- Konu Sahibi merveeda79
canım çekmesin babam ceza ne de olsa babam ona bişey olsa yine biz üzüleceğiz bu hale getirenler çeksin cezalarını..
keşke öyle olsa ama ilahi adalet öyle olmuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çekmesin babam ceza ne de olsa babam ona bişey olsa yine biz üzüleceğiz bu hale getirenler çeksin cezalarını..
annen hayatını heba ettiğinin farkında
bazende ayrılmak gerek işte baktın adam pasif ve sürekli kendi ailesi ön planda en iyisi evliliği sonlandırmak
anneni kürlere yolla şu ılıcalara ona iyi gelecek yani gezmesini sağla ki kadın kendini iyi hissetsin
Kuzeniniz erkek siz üçünüz de kız evlat mısınız?Merhaba,
O kadar çok canım sıkkın ki anlatamam..
Bir babam var çok sevdiğim,çocukken ona aşık olduğum herşeyden çok kıskandığım annemden bile..
O da bizi sever..ama neden kendi ailesine bu kadar düşkün anlam veremiyorum..
Bize ne alırsa neden kuzenime de alır ve daha fazlasını yapar..
Annemi yıllarca dövmüş..Annesi babası ne derse onun için doğru oymuş..
Hala neden onların ağzına bakıyor..Bizi hala neden üzüyor anlam veremiyorum..
Konuşmayı çok denedim acı çeken üzülen ben oldum..
Aslında iyi kalplidir ama babannemin hangi lafı onu o kadar hiddetlendiriyor bizi bu kadar düşmanı gibi görüyor sizce neden..
Akşam yemeğe çıktık annemden soğuduğunu hep hasta olduğunu söyledi bana..Annemi savundum, korudum ama ne desem boş..Ortada 2 çocuk daha var , ben evlendim evlenirken ağladı ben iyi baba olamadım diye o zaman şimdi iyi baba ol..Neden bu sinir bu öfke..Kendi çocuklarının zırnık malı mülkü yokken neden kuzenime arsa alınır..Siz bu duruma ne dersiniz..Ve bir bahçe yayla tarzında..Kendi üç çocuğunun garantisini neden düşünmez..Bize çalışın kazancınız kadar yiyin diyor..
Ama iş onlara gelince neden böyle..
Babanneme görüşmüyorum,babamla da mı görüşmeyeyim?
Kuzeniniz erkek siz üçünüz de kız evlat mısınız?
iskele babası![]()
Anlamıyorum nedir kafasından geçen o zaman. O kızın babası hayatta değil mi?yok canım o da kız evlat
Anlamıyorum nedir kafasından geçen o zaman. O kızın babası hayatta değil mi?
Annene üzüldüm en çok, zorla mı evlendirmişler babanızı? Hayır yaşlanıp sizin ve annenizin eline bakacağını da mı hiç düşünmüyor?
Aynı şey geldi direkt aklıma.baban kardeşinin çocuğuna arsa mı almış ..aklıma ilk gelen neyse demeyeyim![]()
aynısını düşündüm diyemedim..baban kardeşinin çocuğuna arsa mı almış ..aklıma ilk gelen neyse demeyeyim![]()
Benim aklıma ilk gelen kuzeni aslında babasının çocuğu.. Doğru yanlış bilmem de aklıma gelen bu oldu.baban kardeşinin çocuğuna arsa mı almış ..aklıma ilk gelen neyse demeyeyim![]()
Yazık kadına gelen vurmuş giden vurmuşannem hep yorgun halsiz ve mutsuz..ben hak veriyorum yıllarca haksızlığa uğramış..ben ilgilenmeye çalışıyorum..
amcam bile anneme el kaldırdı rahmetli dede dövdü annemi..şimdi kuzenime işe soktu babam sözleşmeli çalışıyor..
herşey ekmek elden su gölden amcam çalışmaz babamın çalıştığını da göz diker bir şekilde elinden alır..önce amcamların evini aldı babannemin evini aldı sonra kendimize düzgün bir ev aldı..
şimdi amca kızını garantiledi..işe soktu,evini arsasını aldı..sıra arabada diye tahmin ediyorum ben..bana geçen yıl araba alındı onlrda araba araba deyip duruyor..vs vs..bunun gibi bir sürü şey..
Babanın kendi aklı yokmu ,Annene üzülmüyorsun da babanamı üzülüyorsuncanım çekmesin babam ceza ne de olsa babam ona bişey olsa yine biz üzüleceğiz bu hale getirenler çeksin cezalarını..
Kuzen erkek değilmişki oda kızmışKuzeniniz amcanizin oglu mu?
Yani soy isimler ayni mi
Eger oyleyse sebep bu bence.
O zaman hicbir fikrim yok malesef. Degisik bir durum.Kuzen erkek değilmişki oda kızmış