- 12 Ocak 2015
- 155
- 29
- Konu Sahibi merveeda79
Merhaba,
O kadar çok canım sıkkın ki anlatamam..
Bir babam var çok sevdiğim,çocukken ona aşık olduğum herşeyden çok kıskandığım annemden bile..
O da bizi sever..ama neden kendi ailesine bu kadar düşkün anlam veremiyorum..
Bize ne alırsa neden kuzenime de alır ve daha fazlasını yapar..
Annemi yıllarca dövmüş..Annesi babası ne derse onun için doğru oymuş..
Hala neden onların ağzına bakıyor..Bizi hala neden üzüyor anlam veremiyorum..
Konuşmayı çok denedim acı çeken üzülen ben oldum..
Aslında iyi kalplidir ama babannemin hangi lafı onu o kadar hiddetlendiriyor bizi bu kadar düşmanı gibi görüyor sizce neden..
Akşam yemeğe çıktık annemden soğuduğunu hep hasta olduğunu söyledi bana..Annemi savundum, korudum ama ne desem boş..Ortada 2 çocuk daha var , ben evlendim evlenirken ağladı ben iyi baba olamadım diye o zaman şimdi iyi baba ol..Neden bu sinir bu öfke..Kendi çocuklarının zırnık malı mülkü yokken neden kuzenime arsa alınır..Siz bu duruma ne dersiniz..Ve bir bahçe yayla tarzında..Kendi üç çocuğunun garantisini neden düşünmez..Bize çalışın kazancınız kadar yiyin diyor..
Ama iş onlara gelince neden böyle..
Babanneme g
O kadar çok canım sıkkın ki anlatamam..
Bir babam var çok sevdiğim,çocukken ona aşık olduğum herşeyden çok kıskandığım annemden bile..
O da bizi sever..ama neden kendi ailesine bu kadar düşkün anlam veremiyorum..
Bize ne alırsa neden kuzenime de alır ve daha fazlasını yapar..
Annemi yıllarca dövmüş..Annesi babası ne derse onun için doğru oymuş..
Hala neden onların ağzına bakıyor..Bizi hala neden üzüyor anlam veremiyorum..
Konuşmayı çok denedim acı çeken üzülen ben oldum..
Aslında iyi kalplidir ama babannemin hangi lafı onu o kadar hiddetlendiriyor bizi bu kadar düşmanı gibi görüyor sizce neden..
Akşam yemeğe çıktık annemden soğuduğunu hep hasta olduğunu söyledi bana..Annemi savundum, korudum ama ne desem boş..Ortada 2 çocuk daha var , ben evlendim evlenirken ağladı ben iyi baba olamadım diye o zaman şimdi iyi baba ol..Neden bu sinir bu öfke..Kendi çocuklarının zırnık malı mülkü yokken neden kuzenime arsa alınır..Siz bu duruma ne dersiniz..Ve bir bahçe yayla tarzında..Kendi üç çocuğunun garantisini neden düşünmez..Bize çalışın kazancınız kadar yiyin diyor..
Ama iş onlara gelince neden böyle..
Babanneme g