?
Kayınvalidemin iki dükkanı var yan yana giyim ve çiğ köfte . Oraya gdip müşterilerle ilgilenip kendimimi geliştrsem acaba?
Tmm haklı yani bi mesleğim olsa iyş olurdu ama yok. Çalışmıyorum da . Birinin yannda çlşmak değilde bişeyleer alıp satmk istyrum ama bulamıyorum.
Gerçkten bi mesleğim ve işim yok ve babam da öyle konuşunca kendimi ezik gibi hissettim..
Ne ypacğm ben bu hayatta tek doluluk iş ve meslekmi.. Bilemiyorum .. Iş ve meslek olmaması çok kötü ama bunlar yoksa o insan bomboş bi insan mıdır sizce?
Kayınvalidemin iki dükkanı var yan yana giyim ve çiğ köfte . Oraya gdip müşterilerle ilgilenip kendimimi geliştrsem acaba?
Son düzenleme: