Babam neden kuzenimi ve onun ailesini daha çok seviyor?

merveeda79

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
155
29
Merhaba,

O kadar çok canım sıkkın ki anlatamam..
Bir babam var çok sevdiğim,çocukken ona aşık olduğum herşeyden çok kıskandığım annemden bile..
O da bizi sever..ama neden kendi ailesine bu kadar düşkün anlam veremiyorum..
Bize ne alırsa neden kuzenime de alır ve daha fazlasını yapar..
Annemi yıllarca dövmüş..Annesi babası ne derse onun için doğru oymuş..
Hala neden onların ağzına bakıyor..Bizi hala neden üzüyor anlam veremiyorum..
Konuşmayı çok denedim acı çeken üzülen ben oldum..
Aslında iyi kalplidir ama babannemin hangi lafı onu o kadar hiddetlendiriyor bizi bu kadar düşmanı gibi görüyor sizce neden..
Akşam yemeğe çıktık annemden soğuduğunu hep hasta olduğunu söyledi bana..Annemi savundum, korudum ama ne desem boş..Ortada 2 çocuk daha var , ben evlendim evlenirken ağladı ben iyi baba olamadım diye o zaman şimdi iyi baba ol..Neden bu sinir bu öfke..Kendi çocuklarının zırnık malı mülkü yokken neden kuzenime arsa alınır..Siz bu duruma ne dersiniz..Ve bir bahçe yayla tarzında..Kendi üç çocuğunun garantisini neden düşünmez..Bize çalışın kazancınız kadar yiyin diyor..
Ama iş onlara gelince neden böyle..
Babanneme g

babaannen ortalık karıştırıyor sanırım....babanla güzelce otur konuş buraya yazdıklarının hepsini anlat..onu çok sevdiğini söyle..

bu durumda ne söylenir bilemedim ama yani tabiki yanlış yaptığı kesin, babanızın tarafı çok etkili sanırım hemde çok bence etkili, keşke farklı şehirlerde olsanız daha iyi olurdu sizin için

evet baya etkili..duygu sömürüsü çok yaparlar..ağlamak dahil herşeyi kullanıyorlar.

evet baya etkili..duygu sömürüsü çok yaparlar..ağlamak dahil herşeyi kullanıyorlar.

ama anneniz siz ağlasanız o kadar etkili olmaz, keşke bunca zaman biraz uzağa gitmek için çabalasaydınız, benim babamda eskiden öyleydi, ailesinin söznüden çıkmazdı hiç annemi hep döverdi ve annemden ayrılmaları için uğraşırlardı ama annem mücadele etti farklı ile yerleştiler gerçi babam tayinciydi ama annem yinede uzak olsun diye uğraştı, uzaklaşınca babam özüne döndü ve gerçekten tam baba oldu yani, tabi benim bu anlattığım çok seneler önceydi

Merhaba,

O kadar çok canım sıkkın ki anlatamam..
Bir babam var çok sevdiğim,çocukken ona aşık olduğum herşeyden çok kıskandığım annemden bile..
O da bizi sever..ama neden kendi ailesine bu kadar düşkün anlam veremiyorum..
Bize ne alırsa neden kuzenime de alır ve daha fazlasını yapar..
Annemi yıllarca dövmüş..Annesi babası ne derse onun için doğru oymuş..
Hala neden onların ağzına bakıyor..Bizi hala neden üzüyor anlam veremiyorum..
Konuşmayı çok denedim acı çeken üzülen ben oldum..
Aslında iyi kalplidir ama babannemin hangi lafı onu o kadar hiddetlendiriyor bizi bu kadar düşmanı gibi görüyor sizce neden..
Akşam yemeğe çıktık annemden soğuduğunu hep hasta olduğunu söyledi bana..Annemi savundum, korudum ama ne desem boş..Ortada 2 çocuk daha var , ben evlendim evlenirken ağladı ben iyi baba olamadım diye o zaman şimdi iyi baba ol..Neden bu sinir bu öfke..Kendi çocuklarının zırnık malı mülkü yokken neden kuzenime arsa alınır..Siz bu duruma ne dersiniz..Ve bir bahçe yayla tarzında..Kendi üç çocuğunun garantisini neden düşünmez..Bize çalışın kazancınız kadar yiyin diyor..
Ama iş onlara gelince neden böyle..
Babanneme görüşmüyorum,babamla da mı görüşmeyeyim?
baban kardeşinin çocuğuna arsa mı almış ..aklıma ilk gelen neyse demeyeyim :KK57::KK57::KK57:

ama anneniz siz ağlasanız o kadar etkili olmaz, keşke bunca zaman biraz uzağa gitmek için çabalasaydınız, benim babamda eskiden öyleydi, ailesinin söznüden çıkmazdı hiç annemi hep döverdi ve annemden ayrılmaları için uğraşırlardı ama annem mücadele etti farklı ile yerleştiler gerçi babam tayinciydi ama annem yinede uzak olsun diye uğraştı, uzaklaşınca babam özüne döndü ve gerçekten tam baba oldu yani, tabi benim bu anlattığım çok seneler önceydi

sormayın..bizim öyle bir şansımız yok babamın işi burada annem ev hanımı..yakında oturmuyoruz aramızda arabayla yarım saatlik yol var..bana git babannenin yanına diye ısrar ediyor..ben gitmiyorum..dün buluştuğumuzda söylemedi bile..
hep annemden dert yandı..

annenin hasta oluşu babandan bence yıllarca haksızlığa boyun eğdiğinden annen hastalanmıştır babaannende ölmeden baban doğruyu yanlışı ayıt edemiyecek sanırım

annem hep yorgun halsiz ve mutsuz..ben hak veriyorum yıllarca haksızlığa uğramış..ben ilgilenmeye çalışıyorum..
amcam bile anneme el kaldırdı rahmetli dede dövdü annemi..şimdi kuzenime işe soktu babam sözleşmeli çalışıyor..
herşey ekmek elden su gölden amcam çalışmaz babamın çalıştığını da göz diker bir şekilde elinden alır..önce amcamların evini aldı babannemin evini aldı sonra kendimize düzgün bir ev aldı..
şimdi amca kızını garantiledi..işe soktu,evini arsasını aldı..sıra arabada diye tahmin ediyorum ben..bana geçen yıl araba alındı onlrda araba araba deyip duruyor..vs vs..bunun gibi bir sürü şey..

annem hep yorgun halsiz ve mutsuz..ben hak veriyorum yıllarca haksızlığa uğramış..ben ilgilenmeye çalışıyorum..
amcam bile anneme el kaldırdı rahmetli dede dövdü annemi..şimdi kuzenime işe soktu babam sözleşmeli çalışıyor..
herşey ekmek elden su gölden amcam çalışmaz babamın çalıştığını da göz diker bir şekilde elinden alır..önce amcamların evini aldı babannemin evini aldı sonra kendimize düzgün bir ev aldı..
şimdi amca kızını garantiledi..işe soktu,evini arsasını aldı..sıra arabada diye tahmin ediyorum ben..bana geçen yıl araba alındı onlrda araba araba deyip duruyor..vs vs..bunun gibi bir sürü şey..

yazık annelere

seni okadar iyi anlıyorum ki.. babam hala baaannemin ağzının çine bakar her konuda. Kardeşim bebekken doğru düzgün mama almazdı ama amcamın aynı yaştaki çocuğuna mama taşırdı. Hiç anlam veremedim zaten ben. Biz 3 kız kardeşiz 1 de erkek var. erkek en küçüğümüz . annem sonuncuya hamileyken babam millete bu seferde erkek olmazsa boşayacağını söylemiş.. duyduğumda yıkılmıştım. Şimdi tek isteğin annemi onun elinden kurtarmak..

annen hayatını heba ettiğinin farkında
bazende ayrılmak gerek işte baktın adam pasif ve sürekli kendi ailesi ön planda en iyisi evliliği sonlandırmak

X